Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
593
12
 
21
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Тоя дебел...явно си фантазира, че ако дойде на власт, ще ни ваксинира насилствено... Абе, Фъндъкова омре ли най-накрая?
592
11
 
20
 
! Отговори
горките преди 2 години
писачи за пари.....впрегнати да защитават нискочелия бандит - Боко Тиквата. Но...той си отива.....търсете си нова работа....Няма е баба Меркел да го крепи и задните му части лъснаха навред по света. Само един факт....никой вече от чужбина не го целува, не го гали по главата , нито пък Тиквата може са се хвали ,че ги такова на двеста.... По--скоро ние, българите се самотаковахме с 12 г. дерибействане на Тиквата. Таки ни се пада--прости хора-докарват само до бедност държавата и народа .
591
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България на Радев и хунта - постсъветски Гулаг - няма човек, няма проблем !
590
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков Президент - продължаваме Промяната !
589
5
 
3
 
! Отговори
Кавхан преди 2 години
До ХанНе е шерно,мове и коремни преси!
588
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хунтата на Радев - убийци на българският Народ !
587
20
 
12
 
! Отговори
Фуражките вън преди 2 години
За 6 месеца диктатура на Фуражката и престъпното му правителство, държавата се срина.Нека да се поправим на 14.11.2021 г. и дадем поне 55% на ГЕРБ и професор Герджиков и да пратим *** при бай Ставри.
586
14
 
12
 
! Отговори
Хан преди 2 години
Докато хората умират, гладуват, не си получават заплатите от половин година, смъртноста ни е на първо място а ваксинациите на последно, тока е непоносимо скъп, бензин вече не наливаме, хляба е по 2 лева, парното не го пускаме вече и чакаме с ужас сметките, месо не си позволяваме, хладилниците са празни - диктатора се прави на турист и прави лицеви опори. Верно - той друго и не може.
585
11
 
15
 
! Отговори
Радев 2021 ДА!!! преди 2 години
6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласувай сега! Продължаваме промяната! Радев 2021 !!!
584
8
 
6
 
! Отговори
Цветан Фиков преди 2 години
Бойко е толкова велик, че искам да му усмуча макарите.
583
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя няма ли най накрая да ни отърве от присъствието си и да отиде при любимия си вожд и учител бай тошко?
582
16
 
14
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
Борисов е прав бандата на Радев не се справи с антиваксърската истерия която завлече България в червената зона , а може и да им е било наредено да не се справят и целта е да ни превърнат в свободна територия за московските им господари.
581
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само комунистите ще ви оправят.
580
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НОСИ СЕ В НЕБЕТО ПЛОНДЕРА БОРИСОВ - ЩЯЛ ДА ПОСТАВЯ РЕКОРД НА ГИНЕС ЗА ДЪЛГО ЛЕТЕНЕ КАТО БАУМГАРТНЕР!!!
579
14
 
20
 
! Отговори
Мрак преди 2 години
Съсипа финансово държавата, съсипа живота на милиони хора, затова повечето българи останахме с по 1 дете. Ти си убиец на неродените деца на България.
578
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам, че има нормален човек, който продължава да слуша гласове от миналото. в Китай е осъден на смърт партиен лидер, който идентично с нашия Бойко е бил корумпиран и е държал чекмеджета с пачки и кюлчета, дори е прибирал и коли....Затова Китай продължава да превзема икономически света...А при нас сме свидетели на едно вменяване на хората, че с каквото и да се компрометира определен политик, няма наказание. всичко това е с цел да се наложи диктатура и хората да се примирят...
577
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти до къде я докара? Твоето управление е отровно за милиони хора и отлично за определен кръг....
576
16
 
28
 
! Отговори
- преди 2 години
Това което се случва във България днес е това което е посято вчера! 12 годишно некадърно, крадливо, нарцистично, недалновидно, злоумишлено, посредствено управление. Ехото ще оттеква дълго защото несвършената за 12 години работа неможе да се свърши за 12 месеца. Въпросът е - къде е възмездието за страданията на народа ми!?
575
13
 
23
 
! Отговори
Данкин преди 2 години
Сегашното състояние на България се подготвяше от 15 години с прякото участие на тази вечноговореща глупости личност. Бива бива, но такова нахалство е извън границите на човешките възприятив. Един пример - защо не се даде ход на АЕЦ Белене при нейната висока степен на готовност, инвестирани значителни средства и т.н. Кои бяха основните противници на това действие. Примери безброи. Васичко друго е познатото безотговорно и първосигнално говорене на един човек!
574
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дано се пържи в ада и дранголника тая банкянска маазна мутра отвратителна.