ДПС ще има кандидати за президент и вице

Кандидатите за депутати – избираеми личности с авторитет
81
ДПС ще има кандидати за президент и вице
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС ще издигне, утвърди и регистрира свои кандидати за президент и вицепрезидент, реши Централният съвет на партията на онлайн заседание. Одобрени са още критериите и процедурата за номиниране на кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 година.

„Сред критериите за номинации на кандидати  са да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на Движението за права и свободи и на либерализма“, посочват от ДПС.

От партията допълват, че по време на своето заседание са направили анализ на актуалната политическа ситуация по области и е приета декларация. В документа се посочва, че партията няма да позволи нито на Румен Радев, нито на Бойко Рашков да нарушават Конституцията и законите на страната.

„На предходните избори силовият министър на президента Бойко Рашков се включи активно в предизборната кампания и използвайки методите на комунистическия режим, припомни най-ужасяваща част от историята на 20 век. Масово членове и симпатизанти на ДПС, като партийни функционери, кметове или служители в общински администрации, бяха подлагани на непрекъснат полицейски тормоз, извършваха се обиски, арести, в нарушение на законите на страната“, пише в декларацията.

ДПС са сезирали компетентните органи в Европейския съюз и ще настоява за извършване на обективна независима проверка на всеки един конкретен случай.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: ДПСпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реджеб Тайп Ердоган. Това е президентът на ДПС!
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей на това се казва топ играчи. На първи тур всички от ДПС гласуват за техния човек, а на втори тур се пазарът на кого да прехвърлят гласовете. Така хем не ги обвиняват, че играят с някоя партия, хем играят с всички и си слагат офертата на масата. Едно ви признавам господа от ДПС, ненадминати играчи сте. Истинско удоволствие е да се учи човек от вас. Не съм ви избирател и никога няма да бъда, но шапка ви свалям. Аферим на тоя дето го измисли.
43
2
 
2
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
Каква ФАЙДА , бе чожум.Ти зализаният не храни големи надежди.Няма да ви огрее.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора бъркат говор с дикция. Нямам нищо против дикцията му, обаче той говори пълни глупости. Учените все още мислят по въпроса, как човек от плът и кръв се превръща в ДПС? "И ти ще станеш ДПС", нали го помните това. Как от човешко същество можеш да се превърнеш в едно движение, съставено от хиляди хора? Разбирате ли че тоя Карадайъ е пълно куку?
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шиши ли ще е? Взе да ме съмнява, тъй като тия дни много статии за неговата държана се появиха, голяма реклама, голямо нещо
40
4
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До 500 ама карадайътъ каза,че родината му е Турция. И не българите ви прекръстваха,а комунистите антибългари
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИТКО ПАЙНЕРА
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САШКА ВАСЕВА
37
6
 
7
 
! Отговори
Електорат преди 2 години
ДОГАН ПРЕЗИДЕНТ!
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ : )))))))))))))00
35
5
 
7
 
! Отговори
Хййфхйх преди 2 години
Дандидатите се казват Мустафа тъпня и Мустафа грозота няма да се гласува за такива кандидати А ти си Мустафа гаргамелъ
34
18
 
11
 
! Отговори
500 ГОДИНИ преди 2 години
Българите съществуеат благодарение на Турците. Ако са искали да заличат Българите 500 години това са колко АКТИВНИ поколения? ОКОЛО 15 ПОКОЛЕНИЯ? МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ АКО ИСКАЛИ ДА ЗАЛИЧАТ, НЕ МОЖЕЛИ ?!! Позволили са да съществуват и да си пазят религията!! А КАКВО НАПРАВИХА КОМУНИСТИТЕ ?? ЗА 40 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ СЕ ОПИТАХА ДА ЗАЛИ4ат ТУрците. СМЕНИХА ИМ ИМЕНАТА И ГИ БИЕХА АКО НЕ СМЕНЯТ! Това ВИЕ дето имат Анти- турски убеждения в БЪлгария сте най-големите Баламурници. И ДА РОДИНАТА ИМ Е БЪЛГАРИЯ!
33
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със сигурност ще бъде по-достоен и свестен човек от бг кандидати.5века турците се грижеха за българският народ и хората са живели в доволство,ред и законност.Оставиха 6млн. хора на Балканите с българско самосъзнание.140години по-късно ,едва ли има и 5млн.българи по тези ширини от които 3млн.са над 60годишни!Експеримента 3та българска държава е пълен провал!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първанов
31
13
 
12
 
! Отговори
За незапознати преди 2 години
Че той и Румен Радев не говори на български, а на руски !
30
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да е той, той не е глупав. А това за говора му човека има дефект а хората го нареждат нон-стоп. За, кражбите, хаха, това медиите правят всичко дето създават таково мислене, другите хич не крадат, никога не крадяха, много са почтенни!!!!... Само мрънкаме Турци мурци, ама турция до 10 години го дават топ 10 Икономичекса сила в света, и курортите им са топ в света!
29
0
 
7
 
! Отговори
астора преди 2 години
Сигурно ЕРДОГАН и вице ДАНЧО МЕНТАТА
28
2
 
6
 
! Отговори
Да преди 2 години
Пази боже. Този пък къде се е запътил.
27
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карадайъ - ПРЕЗИДЕНТ. Поне има визия, не прилича на КЛОУН като другите.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сте яли нещо лошо и трябва веднага да повърнете? Отворете си снимка на Карадайъ, Доган или Илхан Кючук и готово. Действа моментално.