Кобрата оцени: Държавата не отива в добра посока

Не съм изкушен от политиката, има какво да дам на спорта, заяви той
3 окт 2021 21:10, Анисия Иванова
97
Кобрата оцени: Държавата не отива в добра посока
Снимка: БГНЕС

"Не съм изкушен, нямам кой знае какви политически амбиции, имам какво да дам все още на спорта и ще го дам. Може би някой ден, ако мога да бъда полезен, винаги бих бил. Аз обичам, когато правя нещо, да бъда сигурен поне на 70 процента и че ще успея и че ще има смисъл. Ако бих влязъл в политиката, то би било за да помогна", заяви боксьорът Кубрат Пулев пред bTV относно намерението си да влиза в политиката.

През годината Кобрата обяви, че ще основе партия "Велика България", но впоследствие се отказа от идеята си и заяви, че продължава с боксовата си кариера. Наскоро Пулев започна магистратура "Политика и бизнес" в УНСС.

По думите му политиката и бизнеса са взаимосвързани, и бизнесът няма как да успее, ако не е регулиран по някакъв начин.

"Особено в България трябва да се намесят, защото има все повече спекуланти, което се отразява на гражданите и на народа. Това нещо трябва да се контролира. За съжаление, държавата наистина не отива в добра посока, политическата обстановка никак не е добра и това се отразява на хората.

За съжаление, това ще води държавата дълги години напред няма да може да тръгне в правилна посока, затова трябва политиците по най-бързия начин да се организират. Имам контакт с много от политиците и ги питам, независимо от коя партия са, оставам с впечатлението, че една от водещите партии има интерес това да се случва. Има много задкулисие", каза Пулев.

"Има истински професионалисти, които могат и имат желание да помогнат на държавата и биха се включили в политиката, но не им дават шанс. Народът е уникален, хората са уникални, имат нужда някой да ги сплоти, да се заобичат, да имат кураж. Новите партии трябва да правят точно обраното на това, което правят. Трябва да има обединяване, защо е това разединяване?

Вече сме под 7 милиона, което е пагубно за този народ. Виждате и бежанската вълна. Българинът е притеснен да има повече от едно дете или две деца. Трябва да има превантивни мерки за това нещо, държавата да бъде силна и да има силни и отговорни управляващи, но не ги виждам, за съжаление", допълни Кобрата, който заяви, че най-вероятно ще гледа на живо двубоя между световния шампион Тайсън Фюри и американеца Дионтей Уайлдър на 9 октомври в Лас Вегас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
27
 
! Отговори
Суши Опулева преди 2 години
Клоунът на супер тежка категория.
6
1
 
24
 
! Отговори
Ко? преди 2 години
Пулев, плати ли си дълговете на базата в Белмекен?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инфлацията *** на вратата! И кой ни я докара?
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от глупациии искащи да се докопатт до властта. Сега му казаха да запише да учи, че неможе нищо да му дадат . Аман даже вече е жалко, а не смешно.
3
1
 
13
 
! Отговори
сигурно преди 2 години
Ако се вклю4иш в политиката ,ще те убият от бой !
2
0
 
26
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
За нобелова награда е! Каква бърза мисъл само! Той до сега къде е живял?Тя държавата не отива на добре от 30 години,а този сега го разбира това нещо!!!!!!
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По бай Тошево време тоя щеше да копа канали в беляне вместо да коментира политиката..