"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС

ВОЛТ само предоставяла техническото средство за изборите
Обновена: 25 сеп 2021 14:32 | 25 сеп 2021 14:30, Камелия Цветанова
334
"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента. Това коментира представителят на партия "Волт" Настимир Ананиев пред БНТ.

Още по темата

По думите му постигнатото в 46-ото Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция "Продължаваме промяната" ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

"Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС", добави той.

Настимир Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

"Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации", каза още Настимир Ананиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
9
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков,работете за Справедлива България,съюзниците ни от САЩ и ЕС ще ни подкрепят,подложени сме на атаки,през минуси,директни заплахи и ровене в устройствата ни,подкрепящите Ви...но сме тук...и на изборите ще сме и ще ви подкрепим!Готов съм да се запозная със всеки ***...руски,сръбски,на дпс-гроп,знаят всичко за нас...нямаме тайни...освен срама,че допуснахме престъпници да рушат Държавата ни!...да прогонват децата ни!!!
259
9
 
4
 
! Отговори
Известна личност преди 2 години
Кандидатът на Герб е Ценко. Ценко Чоков.
258
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата ще гледа каквото и да е през решетки! Скоро!
257
8
 
5
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Демек Тиквата дори и да се коалира пак с ДПС , ще гледа власта през крив макарон .
256
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масово познатите ми са за новата партия. Само да не ни излъжат като Чалгаря. Крайно време е нашата държава да се измъкне от лапите на олигархията.
255
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комунистите пак налапват властта.
254
3
 
5
 
! Отговори
Накратко преди 2 години
Е то осатанаха всите комунисти.Хахаха човекът от харвард с леви убеждения.
253
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ***, активизирали сте се предизборно
252
5
 
4
 
! Отговори
Не искам ГЕРБ! преди 2 години
Не и с ГЕРБ и ДПС разбирасе
251
8
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
ПП набира скорост и привлича все повече симпатизанти.Герберските троляци ще пореват до изборите и след това ще замлъкнат.
250
2
 
8
 
! Отговори
НАЙ-НАКРАЯ СЕ РАЗБРА преди 2 години
Б европейска България има само две групи избиратели: Европейци и Евразийци, всичко друго са подробности.
249
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но, нали ПП имаха 5 условия за ГЕРБ ДПС? Много често сменят курса, или просто са непоследователни. Нe знаят, какво говорят. Лоша връзка с Москва и Вашингтон. Радев нещо ги е объркал.
248
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев - Очите е роднина с Митьо Очите от Бургас.
247
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
198 Разкарай се от тук, тогава. Отиди във червената боза Фрогнюз, Сега, БТВ...
246
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
210 Не може, да искаш властта и да победиш политически противник, като го "смачкаш". България има демокрация, или? Диктатура на Радев/Решетников/ДС...Политическия противник се побеждава на избори и в парламента, с алтернативни политики, в полза на гражданите. ПП нямат такива. Нямаха и ИТН, затова се провалиха.
245
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И както каза по телевизията известна личност: У наше село ВОЛТажа беше нисък-оправиха го но се оказа че ампеража хич го няма
244
3
 
11
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
Нищо не продължавате ,а само лъжете народа! И според Големанов партии много,кандидати за нар представители има като *** ,само избирателите за тях вече свършиха! Айде ,наздраве със сливова домашна!
243
5
 
13
 
! Отговори
izh преди 2 години
Смешни са ми мутрослугинчетата дето с плам защищават тези дето учили в Харвард, макар че даже и не знаят къде и какво е Харвард, как се кандидатства и какви пари са нужни за едно образование. Та хвалете новите чалгари. От времето на др. Луканов винаги се вади някой по напорист съобразно ситуацията. Пък и на др. Нинова контингента вече чака на подаяния. Та внуците няма да изоставят баба и дядо, иначе те ще лежат на техния бюджет
242
3
 
17
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Въртят и сучат само и само да се докопат до властта. Зер много милиарди се виждат на хоризонта. А както каза другаря Гергов толкова много пари и ние да не ги вземем?
241
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС имат таралеж в гaщитe и той се нарича Делян Пеевски!