Каракачанов: Служебният кабинет хвърля страната в криза

Цената на тока ще скочи за гражданите и ще е непосилна за бизнеса
Обновена: 16 окт 2021 15:57 | 16 окт 2021 15:55, Камелия Цветанова
92
Каракачанов: Служебният кабинет хвърля страната в криза
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, предаде БГНЕС.

В залата на бившето кино „Македония“ днес ВМРО откри кампанията си за предстоящите избори. На събитието присъстваха лидерът на партията и кандидатите за президент и вицепрезидент доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова, водачите на листи и кандидатите за народни представители.

Каракачанов представи кандидатите за президент и вицепрезидент като подчерта, че те са издигнати от младежката организация на ВМРО. „Те не са издигнати от инициативни комитети, зад които се крият „други“, а са издигнати от партията и ВМРО стои зад тези кандидати“, каза той.

Според Каракачанов служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза. „Цената на енергията ще скочи за гражданите и ще е непосилна за бизнеса. Кой плаща цената?“, попита Каракачанов и каза още: „Питат ни, защо не подкрепихте някой друг за президент? Кого да подкрепим? Румен Радев, който разедини нацията? Новите политически партии не се наричат партии, а „проекти“. Чии „проекти“? Ясно е, че това са проекти на Вашингтон, или на Москва. Ние не разчитаме на никоя държава. Разчитаме на себе си и българския народ“, подчерта още Каракачанов.

Кандидатът за президент, издигнат от ВМРО Милен Михов заяви при откриването на кампанията:

„Заставам пред вас пред една трудна битка. В продължение на 30 години българският народ беше донор на западните икономики. Най-хубавото, най-младото, най-работливото от българския народ замина там. Днес сме изправени пред заплахата на асимилация. Изправени сме пред обезличаването на българите. Внушават ни , че трябва да има върховенство на закона. Да, върховенството на българските закони не подлежи на съмнение , нито в София, нито в Брюксел, нито във Вашингтон, или Москва. Ние ще водим битка преди всичко с разделението и омразата“, каза Михов.

Кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова се обяви за запазване на християнските ценности, подпомагане на българите зад граница, енергийна сигурност и твърдо за построяването на АЕЦ „Белене“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: кризакаракачанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо шкембо ще продадеш няколко бг паспорта на македонците и готова работа
48
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цената на тока се качва не заради служебния кабинет, а поради ръстът на цените на енергийни ресурси в световен мащаб. Почти нищо не може да се направи. Този плондер само спекулира без да си има най-малка представа за какво става въпрос. Чул там че цените са високи и дай му да приказва.
47
20
 
11
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Ама тя кризата е дошла още от пролетта. Сега вървим стремглаво към катастрофа. Гарантирано от радеф.
46
5
 
20
 
! Отговори
Боце преди 2 години
Този лъжепатриот и тумбак чифте, защо не се скрие, а продължава да мърси с присъствието си и мръсотията си българския политически пейзаж. Скрите се *** и дайте възможност на читавите, знаещите и можещите българи да работят за просперитета на България от вас и мръсотията ви не смеят, а и не им давате възможност да излязат на светло.
45
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA тоя глиган за нищо не става!
44
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този и Борисов,не желаят да се изтеглят и да престанат да искат властта! Е на тези избори ще им помогнем да си тръгнат! Ние няма да гласуваме с години,докато го проумеят?!!! Чиба от властта вече мутри бивши комунистически! Времето ви изтече!-:)))))
43
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последиците от 12 години управление на мутрите са тежки. Може би 12 години ще ни трябват да се оправим от тяхното управление
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да припомним думите на Борисов: "Аз спрях ..." Резултатът е налице.
41
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов, ти доказа, че не се интересуваш от българските граждани. Но добре осребри позицията си в правителството на Борисов. Трябваше да се кандидатираш и ти за президент, та всичките псевдо националисти да сте рамо до рамо в мятането на къчове. Поглади си шкембенцето и се отдай на други работи.
40
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей предател и продажник скрий се в дупката и мълчи.Доносник и шпионин.
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов да си смени турското име като Волен Сидеров. Волен Сидеров вече е българин с българско име Волен Желязков........Какво българско име си избра Каракачанов?
38
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембелията явно не знае какво е политическа криза и че няма как служебното правителство да хвърля България в политическа криза
37
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
верно, шкембето един потомствен комунист вярно служи на боко - баш комуниста. Услужливо крие, че бездействието на гроб 10+ години доведе до тази криза.
36
4
 
23
 
! Отговори
мак преди 2 години
Може ли да спрете да ни натрапвате провалени компрометирани хора? Всички те ни плашат с апокалипсис, във всичко обвиняват всеки друг, но не и себе си, а за капак пак драпат за власт, щото не им стига 1-2 мандата, искат вечно да са във властта. плевня, костов, шкембо. отв..рат.
35
5
 
20
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
МВРО под чертата! Не искам да ви гледам сурата!
34
3
 
21
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
А при Вас беше Разцвет...на корупцията!
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този преди да се сдуши с Бялата Златка вдъхваше някакви надежди
32
3
 
17
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Тумбак Тулупер паша;))))
31
15
 
3
 
! Отговори
Жожо Звяра преди 2 години
Дебелиот е прав!
30
5
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
иначе на тоя суратя му е толкова крив и несиметричен,че започвам да си мисля нещо лошо за гените му...А може и некой микроинсулт да е получил без да усети..Абе,нелицеприятна работа..