Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
573
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами потвърждават се думите на Борисов! Днес 5 000 заразени и над 200 починали. Хак ви е!
572
19
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Математическа теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.
571
9
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До ттт Без общи приказки, БСП! Кажи кое точно е налудничавото и болното на мозъците, използващи собствените си ресурси? Точно болните БСПарски мозъци не могат да мислят, а чакат какво ще им спусне БСПто, че да се развихрят...Ако не сте ***, тези, които все още се застъпвате за БСП сте определено или престъпници, закриляни от майката-партия или БСПари, или част от тази престъпна шайка БСП, страхуваща се от справедливото възмездие, мачкащи другите за да не ги смачкат тях за безобразията им
570
2
 
12
 
! Отговори
dd преди 2 години
Пълен та'ак, е цялата работа. Накрая ще се прегърнат и ще опоскат кво е останало.Ама за пред народа големи врагове, ама в ресторантите около народното събрание, ядът и пият заедно и оправят процентите - кой колко и от къде.Ай сиктер бе
569
5
 
19
 
! Отговори
Сатана преди 2 години
Я кажи какво направи с крадените 1,4 млар. от здравната каса, твоето слънчев, Дянков!
568
10
 
20
 
! Отговори
ттт преди 2 години
Налудни,болни мозъци все още говорят хвалебствия за престъпната герберастка организация, и за банканския шебек.Отидете на психиатър.
567
14
 
10
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен672 Не може една "опоскана" държава да влезе в чакалнята на Еврозоната. Дори скапаните ви служебни правителства БСП не откриха никакви проблеми в държавата извън остатъците от прехода, а некадърните бизнесмени трябва да си ходят-не по вина на Бойко, а по вина на пазарната икономика..Представям си какви бизнесмени са бюрократичните БСПари на буквата и точката - просто хора използващи накраденото за бизнес и свалящи по 10 кожи от гърбовете на работниците си..Такива не работят!
566
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С трите си кабинети опоскахте държавата; с Каскета и спецпрокурорите иззехте печелившите бизнеси от търговци, които не са ви ближни и ги предадохте на хора от вашето обкръжение, напълнихте държавната и общинската администрация с гербери, спецполицаите и жандармеристи пребиха младите хора през юли и септември по твоя заповед, пожарникар!
565
11
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен670 Ако за теб кражбата се състои в изразходването на парите по предназначение, може и да си прав! Наистина за БСП парите не трябва да са изразходвани , да има пътища, самолети, снировки, енергетика, а трябва да са калкулирани в разни бумаги. Щом не са калкулирани, разписани и подпечатани, значи те са окрадени! Нормално за БСП! Те така крадат - всичко е документирано, но никакъв продукт! АЕЦ Белене я спряха БСП, сме.ш.ни.ко! Още преди много години след като дори правихме референдум
564
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Окраде газопровода,магистралите,стиропорните санировки,АЕЦ,самолетите....всичко което го няма а сме го платили се нарича "откраднато"
563
19
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Възмутен DE Я кажи нещо конкретно, см.еш.ни.ко! Какво ти е окрал Бойко, че толкова го мразиш или просто не те е оставил да се накрадеш на воля, БСП?! Докато такива нагли и безочливи хора като теб не си отидат от политиката, винаги ще бъдем зле...Само мръсотии, само злоба и алчност има в душите ви - нищо не става от хора като теб, предани на сляпото и глухо полуумряло БСП...Вие сте също без очи и уши, знаете само тоягите на БСП, с които да съсипвате всеки и всичко до което се докопате. ВЪН!
562
23
 
15
 
! Отговори
СРАВНЕНИЕ преди 2 години
Единия прави коремно възлизане,другия- за 10 г.при три мандата се построиха 506 км магистрали; Единия- вдигна юмрука,другия-вдигна 2 пъти доходите на хората и 2 пъти БВП на страната за 10 г.; Единия-прави 50 лицеви опори в минута,другия доведе БГ в предверието на Еврозоната; Единия- при служебния му кабинет за 4 дни умряха от КОВИД-19 400 българи,при Другия-толкова за целия октомври лани..КОЙ КАКВОТО МОЖЕ- ТОВА ПРАВИ.......
561
12
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Според мен, Бойко се заблуждава жестоко - БСП няма да правят пълзящ преврат ако не искат управлението! Още повече, че това, което разкри Костов за икономическото състояние на страната, не съвпада по нито един пункт с "реалността" в която ни поставя БСП днес, в изсмуканите им от пръстите и манипулирани измислени кризи..Това са "кризи", целящи ново ограбване на народа с повишаване на цените изкуствено! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
560
23
 
15
 
! Отговори
Възмутен DE преди 2 години
До *до 640*-човече, пий си хапчетата редовно, или смени доктора! (колкото и да се пънете да хвалите тоя ***.а.к и крадец) той повече власт НЯМА да види! Дано го тикнат зад решетките, където му е мястото! Дано си спомня чешкия затвор!
559
19
 
6
 
! Отговори
661 идиот преди 2 години
Смачкан каскет някой ден ще правя, ти прави на каскетите партия или на тиквите, каквато искаш партия, партия на рапоните, партия на *** и тнт
558
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарят Борисов,дето беше охрана на другарят Тодор Живков,добре се е научил от него да вика:''Дръжте крадеца''.Милиарди отмъкна,задържаше цените на ток и газ с негови хора назначени от него там,и сега тръби,че Радев и служебното ги вдигат.Е има ли по-нагъл комунист от тоя Борисов?!
557
13
 
16
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
От нормална държава станахме територията на живите мъртви, народа няма какво да яде и вместо престъпници политици и олигарси да са в затвора, с отнети крадени средства и имоти те са на свобода и говорят, от липсата на това какво да се яде и работи, народа дори не може да емигрира, всички станаха живите мъртви окрадени от шайката, всички нормални държави получиха безусловен базов доход, намалена работна седмица, шкаф, и тнт но не и в България пандемия без край е това, няма край глад мизерия
556
14
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
В тая държава има 1 2 милиона от "живитемъртви", трайно безработни нерегистрирани в бюрата по-труда, които не получават безусловен базов доход, намалена работна седмца, швейцарска мрз и тнт пенсионери 2 милиона с пенсии 300 лв , работещи, учащи с заплати до 1000 лв , Борисов нещо да направи няколко години в тая пандемия, нищо не направи ние сме живитемъртви, емигрирайте скоро няма да създадем партията на безпартийните, а народа няма да гласува за сегашните партии който може да емигрира
555
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 214 починали, за които ще се съобщи след няколко часа и тук, Радев и Кацаров са ни докарали не до тъмночервената, а до тъмнокафявата зона. Борисов е прекалено голям оптимист за последиците от работата на тия двама другарЕ, ще става още по-зле.
554
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До do640 Тоя *** ако беше умен ,нямаше дя се снима с иконите на камината / САМО ТАКЪВ ПЛИТКОУМНИК ,МОЖЕ ДА КИЧИ ИКОНИТЕ НА КАМИНАТА /нямаше да го снимат разплут на кревата ,нямаше да има снимки на Чивас Регал ,пистолета ,камо ли пачките и златото . Да лъже като на световно ,едно сутрин ,вечерта друго ,ама така е като е ,,Партия Карлуково ,,Жалък пияндурник и крадец .