Първанов: В дискусиите между кандидатите за президент ще видим кой колко струва

Според него е рано да се каже кой ще победи на изборите
9 окт 2021 15:35, Нели Христова
42
Първанов: В дискусиите между кандидатите за президент ще видим кой колко струва
Снимка: БГНЕС

В момента не може да се каже кой ще е победителят от президентския вот. Това заяви Георги Първанов, предаде БГНЕС.

„България няма друго бъдеще за нашата енергетика без АЕЦ „Белене“, без сериозно развитие на газовите връзки с доставки на сериозни количества газ и за България, и за съседите, т.е. да печелим от транзита. Всякакви други експерименти обричат енергетиката и от там икономиката“, каза Първанов.

Бившият президент коментира настоящата предизборна кампания за държавен глава, в която наблюдаваме, че основните кандидати са издигнати не от партии, а от инициативни комитети. Такива са случаите и с действащия президент Румен Радев, и с кандидата подкрепен от ГЕРБ проф. Анастас Герджиков.

„Изпробвал съм и двата варианта. Бил съм и партиен кандидат, и на инициативен комитет. Зависи от конкретния момент. Не е грешка и не е обидно към партиите, ако кандидатът се яви с един авторитетен инициативен комитет. При положение, че зад кандидата и инициативния комитет застанат и сериозни партии“, заяви Първанов.

Според него по-важно е как ще премине самата предизборна кампания, какъв дебат ще има.

„В дискусиите ще видим кой колко струва. Там ще предопределим нашия вот“, каза Първанов и добави: не бих казал, че е ясно кой е победителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Много е дипломатичен,но в каква обстановка спечели първият си мандат самият той?На повечето им бе писнало от Костовото управление,а то продължи само 4 години.Народът претръпнал реагира 2013 с протести за сметките за ток и инфлацията,но сега искат нещо друго и то е смяна на управляващите,така че според мен е ясно.
28
0
 
3
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Ей Първанчо бегай да сменяш чаршафите в най скъпия хотел / на синето/ в Кюстендил ! Ако до сега не си разбрал кой кой е и чакаш дебати значи ставаш само за управител на хотела !
27
2
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до 33 Не четеш и мислиш правилно! Първанов беше За АЕЦ Белене! Един друг другар дърт комунист мъти още главите на младите пишейки се "демократ"! Но залязва вече !-:))
26
9
 
4
 
! Отговори
Нова АЕЦ не е нужна преди 2 години
По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Помнещ Ако наистина Първанов е саботирал АЕЦ Белене значи все пак е направил нещо полезно за България в това число и за теб. Кризата с тока я предизвикаха тия на които Европа се предовери че правят бизнес с газ, а не политически шантаж с разрекламираните им енергийни проекти през последните 15 години.
24
8
 
7
 
! Отговори
народа преди 2 години
НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ДЕСПУТ МЕЖДУ ТРИМАТА , ГЕРДЖИКОВ ПАНОВ РАДЕВ, КАКВИ ЩЕ МИ ГИ ГОВОРИ РАДЕВ УМНИКА , КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ДВЕ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЧЕТЕ , И ПАК СРИЧА , ТОЙ НАУЧАВА ВСИЧКО НА ИЗУСТ ОТ ТОВА КОЕТО МУ ПИШАТ, ЩЕ БЬДЕ ГОЛЯМ СЕИР, АМА ТОЙ НЯМА ДА СЕ СЬГЛАСИ ЗАЩОТО ГЕРДЖИКОВ И ПАНОВ ЩЕ МУ СКРИЯТ ТОПКАТА.И ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ.
23
1
 
7
 
! Отговори
Гоце открадна яко преди 2 години
Гоце(президентът) открадна яко по време на прехода и президенстването си и с част от тези пари, включително и от атомната централа Белене, Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син. Да са живи и здрави поддръжниците на БСП и АБВ, които се явяват наследници на Гоце.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се надяваме, че дискисиите между тримата кандидати за президент ще струват по-малко от хотелите на двамата синове на Гоце Първанов. Еддиният се усети, че само ББ и Агата няма да му стигнат и кани всички, които го харесват, да пуснат по един глас за него.
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
др.Първанов и тебе ти видяхме колко струваш,ако не бяха ДПС ТИ ВТОРИ МАНДАТ ЩЕШЕ САМО ДА СЪНУВАШ!
20
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първанов е най-достойния президент койо България е имала досега!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако струват колкото Гоце Първанов, по добре да се откажат веднага.
18
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна !
17
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна!Отговор
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бялата ми фанелката с надпис Калфин президент се скъса, ще даваш ли нови фанелки?беше 100% памук
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ко става бате, щеше да дадеш нови анцузи и топки за игра на децата в Смядово, нали обеща докато беше началник
14
2
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Много приказки на пазара :)))
13
2
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Който дава суджук и бера за него гласуваме :)))
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гледам по всичките медии се активизираха Първанов ,Овчаров ,Томов ,явно са усетили ,че това им е последната възможност ,защо на хора ,които са за затвора , доказани агенти на ДС ,им се дава думата ?
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Индианският вожд ТриПера май си е повярвал, че струва нещо.
10
2
 
7
 
! Отговори
Постройте Белене! преди 2 години
Без АЕЦ Белене, ще станем държава от типа "племена със знамена", всичко ще ви е скъпо в страната, всичко, производството също е възможно да се изнесе, заради високите цени, не построите ли Белене, България ще изпадне в колапс, защото нито ЮП построихте, нито Белене, сега и Мариците ще закрият, а потока , който прекара Бойко , не оставя газ в България, няма разклонение за България, само минава транзит! Трябва да сте луди, да не построите Белене, при положение,че са платени реакторите и площадката