"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС

ВОЛТ само предоставяла техническото средство за изборите
Обновена: 25 сеп 2021 14:32 | 25 сеп 2021 14:30, Камелия Цветанова
334
"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента. Това коментира представителят на партия "Волт" Настимир Ананиев пред БНТ.

Още по темата

По думите му постигнатото в 46-ото Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция "Продължаваме промяната" ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

"Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС", добави той.

Настимир Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

"Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации", каза още Настимир Ананиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проектът на Василев и Петков с патент за лобиране. :D Ще извъртят яко народа тези измамници и ще прецакат много наивници.
219
8
 
7
 
! Отговори
до 232 преди 2 години
отново пълни глупости, това че ти си неспособен герболяк не означава че и другите са. В Харвард могат да те приемат и със добра диплома и много силно CV и да ти плащат дори и цялото образование.
218
4
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
Новите гавази на мутробизнеса. След като старите затънаха до гуша във фекалии, тези продължават да копат. Още една година соцмурафети и държавата отива на кино. КОЙ печели? ДПС - изпълнили са поръчката на султана и си чакат едрите пари, Путин /Решетников / - осигурил на постсъветската федерация стъпало в стратегически важен регион и българския народ на който акъла все му идва ПОСЛЕ . Губещи НЯМА
217
6
 
23
 
! Отговори
НА ДЖОН триВОЛТА... преди 2 години
...БАЩА МУ Е КОМУНИСТ ИЗБЕГАЛ У КАНАДА СЛЕД ПРОМЕНИТЕ С ПАРИТЕ ОТ 3-ТКЗС-та....ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ С ВЪШКИ Е УЧИЛ У ХАРВАРД...??!--ТАМ, САМО ЗА ДУПЕ , НЕ ДАВАТ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ...!
216
10
 
21
 
! Отговори
ОТ СМЕХ..НЕ РАЗБРАХ! преди 2 години
КАКВО СА СВЪРШИЛИ ТИЯ ДВАМАТА ГЕЛОСАНИ ПУДЕЛИ НА РАДЕВ ....ЗАЩОТО ОСВЕН УВОЛНЕНИЯ И ЗАБЪРКАНИ ИКОНОМИЧЕСКИ КАШИ ..ДРУГО НЕ ВИЖДАМ??!--АКО ЩЕ , ГЛАДУВАМЕ , СТУДУВАМЕ И МИЗЕРУВАМЕ ПО-НАТАТЪК ....ВЕКЕ СЪМ СИ ПРИГОТВИЛ ВИНКЕЛО.....ПРОШКА --НИКАКВА!!!
215
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължават промяната и накрая ще направят кабинет с БСП и ДПС. Не, мерси! Правете си промени по Харвард. Гласуваш за Киро и Цъкльо и получаваш Нинова, Прокопиев и Черепа. Thank you very much
214
2
 
18
 
! Отговори
Джон ТриВОЛТа преди 2 години
Прави реверанс към БСП ли? И той ли е от БСП котилото?
213
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 2 години
тези от "Продължаваме подмяната"много бърже научиха химна,който се върти ката ден ,от месец април,"няма да сътрудничим с герб и дпс",а те дали ще искат с вас сътрудничество г-н петков.Нещастни ми български народе,стягай се за избори през март 2022г.
212
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам тиквата, но имах обща работа с Киро и Хасан и се разочаровах още на 3 месец. Хасан прикрива далавери в министерство на финансите. Назначи далавераджии за шефове на НАП и АДФИ. И това само за 4 месеца. Клоуни
211
4
 
16
 
! Отговори
Случакон минаващ преди 2 години
Толкова много вдигнаха пенсиите, че декември при преизчисленията ще паднат с 20процента! И със постоянното вдигане на цените, ще е капка в морето! Заблуда за пенсионерите да гласуват за тях!
210
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ троловете са се активизираши в последно време
209
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам за тези 5 месеца какво се промени освен галопиращи цени и инфлация. Това ли ви е промяната, а искате и да е продължите. Не мерси. От лъжци и крадци нищо добро не очаквам мазни мошеници.
208
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има още много бомби които предишната компания е заложила
207
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ти обещавам, че ако мечтаеш да се върне твоят любим крадец бойко ще живееш не по-зле, а ще се бориш да оцелееш с последни сили.
206
4
 
13
 
! Отговори
ИВАНЕ, ИВАНЕ преди 2 години
КОСТОВ кажи си, аз като представител на десницата в София, гласувайки за ДСБ, значи за ДБ давам гласа си за да се състави правителство с БСП
205
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалки cмотаняци...
204
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бележката за гражданството от Букурещ ще я видим ли някога? Кога?
203
5
 
7
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 2 години
До 216. Глу.пости. Тази същата плоча я въртяхте и през 2013-2014. Е, и?
202
4
 
26
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
До 210. Глу.пак, а сега от четири месеца по-добре ли живееш? И ще става по-зле. Ама то заради такива наивни кютуци като теб постоянно страдаме.
201
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички повдигнати обвинения и дела срещу бойко се спират и бавят от неговия прокурор фигурант гешев. Там има мно-о-ого факти.