Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати

Вдигнатият му юмрук обединил българите около ценности за успешна борба
Обновена: 5 окт 2021 13:05 | 5 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
316
Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Моят вдигнат юмрук обедини българите около ценности за една успешна борба", заяви в Стара Загора президентът Румен Радев.

Още по темата

Той подчерта, че очаква на предстоящия вот за нов държавен глава резултатът да доведе до възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на олигархичните зависимости и отваряне на хоризонти за модерно развитие на България.

"Очаквам кампания на идеи, а не компромати", каза Румен Радев, цитиран от БТА.

Той изрази подкрепа за запазване на комплекса "Марица Изток" и обяви, че това е вече негова "лична кауза".
По повод информацията в медиите, че има и българи в "Панама пейпърс", той заяви "Явно г-н Пеевски е по-видим отвън".

Румен Радев още веднъж изрази подкрепа за решимостта, с която кметът на Стара Загора се бори срещу войната по пътищата.

Като президент той обеща още веднъж да разговаря с министъра на вътрешните работи, за да бъдат изготвени законодателни промени, които да се внесат в следващия парламент.

На близките на пострадалите семейства в Стара Загора държавният глава изказа съпричастност, а на медицинските екипи - благодарност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
23
 
! Отговори
Володя преди 2 години
Господа, познавате Барбикян, Хайкигенов, Слаби Василев... ето настоящите агенти на ДС... Вот така-знаете.... Наоколо Румена Радева-все такие.... 100%
182
27
 
1
 
! Отговори
До Гошо тъпото преди 2 години
Не съм присъствал, но виждам как Боко ханъма се крие под полите на Цвъчка и Герджикова. Пък и как мазно се целуваше с бай тошко и Плювналиева. А и все с ръце в джобовете се разхожда да си държи дирника да не му изпада карантията. В харема ако не знаеш не се допускат мъже освен ако не са евнуси, но Боко ханъма преди изборите ходи да се подлага на Ердоганя. Няма нужда да присъствам на такива извращения, за разлика от вас имам очи и мозък, а не да повтарям като латерна каквото боко ханъм е заръчала
181
1
 
18
 
! Отговори
хаха фатмак преди 2 години
бегай от БГ в сахара белким се отървеш
180
1
 
7
 
! Отговори
teo преди 2 години
До Володя Има мноого да чакаш.
179
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ректорът на СУ знае как от много ток да харчим по-малко ток.
178
3
 
35
 
! Отговори
teo преди 2 години
Крадецът Радев вика дръжте крадеца.
177
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, няма смисъл да преразказвате другите какво искали да ни кават,те какво пък казали и накрая ние какво сме разбрали.Важното е вие какво казвате за вашата теза и възглед по правомощията на Президента и президенстката институциа.Мен например ме интере сува ще има ли борба да получите правото да отменяте присъда в двете посоки.Едната:да намалявате(отменяте) доживотна присъда.Второ:при доказани особенно тежки закононарушения да заменята доживотната присъда със смъртно наказание.А такива ИМА
176
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изборът за президент тази кампания се свежда до избора между ЕС и Путин.
175
1
 
27
 
! Отговори
руски боклук преди 2 години
доживот в затвора
174
28
 
2
 
! Отговори
До Силвия преди 2 години
Къде забрави младежкото БКП (гроб)? Докато вождицата ви лигавеше на БКП-ския вожд пръта бяхте верни пионерчета. Цвъчка Цвачева в ефир си призна, че е станала член на БКП за да гради кариера защото е некадърна, Свинетзила е внучка на национален предател, член на БКП! Всички гробари са вчерашни бекапейци! Къде удобно ги пропусна тях горките репресирани, че са станали членове за да ги бутат а книжките напред! Стига с тия дърти чалъми заучени от партията майка под чаршафите на видни БКП-ци
173
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хвърчилов да пише вече обяснения за Гешев.
172
2
 
48
 
! Отговори
Силвия преди 2 години
Какво дебилокожие,каква наглост на един безсрамник, който раздели народа и насади толкова много омраза и отвращение в хората ,изведнъж стана.миротворец.Точно като БКП които за една нощ станаха БСП и сега са напълнили те ,децата им внуците им -ДБ,ИТН,Мутрите на Манолова и Бабикянчовци.Това е ,,промяната"по наследство,защото са решили,че България е тяхна и им се полага
171
33
 
1
 
! Отговори
ПЛАТЕТЕ СИ ТОКА преди 2 години
И благославяйте Боко ханъм как за да се уреди с 300 арабски *** в Ердогановия харем подари газопровода на Турция и спря АЕЦ Белене! Всяка стотинка която плащате по висок ток, газ и топло плаща цената за всички нови тъпкачи с които Ердоган ще зарадва най най дашната си ханъма Бокп миндилова боклукчиева! Същата ханъма която за да замете следите си уреди италиански *** да се гори в България за да не си личи колко зле сме с газта! Всеки лев даден повече е още един арабин в боко ханъм!
170
2
 
42
 
! Отговори
ОСТАВКА НА ХУНТАТА преди 2 години
ОТИДЕТЕ В МАГАЗИНА, ЗАРЕДЕТЕ КОЛАТА И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЗЕЛЕН ЧОРАП...ЧОВЕКЪТ НА МАФИЯТА СЪСИПА ДЪРЖАВАТА САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИ МУТРИ ЖАЛКИ.
169
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 202 Много още болка те чака докато работиш за ДС. Обещавам ти, че това сега е нищо: от човек, който е живял във времена, когато ДС командваше.
168
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокоханъмовите *** как ще коментирате цените на тока и газта след като главната ви ханъма отказа да строй АЕЦ Белене защото нямало да имаме нужда от него и подари газопровода на *** си Ердоган за по главно място в харема му? Това коментирайте! Това ни е болката сега, цените на тока, газта и топлото и как ханъмата ви за да се уреди с тъпкач ни продаде и насади на яйца! Това искаме да чуем от вас! С кеф ли си ръчкате новите сметки отзад като си мислите, че и вие сте ханъма в харем гроб?
167
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20.01.2027г. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗНАМ И ИМЕТО НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ВТОРИЯТ УСПЕШЕН МАНДАТ НА РУМЕН РАДЕВ, НО ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ГАДАЕТЕ ДО НУЖНИЯТ МОМЕНТ. А ДОТОГАВА - АМИ ЛАЙТЕ!
166
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 192Отново ще го избере народа, не се притеснявай :))) Гледай Севда да не загази, щото българина е особен тип човек :)))
165
2
 
41
 
! Отговори
тъпа държава преди 2 години
едно е сигурно такъв *** шапкар никога не е управлявал България, то по резултатите се вижда за 6 месеца сринаха всичко и ни върна в най бедните години.
164
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голем майтап ще е да гледам Фатмето на дeбат! Има да опъва гушата и да мучи от зор!