Какви са 7 решения на най-важните проблеми в държавата според БСП?

Нинова иска намаляване на ДДС-то на основните храни
17 окт 2021 17:36, Нели Христова
43
Какви са 7 решения на най-важните проблеми в държавата според БСП?
Снимка: БГНЕС

БСП предлага 7 конкретни решения за най-важните проблеми в държавата. Това написа във Facebook лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Сега трябват конкретни и работещи решения, а не лозунги и клишета. Следващият парламент и правителство ще бъдат подложени на двойна преса - отвътре и отвън.

Отвътре заради растящите цени, срив на предприятия и невъзможност хората да си платят сметките.

Отвън - да се пусне Република Северна Македония на всяка цена в ЕС и да се даде зелена светлина за навлизане на джендър идеологията и свободата всеки да си самоопределя пола.

За тази отвътре - трябват политици с конкретни решения, за тази отвън - държавници със силен характер и смелост да защитим националния интерес, Конституцията и българските традиции.

Отговорите на тези въпроси от кандидатите за НС би трябвало да бъдат ориентир за избора на българските граждани, а не клишета, лозунги и пиарски акции. Някои партийни лидери отсега редят кабинети, инженерстват извън своите партии, раздават постове. Да не бързат. Преди това да заявят позициите си.

Ето нашите:

1. В помощ на семействата и българския бизнес

- намаляване ДДС на основни храни от 20 на 9%

- намаляване ДДС на енергоносителите от 20 на 9%

- свръхпечалбите на производители и търговци на ток се преразпределят справедливо на семействата и предприятията, благодарение на които са натрупани

- на енергийно бедни семейства се осигуряват по 200 киловатчаса безплатно от държавата

- драконовски мерки против спекулата и всеки, който използва ситуацията, за да трупа милиони за сметка на изнемогващия народ, да си получи наказанието

2. По отношение на външния натиск

- РС Македония не може да стане член на ЕС за сметка на българския национален интерес, история и внушавайки омраза и дискриминация спрямо хора с българско самосъзнание

- Борба срещу насилието над жени - да е с всички средства, но джендър идеология и политики срещу семейните ценности - не. Това противоречи на българската Конституция, на българската народопсихология и българските традиции.


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимендо 21 - то всичките партии са сателити на БКПБСП - ясно еСДС тях ги създадоха хора като Воденичаров, Слабаков и т.н. На Костов жена му е партиен секретарЦаря - беше в съдружие с БСпот царя се пръкнаха разни таралежи -маралежи и Герб. Бойко още не си е подал книжкатаДПС - създаде я Луканов.Мая Манолова - отцепи се от БСП
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук не са представени и 7-те решения, а само първите 2?
36
0
 
1
 
! Отговори
откривател преди 1 месец
Открихме топлата вода!
35
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Др.Нинова,спазвай карантината и не се показвай.Така БСП ще спечели повече гласове.
34
5
 
2
 
! Отговори
Петър Славов преди 1 месец
Първото нещо е да се изпрати бсп в сибир,от нататък каквото дойде
33
1
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Нещо много важно пропуска Нинова - да се върнат милиардите от чекмеджетата на мутрите. Другото много важно но, което пропуска Нинова - мерки за спиране на демографската катастрофа в България, като основната причина за нея са мизерните доходи.
32
7
 
2
 
! Отговори
RELAX преди 1 месец
В чужбина има всякви хора, но има и жени, които са раждали и раждат деца от БИ сексуални мъже !Те знаят че техните мъже са БИ сексуални, въпреки това им е кеф да с тях !Те нямат нищо против техните мъже да са БИ сексуални ! За тях това е нормално нещо, както е нормално и Хетеро секса !
31
3
 
13
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
И дупе ше дава другарката само и само ьа се докопа до власт :)))
30
7
 
6
 
! Отговори
Всичкото преди 1 месец
Активен борец против комунизма трябва да си изплюе отровата, която му пречи да диша.
29
2
 
1
 
! Отговори
Живко от Варна преди 1 месец
Защо българската държавна сигурност иска Живко от Варна да живее зле . а не добре ?
28
5
 
9
 
! Отговори
единствен проблем- преди 1 месец
Това е Бкп-ДС.-лъжци,кпадци и убийци дошли на власт с чужда сила за да ни погубят
27
7
 
18
 
! Отговори
4857485784 преди 1 месец
Нинова предлагала нещо си, а някой пита ли я? Само една мярка трябва - БКП да бъде закрита и всичките й престъпления - наказани. А на техните кадри - да се забрани да заемат държавни постове.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 26Никой не те пита ве пич, може да си искаш до безкрай......хахахахаха :))) Ама не е обвинявай толкова Корни, тя не е върха на сладоледа, просто иска да е опозиция вовеки, както и да ги командори мъжленцата в партийката си :)))
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам ясна и категорична позиция от БСП по следните въпроси.Колониалното робство и дерибействането на американската посланичка у нас.Съдбата на АЕЦ Белене и зелената сделка.Джендър идеологията.Евентуалната бежанска вълна.Мерки срещу демографската катастрофа.БСП трябва да се определи от коя страна на барикадата е относно истинската битка в световен мащаб,а тя е глобализъм срещу антиглобализъм.Глобализмът е чумата на 21-ви век,както фашизмът беше чумата на 20-ти век.БСП да заеме ясна позиция.
24
4
 
8
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Костя копейкин, както казват враговете му... Сутринта направи на мад и маскара цънцарова от продажната медия...)))
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мдааа, кака Корни има ГОЛЕМИ очи, ама Русата от Днес има по-големи......хахахаха :))) Тя затова ми е любимка Русата, щото и да искашда гледаш некаде другаде, все ти изпъкват пред лицето двете кълбета......хахахахаха :)))
22
7
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Искам ясна позиция на БСП за ковид кризата, иначе гласувам за Възраждане...))
21
6
 
7
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Искам да прекарам заедно с Кака Корни карантината...)))
20
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НИНОВА ИМА 7 РЕШЕНИЯ,А НИЕ МНОГО ОТДАВНА СМЕ ВЗЕЛИ ЕДНО ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ-ДА НЕ ДОПУСНЕМ НИКОГА ПОВЕЧЕ НИНОВА И НЕЙНАТА ПАРТИЯ ДО КАКВАТО И ДА БИЛО ВЛАСТ...
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ ЗНАМ АМА САМО КАТО ЧУЯ ОТ УСТАТА НА НЯКОЙ ДРУГАР,ЧЕ ИМА РЕШЕНИЯ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ В СТРАНАТА И,ЧЕ ИМА ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ И МЕ ОБЗЕМА НЯКАКВА ПАНИКА,ЗАЩОТО ИМАМ НЯКАКВО ДЕЖА ВЮ С ПРЕДИШНИ ГОДИНИ И МНОГО ДОБРЕ ОСЪЗНАВАМ КАКВО МЕ ЧАКА...А ТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПИСАНО С ЕДНА ДУМА-МИЗЕРИЯ!