Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари