Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
533
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
622 2 ялови мандата и един пълен "благодарение" на Воля,Атака <Патриоти и ВМРО които изкуственно го държаха,и власт няма да помиришат тези ПРОДАЖНИЦИ в следващите 100 години! Да бъдем точни а? -:))) Борисов е пътник от властта за винаги!
532
5
 
15
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Този май е с амнезия и не помни, че неговите кметове наредиха да махнат пейките от парковете като противоепидемична мярка...?Друга велика идея бяха КПП-тата спиращи хората да си ходят на село през уикенда. И дискотеките си работеха без маски!Енергетиката при ГЕРБ беше в "подем". Всички ТЕЦ-ове от Марица Изток се източваха чрез фирми подизпълнители, собственост на съпартийци.
531
4
 
15
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до " Марко" Каква отговорност и пред кого? др Борисов просто трябва да си тръгне! И най после се появят млади българи и поемат нещата в свои ръце!!! Срамота 32 г уж "демокрация" а някакъв шемет алчен за власт,още да мъти мозъците на младите българи,с неговата демокрация"?! Дърк комунист член на ЦК на БКП като пожарникар! Хайде щом И ти си "помнещ" като мен,кажи честно на младите българи,че офицер към МВР през социализма,ако не си техен член,няма как да станеш!КАЖИ ИМ ГО В ПРАВ ТЕКСТ "демократе"!
530
14
 
6
 
! Отговори
Радев потъва преди 2 години
Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.
529
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка на Борисов Кюлчето
528
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
615,,,личи ти,че не си ходил в казарма!-:((( И не си държал калашник и клел в българското знаме!!!!!!!
527
10
 
4
 
! Отговори
"АБЕ" се н преди 2 години
на Радев и генералите от ДС/БКП......
526
2
 
8
 
! Отговори
Марко преди 2 години
До 609 помнещ Защо си мислиш,че само ти си помнещ бе?Аз пък ти.казвам, че също съм помнещ и не към лъжец като тебе.Децата ви формират мнението си благодарение на това което вие им говорите,а както виждам ти нямаш нормално мислене.Дрънкайте лъжи и интриги но аз ще ти кажа,че всеки българин носи отговорност за това за кого гласува.Престанете да бягате от отговорност
525
11
 
7
 
! Отговори
ПОМНЯ ДС-ГЕНЕРАЛИТЕ преди 2 години
КОИТО СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ.......... СЛЕД ТЯХ СЪЗДАДОХА И *** - РАДЕВ..
524
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А със стотиците откраднати милиарди за 12 години, ГЕРБ докъде ни докараха? Последни в ЕС, далеч зад всички останали, а преди ГЕРБ поне Румъния беше за нас.
523
5
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до 603 Вярвай ми,Радев не само на Борисов пазача на Тато му бърка в задните части,но и на много млади българи за съжаление!-:( Та тези млади българи,помнят мутрата цели 12 г! Много от тях,не са имали и 18 г когато са го "залюбили" нали? Децата не са виновни,че администрация,пожарна и полиция,си го избираха с реални 18% пазещи хляба си!-:(( И те си го "заобичаха" през годините,защото друг не помнят! Но как ще я "заобичаме" Ние от нговото поколение тази мутра? Още помним "кортежите" на мутрите!-:(
522
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе откраднал Герб скъсаните ви шушони. И вие не знаете само плямпате наизуст, че ви са взели нещо. Доста жалкарски граждани на България има. Все някой им е виновен, че не се справят с живота. Гласувайте за Радев, поне да фалира държавата, ти няма нужда да съществува вече.
521
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано феновете на Радев стават все повече. Явно тази държава с простоват народ има нужда да се срине. Радвайте се на президента, който нищо не е направил и няма и да направи за България. Айде давайте
520
13
 
14
 
! Отговори
БОЙКО ГИ ПОБЪРКА... преди 2 години
КЛЕПОУХИТЕ ПРОШЛЯЦИ - ПРАВЯТ ПО 800 ПОСТА НА БОЙКОВИ ИЗКАЗВАНИЯ-....... 15 ГОДИНИ - НЯМА ОПОНЕНТ В БЪЛГАРИЯ........ САМО ЛЪЖИ, ДОНОСИ, КЛЕВЕТИ, КОМПРОМАТИ......
519
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите много искат да управляват , ама не могат - ще уморят народа от глад, безработица и скъпотия! Скоро народа ще се сети, че само Борисов може да го измъкне от батака!
518
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех тоя Радев ти бърка в здравето.С него лягаш,с него ставаш.Само ако се видиш колко си смешен и жалък.
517
14
 
14
 
! Отговори
РАДЕВ-НЕКАДЪРНИК...! преди 2 години
До каквото се допре-се проваля тотално...... Жалко за България.....
516
13
 
15
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Буци гледаи племеитките там нещата са ти по ясни
515
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеви гнидари.
514
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е!Служебното на Радев е тотален провал.Не виждам друг освен Борисов да успее по някакъв начин да оправи кашата,ако му се даде възможност.Цените растат,но в същото време някои държави като Австрия,Унгария,Сърбия са договорили по ниски цени руски газ и при тях не е толкова зле.От цената тока за предприятията зависи всичко останало и дано се намерят по умни и находчиви хора да постигнат правилно решение.Тази история с "изчегъркване" за да седнат некадърници от олигархични кръгове е гротеска.