Герджиков приема подкрепа от всички партии, най-вече от десните

Целта му била да помогне за обединението в настоящата сложна ситуация
Обновена: 1 окт 2021 11:26 | 1 окт 2021 11:23, Камелия Цветанова
440

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България, смятам, че мога да бъда полезен именно с това, че имам качествата да олицетворявам единството на нацията, коментира проф. Анастас Герджиков при откриването на учебната година   в СУ „Св. Климент Охридски“.
Още по темата
Работил съм на няколко места, в организации, които са сложни, аз съм ректор на най-големия и сложен български университет и опитът ми за това да балансирам между интересите на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени от някакъв справедлив резултат, е голям, отбеляза Герджиков.

Затова единствената ми мотивировка е в този момент, когато политическото и социалното тяло е разпокъсано, да помогна за обединението на всички партии и всички българи, заяви той.

Разговарям с мои приятели от дясно и дясно-центристкото пространство от месеци. През последната седмица разбрах, че ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура, ще разговарям с всички партии, най-вече с дясното и дясно-центристкото пространство, коментира Герджиков в отговор на въпрос.

Ще приема подкрепа от всички партии, моята главна цел е да обединим всички български партии и всички български граждани, няма да откажа подкрепа на никой, смятам, че всички могат да помогнат на това обединение, заяви още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
6
 
13
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Има много млади които не знаят как агентите на ДС от различните отдели са се подигравали с хората.... А на Радев съветниците са още от онова време. Срамота.
324
5
 
9
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
След 2месеца ще започне ОТМЪЩЕНИЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.... 1серия 2 и 3 серия забегналите в Сръбско и Дубай. АЙ АЙ АЙ
323
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** получи разтойство от тази новина.... Гешев потрива ръчички да каже на съда и общественоста какви документи е събрал за РУСКИЯ АГЕНТ. Ой Радко Радко какъв срам те чака.
322
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най-вече приема подкрепа от партията на чекмеджетата,кой знае колко са му броили за да се съгласи....
321
5
 
12
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Смело,само колкото тиквата,да не владее 4 езика,че праводачите,се отказаха да му превеждат,глупостите,на Европейските лидери,които се чудили,този,как може да бъде премиер ва ЕС държава,членка на ЕС,а доколкото разбирам,и ти познаваш хумболт,да не е от вашето село,заедно да сте гонели патките,по банкянските ливади,с филийка в ръка,намазана със свинска мас.
320
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** трябва да бъде изгонен от университета моментално.
319
2
 
5
 
! Отговори
Смело преди 2 години
До 11. Леле, ще си разплетем чорапите! Освен умни и красиви сме и знаещи и можещи,и знаем да броим времето ви, което изтича.
318
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шнорхела и той беше "специализирал" в Австрия и Германия :) Мутро, вън от СУ!
317
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОЩЕ С ПЪРВОТО СИ ИЗКАЗВАНЕ THE GREAT UNIFIER АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ ОСЪЩЕСТВИ ОТРИЦАНИЕТО НА ЕВЕНТУАЛНО ОБЕДИНИТЕЛНАТА СИ ФУНКЦИЯ КАТО ПРЕЗИДЕНТ!!! БРАВО ОБЕДИНИТЕЛЮ!!! ТАКА ЛИ ЩЕ ОБЕДИНЯВАШ НАЦИЯТА?! КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ, ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС - ДА ПРОЧЕТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТАЗИ СТАТИЯ ВНИМАТЕЛНО И ЩЕ СИ ОТГОВОРИ !!!
316
13
 
5
 
! Отговори
Смело преди 2 години
До 1. Професорът драги е избран за втори мандат, той оглавява най-голямото и авторитетно ВУЗ, бил е зам. министър, д-р на ФН, завършил е Хумболтовия у-т, специализира в Австрия и Германия, владее 4 езика. И, тъй, като съм грамотен човек не е нужно да познавам професора лично. А, ти и твоя фу'ражко си плюйте на петите и за село, може да си го изберете за кмет на Горно нанадолнище, успех! Ха, ха, ха! А, колкото до народа, хляб и работа може да осигури само един и това е Борисов нали се сещаш.
315
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оказа се, че освен в изпълнителната, законодателната и изпълнителната власт, в медиите, в държавните предприятия, във фирмите с обществени поръчки, в енергетиката, мутрите са пуснали корени и в образователната система, а превземането на ръководството на най-престижния университет от тяхна страна олицетворява краха на този срамен за България период.
314
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мутри вън! Ей, комунистче, мъничко червеничко !
313
5
 
13
 
! Отговори
Мутри вън! преди 2 години
Мутро вън от СУ!
312
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Достоен човек! Успех!
311
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
до 328.....Направо се оля. Затова ще те попитам колко плика от паркингите на митниците получи фигуранта.
310
4
 
10
 
! Отговори
цитат преди 2 години
Г-н Герджиков, на откриването на учебната година в СУ казвате, че от месеци водите разговори с "приятели от дясно и от дясноцентристкото пространство". Означава ли, че сте говорили с "Демократична България", "Има такъв народ" и "Продължаваме Промяната"? Ако не сте, значи послъгвате още на старта. Казвате също, че "в последните седмици разбрах, че и ГЕРБ са готови да ме подкрепят". Как разбрахте това? Някое птиченце ли ви каза, Б.Б. ли се нарича пилето или сам се досетихте?
309
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евлоги и Христо Георгиеви се обръщат в гробовете си.
308
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е моментът да разберем дали има истински студенти в СУ или са останали само бездушници.
307
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЛЕГИ, ЩЕ ИЗЛИЗАМЕ ОТНОВО !!!! ВЪН МУТРИТЕ ОТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ!!!
306
4
 
5
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Смело,ако всичките сте красиви,като банкянския ,благодарим ,не ви искаме.