ДБ ще подкрепи двойката Панов и Кисимова-Моасе

България ще бъде управлявана по коалиционен път, заяви Цонева
Обновена: 5 окт 2021 20:09 | 5 окт 2021 19:42, Нели Христова
53
ДБ ще подкрепи двойката Панов и Кисимова-Моасе
Снимка: БГНЕС

„Демократична България” ще даде политическа подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Лозан Панов и Мария Кисимова-Моасе. Това заяви Антоанета Цонева от ДБ. Пред националната телевизия тя посочи, че очаква силно и смислено състезание за "Дондуков" 2 на 14 ноември.

Официално крайният резултат от гласуването в обединението ще бъде обявено в сряда, но Цонева подчерта, че няма как ДБ да не покрепят Панов, в чието лице виждат мощния отпор срещу модела, създаден от Цацаров и Пеевски и подкрепен от Борисов.

Лозан Панов е много ясен пример за това какво означава да противостоиш на този модел. Той отговаря на идентичността на тази общност, заяви още Цонева.

И тримата водещи кандидати (Румен Радев, Анастас Герджиков и Лозан Панов - бел. ред.), които се очертават в момента, трябва да защитят своите позиции пред обществото. Така, че хората ще имат избор. Големият разговор за това как ще бъде реформирана съдебната система, как ще бъдат реформирани другите публични институции ще бъдат на вниманието и на тримата кандидати. И мисля, че действително този път ще има сблъсък и хората ще имат силна мотивация да се включат в изборите, коментира Цонева.

Тя бе категорична, че България ще бъде управлявана по коалиционен път.

Никой няма собствени избиратели. ДБ се бори за гласа на всеки един избирател и не се притесняваме от "Продължаваме промяната". Ще направим така, че ДБ да получи мандат за управление, заключи Антоанета Цонева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Инициативният комитет, който издигна Радев за президент, са ченге до ченгето!
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ са м р ъ с ни предатели!
33
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ай!...Що стана бре?..До преди малко дамата беше "КАсимова",щерка на ЕВРЕИНА Хиндо Касимов,ся па стана "КИсимова"..?!?!....Ся па са оказа,че е внучка на великия Константин Кисимов?!...Що стая бре?!..Некой е позвънил ..?!
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената алтернатива е Луна Пиена.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се вижда, че ще има балотаж между Радев и Герджиков. Въпросът е тези които ще гласуват за други кандидати като Лозан Панов за кого ще гласуват на балотажа. При явка под 50% на втория тур Герджиков ще спечели поне с 55% особено като се има предвид че за него ще гласуват и от ДПС.
30
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В правителство на Герб, после подкрепа на Фандъкова, а сега срещу Радев-три "грешки" са вече системна подкрепа за Борисов ...
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избран за председател на ВКС от лобито на ДПС и Царацаров, след като кандидатурата му е подадена от средите на ГЕРБ.
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След фамозното салтомортале на Христо Иванов в посока на Гербаджийската президентска победа и сегашното издигане на неизбираем кандидат на ДБ, само и само да не се подкрепи естественият подръжник на протестите Президент Радев е ясно, че ДБ се превръща в инструмент за девалвация на самата Промяна.Излиза така, че сигналите за предателство към протестите и техните цели от преди една година, са били верни!Цялата интрига и въртележки са били само с цел ГЕРБ да се върне на бял кон.Честита коалиция
27
1
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
Е ТОЧНО ЗА ТИЯ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! ПРИЕЛИ СА СИ С ТЪЛКОВАТЕЛНО РЕШЕНИЕ КЪДЕТО СА СЕ ПОДПИСАЛИ БАЯ ОТ ТЯХ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАЩ САМ НА 3-ТА ИНСТАНЦИЯ А САМО С АДВОКАТ НА КОЙТО ДА ПЛАТИШ! ПРАВИ СЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ И В ТЯХНА УГОДА ДА ИМАТ ПО МАЛКО РАБОТА И ХОРАТА ДА НЯМАТ ПАРИ И СИЛИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ! И КОЛКО ПРЕСТЪПНИ ТЪЛКУВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ СА ПРИЕЛИ ПО ИМОТНИ ВЪПРОСИ НЕ Е ИСТИНА! НАЧЕЛО С ЕЙ ОНЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ СНИМКАТА! ЯСНО Е ЗАЩО ГО ПОДКРЕПЯ КОСТОВ!
26
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозав Панов е същия като Радев. Ако стане президент и той ще признава само тази част от обществото, която се подреди зад него като лична армия. В този смисъл да се отиде от трън на глог няма никакъв напредък. Не вярвам, че те двамата ще са кандидатите на балотажа, но ако това се случи, нека да си решават въпроса помежду си, в рамките на личните си електорати, няма как да гласувам нито за единия, нито за другия.
25
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До уточнение..Беше излишно..Защото попитах не кой е баща й,а какво гражданство има..Защото ПО ПРАВИЛО жената приема гражданството на съпруга си..И ПРОСТО ПОПИТАХ,НЕ се заяждам.
24
14
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Лозан Панов е достойният съперник на Радев !Всеки един от тях би могъл да бъде следващия президент , изборите ще покажат !
23
5
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
обаче тия от "ДБ" изглежда са най-шавливите..."служителки в Бардака на Мадам"..Станахме за резил и пред аборигените в Австралия..
22
1
 
4
 
! Отговори
уточнение преди 2 години
До ПроСоТоМоасе е фамилията на мъжа на Мария Касимова,дъщеря на големия български артист Хиндо Касимов.
21
6
 
12
 
! Отговори
Калин преди 2 години
Да се гласува за дружинката на Сорос би било национално предателство!
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Примерно на Лозанчо му прилошее и властта минава в ръцете на Моасе... След Резидента Радев дето е агент на ФСБ (ЧК=КГБ=ФСБ), сега тази на кой е агент?
19
4
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"Моасе"?...Какво гражданство има тая..дама?..
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въй , въй , въй. Бог да ни е на помощ.
17
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Моасе не е българин еврейски агент :)))
16
1
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
Аз, каква изненада.