Нинова пред структурите на БСП: Гарантираме стабилност

Изходът от кризата - работещи и разумни действия
29
Нинова пред структурите на БСП: Гарантираме стабилност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП гарантира стабилност и намиране на работещи решения, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова по време на  срещи с областните ръководства  за подготовка на парламентарните избори.

Обсъждат се социално-икономическите проблеми по места, увеличението на цените, състоянието на бизнеса, работни места и доходи, уточниха от пресцентъра на левицата.

“Искам заедно със структурите да вземем решение за политическата,  организационната и кадрова подготовка на партията за тези избори. Ние сме партията, която започна борба срещу стария модел на управление още преди 5 години, но ние  гарантираме и стабилност, конкретни решения, последователност и диалогичност. Вие сте тези, които трябва да дадете по места сигурност на хората. Идва тежка криза. Тя може да се реши само с работещи и разумни действия, а не с популизъм и емоции. Ние можем да предприемем тези действия", заяви Нинова по време на срещите.

В понеделник се провеждат такива с областните ръководства на Перник, Плевен, Враца, Пловдив област и Стара Загора. Утре срещите продължават с други пет области.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: БСПизборининова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
27
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Корнелке не ти ли омръзна да повтаряш едно и също откакто стана председател на БСП! Има една поговорка"Със стари ... нов .... не се прави!"Така че ако искате да помогнете върнете откраднатото от страната и станете пролетарии!
3
2
 
26
 
! Отговори
историята преди 2 години
при всяко едно управление на БСП е имало всичко друго ,но не и стабилност!
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стабилност в мизерията и беднотията. Това е визитката на БСП
1
1
 
20
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
ГАРАНТИРАМЕ НЕСТАБИЛНОСТ НА ВСИЧКО! 1000%!