Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати

Вдигнатият му юмрук обединил българите около ценности за успешна борба
Обновена: 5 окт 2021 13:05 | 5 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
316
Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Моят вдигнат юмрук обедини българите около ценности за една успешна борба", заяви в Стара Загора президентът Румен Радев.

Още по темата

Той подчерта, че очаква на предстоящия вот за нов държавен глава резултатът да доведе до възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на олигархичните зависимости и отваряне на хоризонти за модерно развитие на България.

"Очаквам кампания на идеи, а не компромати", каза Румен Радев, цитиран от БТА.

Той изрази подкрепа за запазване на комплекса "Марица Изток" и обяви, че това е вече негова "лична кауза".
По повод информацията в медиите, че има и българи в "Панама пейпърс", той заяви "Явно г-н Пеевски е по-видим отвън".

Румен Радев още веднъж изрази подкрепа за решимостта, с която кметът на Стара Загора се бори срещу войната по пътищата.

Като президент той обеща още веднъж да разговаря с министъра на вътрешните работи, за да бъдат изготвени законодателни промени, които да се внесат в следващия парламент.

На близките на пострадалите семейства в Стара Загора държавният глава изказа съпричастност, а на медицинските екипи - благодарност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев няма да има кампания на идеите защото противника му от харема на Ердоган Боко ханъм може само да прави кампания по плюене по тази и онази ханъма докато се върти върху на Ердоган оная работа! Затова и ханъмата бокобоклукова не посмя да излезе лично в битка с Генерала, защото Генерал срещу ханъма не е битка, а клане, затова бокоханъм по стар нейн комунистически обичай се скри под чаршафите на силния си тъпкач (преди беше бай тошко, сега е Ердоган) и прати подчинените си ханъми да го поемат!
162
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Надя "Негодник,като видя дебелия и веднага обръща палачинката.Ченгетата с които си се обгради , срещат трудности да сътворят помия." Той очакваше за противник някой, срещу когото ще работи с компромати, но Герджиков не се вписва в тоя профил. За нещастие на Радев, той започна с атаките отрано, и сега опититие му да сменя тактиката лъснаха със страшна сила. Вече е КЪСНО да обяснява, как имал намерение да прави "състезание на идеи". А бухалките му леят помия по Герджиков.
161
27
 
2
 
! Отговори
Гешефта преди 2 години
Другари гербави тролови, бегом в темата на вожда, че там много яко го подпукаха, а минуси почти няма.
160
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ся какво му се хвърляте на Радев, верно скучен е, ама малко приличие :)))
159
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 167 "157-ми, най-слабия президент беше Плевнелиев, не дрънкай глупости." Аз не си спомням Плевнелиев да са го гонили отмеждунардни конференции, да са го изолирали отвсякъде, да е правил де факто преврати и т.н. Пробвай пак, но с друго име.
158
1
 
30
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Негодник,като видя дебелия и веднага обръща палачинката.Ченгетата с които си се обгради , срещат трудности да сътворят помия.Кампания на идеи а не на компрометира?!казани от един ,който само с това се занимаваше,насади толкова много омраза,че България заприлича на зверилник и лудница.Що за наглец и Ци-..ни. К си ти бе?!
157
1
 
21
 
! Отговори
вий пишете преди 2 години
Радев си е оплел кошницата. Докато Грозното Ленче пущаше димки за Барцелона, Р напълни няколко сейфа. Сега ще се блещи до изборите, а после ще ви прати картичка от Кайманите.
156
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фатме за какво можеш да си говориш с професора? За дантелките на Деса? За апартаментите на Рашков? За пликовете с кинти на Узунов?
155
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Исихастов Дано опашките за хляб и храни от първа необходимост ти допадат. :)
154
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът не отговаря за размера на пенсиите и заплатите бе, леваци прости!!!
153
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-скъпоплатеният фигурант със заплата от-15000лв.и пенсия-3000лв. ще остене в историята като един-мънкащ,мрънкаш,хленчещ и нищо позитивно не каза почти през целия проспан мандат,като един РАЗединител!!!
152
2
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Все Промяна чакаме - все по- бедни българите ставаме. Политически Румен Радев обслужва еврейските финансови интереси в БГ. Те стават все по- богати. В това не влагам анти-семитизъм - просто факти...
151
24
 
2
 
! Отговори
Исихастов преди 2 години
Ако зеления чорап се изправи на втори тур срещу плyжека на Бойко от СУ, ща не ща ше си дам гласа за чорапа.
150
20
 
3
 
! Отговори
НАЛЕ преди 2 години
Не знам кой слугува на Решетников !Ако някой се съмнява , да пита САЩ Борисов на кои слугуваше !Оказва се че не Радев а Борисов е РЕШЕТНИКОВ и ЕРДОГАНОВ !
149
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 169 Тоя не чете бе, той и това не може. Той срича написаното от някой друг. И не е важно дали му вдигаме или сваляме рейтинга, важно е как ще гласуваме на изборите, а като гледам как на 30 души се явява един *** защитник на чорапа не го виждам. Освен ако по милиционерски не нагласят машинките, нали за това им беше зор да ги сложат
148
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно фатмето как си представя дебат с професора? Вероятно ще си води записки :)
147
0
 
22
 
! Отговори
Пълно фиаско! преди 2 години
Още в началото бях много скептичен, но си казах дай да му дам шанс. Рекох си, до сега никога не е било, но де да знаеш, може пък аз да не разбирам и този път червените наистина да мислят доброто на Бъкгария. Ще коментирам това което се прави. Пратиха децата на море и увеличиха пенсиите - викам добре, но могат ли да си го позволят? Е не могат! Видяхте. Инфлация, разруха всичко лети нагоре, убиват бизнеса, предизвикват безработица и един заседнал кораб не могат да изкарат вече половин месец!
146
0
 
22
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Здраствуйте Паляци!Радвам съ,чи се ощи имам пудкрепа от Има Такива Некадърници,тук таме по сайтувити!Сигурну знам,чи усвен некадърници те съ и крадци къту мен!Яснуй,чи дявулити шъ пуддържът Гявол къту мен!И дъ изясня нъ мойти гявулета.Аз съм пусочен от Ришектов да стана собственик на курицъ ни птицъ,не да я раня и пуя,а да я разпердушиня,да я сваря,разфасовам и да я пуднесъ на типсия на мойти гурута от ГРУ,да си я апнат на закускъ!И туй е само заради ВАС и поради ВАС какту убича да казва баджо!
145
2
 
2
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
За съжаление , Борисов не очаква НИЩО !
144
4
 
5
 
! Отговори
Припкам, припкам преди 2 години
Ще се смилите ли над мен, моля ви!