ДПС се регистрира за вота, ще има ли кандидат президент?

Карадайъ зове избирателите да се отнесат сериозно към вота
37
ДПС се регистрира за вота, ще има ли кандидат президент?

ДПС внесе документите си за регистрация за участие и в двата избора на 14 ноември – парламентарни и президентски.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ съобщи, че ще има онлайн заседание на ДПС и тепърва предстоят номинации и ще бъде взето решение дали политическата сила ще издигне своя кандидат-президентска двойка.

Още по темата

„В тези условия на кризи за трети път отиваме на избори тази година. Призивът ми към всички български граждани е да се отнесат сериозно към този вот, защото на тези избори трябва да изберем президент, който обединява, а не такъв, който разединява включително и в Народното събрание, това което видяхме два пъти тази година”, заяви той.
„На 14 ноември трябва да изберем и програми за ускорено икономическо развитие за България. Някои държави от ЕС изхарчиха парите от Плана за устойчивост и развитие, а ние още не сме си пуснали фиша. В тези кризи страната има нужда от стабилност, от ускорено икономическо развитие, българските граждани имат нужда от сигурност в тези криза, а не допълнително напрежение с противоконституционни и противозаконни комунистически приоми, такива каквото видяхме през юли”, коментира Карадайъ.

Лидерът на ДПС призова още хората да дават гласност  на всеки полицейски произвол на вътрешния министър Бойко Рашков.

„Президентът Радев няма как да не знае, а може и да участва в указанията към служебния министър Рашков за погазване на права, за унизяване, следене, обиски по домовете, по коли, на улицата“, коментира Карадайъ.


 


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не изберат пак некой дето не знае български.
34
1
 
1
 
! Отговори
Караибрахим преди 1 месец
На 14 СРАДЕВ ЩЕ СИ ВИДИ ТАТКОВИНАТА!
33
0
 
2
 
! Отговори
1212 преди 1 месец
Мустафа, Мустафа, Мустафа Ибрахиииим, пееше едно време Фреди Меркюри...голямо квичене от ***. Били репресирани, унизявани, обискирани, следени, мале, мале. Като ни стегне чепикът, вадим манджата с репресиите и комунизма. Ех, Мустафа, ех бре Карадайъ.
32
1
 
3
 
! Отговори
Илиев преди 1 месец
Карадайадърлъ, дори не мисли, да споменаваш президента Р.Радев.Колкото и да си ниско образован,в ломотенето ти често споменаваш името на президента на България.Не свири по нотите писани в Банкя.Ако имаш нашата държава за твое родно място,уважавай законите й,както всеки нормален Мой сънародник.Ти помпиш избирателите си с омраза към основното ни население. Уйдормата ти с Борисов,я виждат вече и малките деца.На 14-ноември,Българите ще изберат Р.Радев, за още пет години.Много мъка ви чака,"комшу"!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако един човек е добър, за мен няма значение какъв е по народност....Но този човек от скоро не ми е симпатичен. Грозно и надменно държание и явно показа неуважение към българския Президент. Не става въпрос кой кого харесва, особено при политиците, трябва да има преди всичко политическа хигиена, защото всеки може да каже нещо, което не е лицеприятно. Както видяхме благодарение на острия ум на Президента, той го постави на място. Аз също шях да реагирам по този начин с един наглец....
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този човек с говорния дефект и наглото държание, подклажда етническо напрежение. Запомнете го добре, защото ако отново се породи напрежение между българи и помаци е заради алчните политици....ДПС ходят по много тънък лед и българите имат лоши спомени и турското малцинство също.....
29
0
 
0
 
! Отговори
Роско Плювенлийски преди 1 месец
Аз ше съм стига да ме поканят
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както каза един виден историк - безродници!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС е крайно време да падне по линията!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1Защото това е България ! И кой е турчин?
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карадайъ изглеждаш добре докато мълчиш, заговориш ли хем глупости, хем нищо не ти се разбира......
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ни мози да биди!!!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коя е твоята Родина? Ако отново кажеш една друга, а не България, значи си объркал сградата за подаване на документи!!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 1 месец
Ще кандидатират пеевски за президент че с него много пари изкрадаха от народа
21
0
 
3
 
! Отговори
Не-Майтап преди 1 месец
карадаъ президент, само такъв с говорен дефект сме нямали.
20
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Анонимен-7 ,защо да не стане турчин президент,*** да не е по-добър от турчина.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не е забранена тази партия ДПС след като по конституция няма право да съществува туй като е етническа партия ? Президента незабавно да сезира конституционния съд и да свика съвета за национална безопастност
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За ген.Румен Радев,който поведе кръстоносен поход срещу ислямизма.
17
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 1 месец
До Анонимен"Новите" партии с "новите" лидери - Мая М., Татяна Д., Христо И., Ат. Ат. и т.н. Това ли са "разбивачите" на статуквото? Ха ха
16
0
 
3
 
! Отговори
защо преди 1 месец
"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата" Лошо Седларов, лошо! Като ти дръпнат килимчето от под краката ... лошо!!!