Какви са 7 решения на най-важните проблеми в държавата според БСП?

Нинова иска намаляване на ДДС-то на основните храни
17 окт 2021 17:36, Нели Христова
43
Какви са 7 решения на най-важните проблеми в държавата според БСП?
Снимка: БГНЕС

БСП предлага 7 конкретни решения за най-важните проблеми в държавата. Това написа във Facebook лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Сега трябват конкретни и работещи решения, а не лозунги и клишета. Следващият парламент и правителство ще бъдат подложени на двойна преса - отвътре и отвън.

Отвътре заради растящите цени, срив на предприятия и невъзможност хората да си платят сметките.

Отвън - да се пусне Република Северна Македония на всяка цена в ЕС и да се даде зелена светлина за навлизане на джендър идеологията и свободата всеки да си самоопределя пола.

За тази отвътре - трябват политици с конкретни решения, за тази отвън - държавници със силен характер и смелост да защитим националния интерес, Конституцията и българските традиции.

Отговорите на тези въпроси от кандидатите за НС би трябвало да бъдат ориентир за избора на българските граждани, а не клишета, лозунги и пиарски акции. Някои партийни лидери отсега редят кабинети, инженерстват извън своите партии, раздават постове. Да не бързат. Преди това да заявят позициите си.

Ето нашите:

1. В помощ на семействата и българския бизнес

- намаляване ДДС на основни храни от 20 на 9%

- намаляване ДДС на енергоносителите от 20 на 9%

- свръхпечалбите на производители и търговци на ток се преразпределят справедливо на семействата и предприятията, благодарение на които са натрупани

- на енергийно бедни семейства се осигуряват по 200 киловатчаса безплатно от държавата

- драконовски мерки против спекулата и всеки, който използва ситуацията, за да трупа милиони за сметка на изнемогващия народ, да си получи наказанието

2. По отношение на външния натиск

- РС Македония не може да стане член на ЕС за сметка на българския национален интерес, история и внушавайки омраза и дискриминация спрямо хора с българско самосъзнание

- Борба срещу насилието над жени - да е с всички средства, но джендър идеология и политики срещу семейните ценности - не. Това противоречи на българската Конституция, на българската народопсихология и българските традиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП...ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПОПУЛИЗМА!
12
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
другарката нинова извади торбата с клишета и популизъм...ние само че имаме не 7 решения а само едно и то е:НИКОГА БСП НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВЛАСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЗАЩОТО СЛЕДВА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ ЗА ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ТОЗИ,КОЙТО Е БЛЪСКАЛ 40 ГОДИНИ ПОЛУЧАВА ТОЛКОВА КОЛКОТО ОНЗИ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЩРАКАЛ С ПРЪСТИ...ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТ А ОГРАБВАНЕ НА РАБОТЕЩИЯ И СЪЗДАВАЩИЯ БЛАГА ЧОВЕК ЗА СМЕТКА НА ЛЕНТЯИ И БЕЗДЕЛНИЦИ...
11
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жа Лъжа не се спря да лъже и продължава.
10
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП се оказа най-градивната партия ..
9
3
 
19
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Сред най-важните проблеми никъде не е споменат този със слугите на сатаната в бели престилки, които се занимават със сертификатчета. Явно за лицето Нинова, е маловажно, че в Турция не можеш и хляб да си купиш без дяволския документ. Доскоро беше против насилствена ваксинация, а сега замълча. За Македония и половите извращения май не й е ясно, че и да подпише някой ***, то народът ще отхвърли всичко подписано. А това обезсмисля подписа на съответния продажник.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи път от 30 години чувам нещо конкретно. Одобрявам. Защо досега БСП и тя говори чрез лозунги и общи приказки и загуби симпатизантите си. Вече не вярвам на никой. Ще си седя у дома.
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самите те си воюват вътре в партийката, обаче искат от оглозгания кокал да им поверва за стотен път, немате срам Корни, просто немате такива чувства :))
6
4
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
8. Намамаляване на партийната субсидия от 8 лв. на 1 лв. - Закон от Референдума :)))
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми Нинче, ти си едно големо клише, как да ти верваме......хахахахаха :)))
4
3
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
"Какви са седем решения на най-важните проблеми..." Някой ще ми разясни ли това заглавие? Не трябва ли да е "седемТЕ решения"?
3
10
 
3
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 2 години
Най-важното в момента да се набоде всичко ще мърда с моите инжекции, напролет ще видим дали ще има нужда от мерки. Аз предлагам да се обвърже получаването на социална помощ с ваксинация с моите ваксини.
2
3
 
14
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Тия от по-задните места в листите, може да потърсят по-предни позиции при ПП
1
9
 
25
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Най важния проблем е червените кхмери да ги НЕМА :)))