Луна иска заплатата на президента да е 650 лева

Не съм била по-щастлива в живота си, заяви фолкпевицата
13 окт 2021 10:45, Нели Христова
101
Луна иска заплатата на президента да е 650 лева
Снимка: БГНЕС

650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега. Защо държавният глава да получава повече от 12 000 лв. на месец, а моите родители по 300 лв. пенсия? Президентът взима 40 пъти по-висока заплата от тях. Затова моята заплата като държавен глава ще я разделя с нуждаещите се пенсионери и социални слаби. Президентската институция трябва да обединява. Защо са тези привилегии като охрана и тази показност? Единственият независим и надпартиен кандидат съм, плащам цялата си кампания с лични средства.

Това каза Луна в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по БиТиВи. "Нямам конкуренция в президентската надпревара. Честност, справедливост, независимост и всички агенти на ДС вън. Защо агенти на ДС са в инициативните комитети на кандидатите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята програма", заяви още фолк изпълнителката, която ще се бори за "Дондуков" 2.

"Народът ме подтикна да направя тази крачка и не съжалявам, защото не съм била по-щастлива в живота си. Явно хората са припознали в мое лице една силна и независима жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските граждани. Делили сме си залъка и дойде времето да бъда президент", каза още Луна Йорданова.

Тя обяви, че ако спечели изборите на 14 ноември всички разследващи журналисти ще бъдат в президентството. "И без това има толкова свободни стаи, превърнали са го в туристическа агенция. Луна ще направи така, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички онези неща, които ги чакаме 30 години", добави Луна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
Бай брадър преди 2 години
Абе я направо да си плаща че е на поста.
77
0
 
2
 
! Отговори
Непознат преди 2 години
Не четем простотии. Такива като тази опорочават всичко. Нямат срам и посягат на институцията, която представя България. Ама не само те са виновни. Що за недоразумение е да им се дава възможност на неадекватни да се подиграват на хората , като се кандидатират къде ли не и да отблъскват кадърните , които не желаят да се приравняват с тях . Трябва май да им се правят и психотестове . От всички , които се заявиха, само май един ще го издържи. На другите им хлопат дъските.
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябваше да са двойка с Костя. Сега толкова хора са раздвоени за кой от двамата да пуснат! Ха ха ха ха
75
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Е, това вече си е чист популизъм. Чак пък 650лв. Прекалено малко е. Трябва да бъде 675лв.
74
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
А НЕ ЗА УРУДА РАДЕВ ИЛИ ДА МАЗНИЯ КАНДИДАТ НА ГЕРБ! ЛУНА Е 100 ПЪТИ ПО-ЧИТАВА И ОТ ДВАМАТА ВЗЕТИ ЗАЕДНО!
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала мацко, супер си! Имаш дързостта да се изправиш срещу статуквото!
72
3
 
7
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Че какво и е ?идеална е за тоз народ.
71
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
обаче сериозно:..-Тая НАИСТИНА ли се е кандидатирала за "президент"?...Питам,защото не следя "надпреварата"..Щото не се намери куцо,кьораво или сакато,което да не е посегнало към президентската институция..
70
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Киро..браво!..Кажи сега нящо и за лунните затъмнения!
69
3
 
11
 
! Отговори
Киро преди 2 години
По-добре Луна отколкото "недоразумението радев"
68
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що триете бе?!?!?Само гледайте майтапа, когато тая кук.увица има повече гласове от мага.рето на гроб!
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Възмутен 63,А с Вашия не-протестен вот има ли по-добри постижения? Марк Твен: "Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени."
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е! Защото като човек завършил Публична администрация и разбира се без връзки няма как да работиш такова работа а и изобщо в България навсякъде се слагат свои хора- и всякакви но интелигентните умни и различни от многото не се желаят защото не могат да ги управляват.За да ви държат бедни -значи изобщо не им пука за вас.Особено пък с умишлено създадения коронавирус за нов световен ред като ви манипулират и карат да си слагате ваксини. Бог обича своите деца- Душите.Душата е винаги здрава
65
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая не знам дали за Дондуков 2 се бори, но за Карлуково със сигурност :)
64
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Браво на момата Спомням си Тошко Африкански на речта на 47 народно събрание как го обърка с Георги Първанов. ..................... Тошко е същото шимпанзе като Радев. С по 2 гънки на мозъка, едната от тесла!
63
7
 
8
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До Анонимен 62 : Не мисля че е независима. Зависима е и то към тежки и незаконни субстанции
62
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
67: Коя жена? Тази или следващата? Ами ако тази разедини БГ и е доведе до положение Сомалия? Между другото тази е жена на 70%, другото е пластика и ботокс.
61
4
 
9
 
! Отговори
Браво на момата преди 2 години
Тя си има професия. Нейните песни пак ще се слушат дори след като хората не могат да различат Радев на снимка. Спомням си Тошко Африкански на речта на 47 народно събрание как го обърка с Георги Първанов.
60
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази постави рекорд по див популизъм.
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво химна ли ще ни пее на Нова Година