Биков: С ПП президентът разцепва пространството на партиите на протеста

Той не смята, че Румен Радев ще бъде избран от първи тур
26 сеп 2021 20:10, Нели Христова
106
Биков: С ПП президентът разцепва пространството на партиите на протеста
Снимка: БГНЕС

Ако Румен Радев спечели президентските избори, следващата партия, която ще се разцепи, е БСП. Колкото по-фрагментиран стане политическият живот, толкова по-силен става президентът.

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Според него с "Продължаваме Промяната" президентът в момента разцепва пространството на партиите на протеста.

"Предполагаме, че когото и да издигнем за кандидат за президент, той няма да бъде изведнъж избран за президент, ще има определени трудности", коментира Биков.

Той не смята, че Румен Радев ще бъде избран от първи тур. И даде за пример Георги Първанов, който не беше избран на времето от първия тур, въпреки че по думите на Биков е имал повече популярност от Радев.

Съвсем скоро предстои от ГЕРБ-СДС да обявят конкретно име. Техният кандидат според Биков трябва да бъде медиатор на политическия процес, човек, който се опитва да консолидира политическата система. Не е задължително да бъде член на ГЕРБ и не по това са били техните критерии при избора, трябва да е диалогичен човек, да укрепнява политическата система, а не да я разпада.

"Румен Радев преди пет години губеше от който и да е кандидат на ГЕРБ, така казваха социолозите, след това спечели. В тези неща няма предизвестен победител", смята депутатът от ГЕРБ-СДС.

По думите му има формации, които още не могат да разберат, че "ги пържат" в момента - като например "Демократична България".

"Румен Радев им представя техен двойник в момента с "Продължаваме Промяната". Гласовете за "Продължаваме Промяната" ще бъдат изцяло от пространството на партиите на протеста. Те това не могат да го разберат", коментира Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остави го президента, вие от ГЕРБ внимавсйте ПП на П-В да не ви сцепят зagниka, докато обсъждате кой ще бъде вашия кандидат. Имате да избирате между Главчев, Томи, Деси от Ак Кадънлар (Дулово) и Гьоеги Георгиев от МГЕРБ.
90
3
 
0
 
! Отговори
3 професии = Тринити преди 2 години
Първа спецялност: подъл пудел от подуене; Втора спецялност - "Лекуване на чужди хемероиди със секрет на собственния му вибриращ език в изплезено вибриращо състояние"; Трета спецялност - устно уплънение на уретра и помпане с бузите за отпушване на простати чрез био продухване на пикочния канал"
89
2
 
3
 
! Отговори
Боце преди 2 години
Този завършен ренегат (няма партия в България, на която да ни си предложил ***) има претенции да раздава разум и почтеност. Предателите, а той е такъв заслужават само едно-презрение и забвение.
88
1
 
4
 
! Отговори
тъпото преди 2 години
До Анонимен в нормалните държави... абе мъдрецо България нормална държава ли е или единствената в източна Европа която не направи лустрация и такива като теб продължават да управляват. Айде настройвайте машините да показват 99 процента за пРезидента и да се свършва...
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното "гениално" изказване на Бичето, с което иска да вкара клин в редиците на Радев! Е, браво, бре! Опита! Айде, сега у лево.....
86
2
 
3
 
! Отговори
един преди 2 години
Биков, защо не си остана актьор. От върл противник на Боко преди 10 г. стана върл почитател. Той Боко не обича така себе си, както той.
85
2
 
3
 
! Отговори
ни са знай преди 2 години
Томи Тореадорът-това е най-смешния филм, който съм гледал някога!
84
5
 
4
 
! Отговори
№ 28 преди 2 години
Болат ли ви дзъбките другари протестъри болат ли ? Работете работете за Баце нема лошо !
83
5
 
9
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 2 години
НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ КОЛКОТО ПО МАЛКО ГОВОРИ ПО МАЛКО СЕ ИЗЛАГА ТОЗИ БИКОВ - "КОМПЕТЕНТЕН" ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ - КРОТНИ СЕ МАЛКО ПОИГРАЙ СИ С КУКЛИТЕ СИ
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека си спомним с какви подли обвинения същото това теле заливаше Бойко и какве гадни думи ръсеше с/у Бойко, ранния Цецо и останалите лидери и съратници на Герб. Нека!
81
2
 
5
 
! Отговори
Заболел ме е преди 2 години
за партиите на протестуууууу.....
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въй красотаа. Снимката на другаря Краваров сигурно е снета от комаомолската му книжка. Бравос.
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
77 Носи се, стоко! Тук е България, не Сърбия.
78
4
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Ти да видиш! Тоя морално пропаднал и корумпиран бивш антигербераст и настоящ цъфнал та вързал гербер ще ми обяснява. Биков затвори си истата, че вони на фекалий!
77
11
 
7
 
! Отговори
ЦЯЛА БГ МРАЗИ РАДЕВ преди 2 години
А КАТО МИНЕМ И НА РЕЖИМ НА ТОКА... НАПРАВО ЩЕ ХВЪРЧАТ ЧОРАПИ.....
76
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
71 Феновете на радевата антигебсбирщина са най-простите във форумите. По това си личат от далеч, с просташките си постове.
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
78 Мутрите са в президентството.
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ са се хванали, като удавник за сламка. Не за когото трябва. Дали изобщо трябва, да съществуват, е отделен въпрос. Това дори и Иван Костов не знае, който ги създаде, след няколко мутации. Комичното е, че синьо червеният Радан Кънев, който плюе по ГЕРБ, е в ЕП, изпратен с мандата на ГЕРБ.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, знае се, че ГЕРБ винаги лъжат. Реалността е обратното на това, което лъжат мутрите.
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що се косиш бе,Биков?Тебе това що те брига?