Радев към Черни връх: Походът към по-справедлива България започва от тук

Време е да поемем към върха – там, където Щастливеца намираше щастието, заяви президентът
Обновена: 17 окт 2021 14:27 | 17 окт 2021 11:05, Красимир Ангелов
672
Радев към Черни връх: Походът към по-справедлива България започва от тук
Снимка: БГНЕС

Румен Радев и Илияна Йотова дадоха официален старт на предизборната си кампания с поход от хижа Алеко към Черни връх на Витоша. Заедно с тях са журналисти и представителите на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на кандидатпрезидентската двойка за втори мандат.

Походът към по-справедлива България започва от тук, заяви Радев в началото на похода.

Още по темата
"Избрахме това място, защото Щастливеца е от онези българи, които повече от век вдъхновяват с родолюбие, талант и дързост – гражданин на света и патриот. Алеко – народопсихолог и в същото време адвокат на верните, любител на природата и ценител на красотата.

Всички знаем тъжната история как именно Алеко стана жертва на своя герой и затова ние, неговите потомци, е време да надрастем слабостите на неговия герой. Време е да поемем към върха – там, където Щастливеца намираше щастието", допълни Радев.

По думите му българската планина освен красива е и избор на вдъхновение и урок по родолюбие. Изкачването, редом с изпитанията, сплотява, гради характер, калява волята и зарежда с вяра, каза още Румен Радев.

Илияна Йотова заяви от своя страна, че Алеко Константинов се е борил с пороците, с които и те като президент и вицепрезидент също се борят – корупцията, малодушието и предателството.

"За съжаление, над 100 години по-късно неговите пътеписи, неговите разкази и герои, като че ли са писани за днешното време. Ако си спомним как Алеко Константинов пишеше за изборите и за злоупотребите, сякаш пише за това как ГЕРБ прави избори", каза още Йотова.

Тя съобщи, че днес с Радев посвещават своята кампания на българската природа, защото не искат повече бетонни хватки.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


672
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
488
4
 
25
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Този ръбел е зарязал всичко важно (и държава, и външна политика, и работата на правителството с всичките им гафове), ходи само на смешни популистки прояви и го интересува единствено как да се докопа до втори мандат. Отвратително, самовлюбено, досадно същество. Избери го пак, ***, да видиш какво ще ти дойде на главата.
487
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев си е честен челяк, не мога да кажа същото за Боко, то за него е тъмна Индия цялата му биография, мейби Маджо може да ни просветли по въпроса......хахахахаха :)))
486
3
 
30
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
То не бяха походи, въстания,битки със статуквото,борба за справедливост,бокс със хунти и шайки...Все в името на Народа! А Народа все по-зле, все по-беден и по-болен! Сега на себе си ли да вярваме или на Радев и Йотова?
485
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гледна точка Че то се вижда отдавна, че *** фабриките на ДС са впрегнати да създават паралелна реалност свързана с Борисов: то не бяха фалшиви фотоисторийки, то не бяха абсолютни лъжи кой какво бил казал, то не бяха обвинения в корупция, които завършиха с пълна катастрофа за ДСарите (Рашков още търси доказателства, обаче, нямааааа).
484
1
 
17
 
! Отговори
ганьо преди 2 години
До 533. Е такива като теб са едни от най-противнитв в сайтовете. Значи като не харесва някой Рундю, непременно харесва Боко. И няма вариант да не харесва и двамата, а? Тц, тц, кой ви ражда такива елементарни бе?
483
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да грабва една лопата и да ходи да разтоварва кораба, не да се шета из Витоша, това недоразумение президент.
482
3
 
17
 
! Отговори
гледна точка преди 2 години
До 526. Първо, си неграмотен и правописът ти е като на 30 годишен ромм в първи клас. Второ, не е зле да видиш социологическите проучвания и какво се случва там. Третото е за до до 526. Като повечето ви гнусни манипулации и това е такава, защото точните думи са "Аз ГОВОРЯ простичко и вие ГОВОРИТЕ простичко и затова се разбираме". Май смисълът е доста по различен от това, което си написал ти, а, църввул миризлив?
481
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега остана да замине в германия, да размаха умруче и да вика:"БОЛГААР, БОЛГААР"!
480
5
 
6
 
! Отговори
До532 преди 2 години
Какво ли ти остава тогава,да лижеш лоестият крадлив дирник,ама без да се Срамуваш,налЕ?
479
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отврат! Срам ме е от коМУНЬОвците, срам ме и че и след като емигрирам благодарение на коМУНЬОидите, нейде-някъде си в паспорта ми ще пише "българин" (в цял свят това означава коМУНЬО-некадърен лентяй).
478
3
 
25
 
! Отговори
байтошо преди 2 години
Ау, много грозен бе. Ама пък е и одрал бай Тошо.
477
19
 
4
 
! Отговори
До 526 преди 2 години
Ами какво очакваш,те толкова си и могат"ратаите гербави"Справка,мнението на вожда за тях!"Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме"
476
4
 
26
 
! Отговори
до да видим преди 2 години
Радев никога няма да се съгласи на дебат, защото знае че Професорът ще имете студиото с него
475
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Номерът да ви заглавичкам с коремното УСПЯ! Какво ви интересуват сметките за парното и тока и цените, работата и изчезналите чужди инвестиции - важното в безработицата ви са МОИТЕ упражненийца! Ама вижте бе, къв съм готин! Моделът "Радев" с цялата му гладория, студ и международна изолация и СРАМ си е много "по-хубав" от модела Борисов, бе! Туй АЗ ви го казвам, Рондьо Решетников, разкрачен щедро между Атлантика и Триморието, за което Боко ми остави 20 милиона! Да живее пРЕЗИЛдентската монархия!
474
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешни и жалки,с тия две слова могат да се охарактеризират голямата част от мненията на гербавите ратаи в тоя сайт!По тоя начин"помоща"която си мислите,че оказвате на вече падналият ви вожд,клони към Нулата!
473
4
 
19
 
! Отговори
рр преди 2 години
Стига с тези кораби бе.Бойко е виновен.Оставете ме да се разхождам по Витоша и да правя лицеви опори.Мога да правя от Бойко и повече коремни и клякания.Ура.
472
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Корабът потъна, ама капитанът е на високо, чак на Черни връх, цените ни зашеметиха, обаче Радев иска още един мандат! Нормален човек би се покрил след всичките сътворени гафове и тотален разпад на държавата , а той прави лицеви опори! Няма такъв президент!
471
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Това му е за последно! След месец на село с мотиката!
470
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Походът към НАШИЯ хляб и сметките започва с твоето ИЗЧЕГЪРТВАНЕ - колкото по-малко мондрьо-коМУНЬО-мутри, толкова повече живот за нас!
469
1
 
12
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
Избори 2 в 1 ...и за какво е този напън,с какво живота ни става по-спокоен,по-защитен и по-добър-полза никаква,не избираме ние,избират други и нищо от вас не зависи..за какво ви е притрябвало да управлявате колониална държава с електронно гласуване,отречено в цял свят