Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент

По думите му Радев се държи като президент, премиер, диктатор и управляващ
Обновена: 1 окт 2021 18:38 | 1 окт 2021 18:37,
260
Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков за президент, потвърди лидерът на партията Бойко Борисов.

Той допълни, че са се спрели на него тъй като президентът се избира мажоритарно и трябва да обединява народа.

Радев се изживява като президент, премиер, диктатор и управляващ. Това коментира лидерът на ГЕРБ.
„Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал … Той е много страшен. Той, Бойко Рашков са много страшни. Ние се крием, плашим се. Той да внимава Деси какво му казва”, допълни Борисов.

Според него ако Радев е прав и двамата излязат един срещу друг – държавата ще бъде разделена.

„Разделяме държавата на 2, мразим се, не се обичаме. Това ли е целта на президентските избори?”, попита Борисов.

„Мен ме интересуват парламентарните избори. Социологията за момента е добре”, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
10
 
5
 
! Отговори
А той Борисов преди 2 години
Има гадния навик да задава гаднички въпроси например:Аз с лидер на партия ли говоря или с водещ на тв шоу!Аз мога да задам още по-гаден въпрос:Аз с бивш министър председател ли говоря или с нарушил конституцията религиозен лобист?
167
13
 
10
 
! Отговори
Охлюв преди 2 години
Герджиков допусна фатална грешка като прие подкрепата геръп
166
18
 
12
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Не Радев,ти разделяш нацията,като непрекъснато злобееш срещу него и го обиждаш.Не можеш да преживееш,че Радев има 66% рейтинг,а ти само 15%.
165
7
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До Анонимен ... Ако съдим по последните данни на социолозите хората които подкрепят ББ не са толкова малко, поне 600 000, които са достатъчни да осигурят мястото на ГЕРБ като 1-ва политическа сила, а тези които подкрепят радеФ ще се видят на изборите, когато с/у него застане проф.Герджиков ... !!!
164
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е милиционер. Точка.
163
7
 
18
 
! Отговори
Странно, преди 2 години
Какъв "мъж" бил Фигурантът Радев ,а неговите клакьори реват, защо ГЕРБ подкрепили Професора! Ами нали Радев е велик бе ,какво ви притеснява!
162
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какво от казаното от мен не си съгласен,че изтри мнението ми???????????С това,че това нещо освен Крадливо и Нагло е Злобно и Жалко или ???????
161
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Близнашки,Герджиков?!
160
3
 
0
 
! Отговори
Е разбира се: преди 2 години
Хьод не бил толкова виновен нали - той само бил сляп и глупав, Локи му сложил тая стрела в колчана дето да може да убие Балдр, но този, който не може да бъде убит наказва глупостта без значение обстоятелствата!
159
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма страшно, ако всички баджанаци на Радев гласуват за него, ще спечели от раз.
158
6
 
9
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Радев е баджанак с доста хора. ;)
157
7
 
9
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
Раде, Деса ,Би-..во-,..Лица Йотова да си събират скъпите дезайнерски парцалчета от Бояна,защото Радев приключва- ще бъде бит от Герджиков като маче от дирек.Вицепрезидента на Герджиков ще бъде една хубава жена Невяна Митева -подполковник от въоръжените сили бивш пиар на ВВС шампион по плуване,участвала в Олимпиадата в Сеул класирана на 6 място.Мъжът и брикаден ген. Явор Митев е командир на бригада ,,Специални сили"Шансове ,за Радев 0000
156
2
 
0
 
! Отговори
Северът преди 2 години
И северните старейшини отменяли този ден и това изгубено време всяка година не робувайки на условности като календара. Смятали, че тази условност е улеснение, но не нещо особено, което да определя живота на хората. Но в този ден, несъществуващият ден бил денят на онзи, който не може да бъде убит и се носят легендите, които са породили едно изказване за това как някакъв бръмбар се движел по някаква безкрайна повърхнина на Айнщайн! Което нали е относително, ама не по Гайдарски!
155
10
 
9
 
! Отговори
Я преди 2 години
Президентът е прав ,Боко защо намеси съпругата му,ами ние ако почнем да месим оная дето има дете от теб живееща в Барселона,осигурена от нашите пари, данъкоплатци,то не бяха магазини,жилища ,екстри и т.н.ама спри се бе г у и н о да коментираш жената на президента,твоята къде е, всички май са от Дунав мост.знай ,че когато вола рие пръста ,тя пада върху него.ставаш за посмешище,не те ли съветват съветници.
154
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лоестият да не се обеснява като ученичка,ами да вземе и да се изправи като мъж срещу Радев на предстоящите президентски избори!
153
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков е поет.
152
11
 
11
 
! Отговори
БОЙКО Е ПРАВ! преди 2 години
Но аз съм убеден, че дори сега метежниците и чалгарите пак да изберат Фитуранта, през пролетта ще има нови президентски и парламентарни избори и тогава достойният българин Герджиков ще оглави българската нация. Желая му успех и призовавам всички европейски българи да гласуват за проф. Герджиков! българин
151
0
 
0
 
! Отговори
Фифи Перото преди 2 години
Т'ва е името на някаква порноактриса, но и също така метафора за побъркан човек! Използвана от няколко хора в този град .... Едни такива музовири ....
150
10
 
10
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
По думите му Радев се държи като президент, премиер, диктатор и управляващ. Каква безпомощност издава това изречение, първо Радев Е ПРЕЗИДЕНТ, второ има действащ премиер и това Стефан Янев, трето бил диктатор, ако беше такъв нямаше Гешев и кохорта та му от *** да арестуват някой в президентството отделно си имаме Конституция и той НЕ МОЖЕ да я нарушава защото носи отговорност и МОЖЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ защото е ИСТИНСКИ генерал, и трето той е УПРАВЛЯВАЩ президентството и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ.
149
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер. Зеленият чорап изпадна в истерия.