Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
613
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боре стига си се такова. Избори идат. Почвай на фалшитакиш шо после да не каът унез мисирките де, шо так, а пат ОН да им кае Е? е па как когато онеа на две мой фалшитиха по една нихна и пъ немужееме да да дофалшитакиме кое си беше наше у кърпа вързанко. Най серьозно боретата треа да проверът тез труповете дека измрее от ковидьосана смърт дали па телата и мосъците им не бее ГЕРБашни, шо ако са тръгнале по тоьо начин те таковата а ние не-таковата, е ясно кой шъ такова накрая у Пърдименто
612
0
 
3
 
! Отговори
Росен преди 2 години
Гражданина Борисов издаде заповед през февруари от първи март да се отворят заведенията, защото наближаваха изборите. В следствие на това починаха над две хиляди души. Той е за затвора, но за съжаление съдебната система в Абсурдистан не функционира.
611
0
 
0
 
! Отговори
новия герб преди 2 години
само заради тоя Мухал Кацаров ще гласувам за ГЕРБ
610
0
 
4
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Няма ли И Плевнелиев да добави нещо ?Най-лошото за една държава е да бъде управлявана от ПРИМИТИВНИ люде , т. е. , Про-сТА-цИ!
609
0
 
4
 
! Отговори
Е НЕМА ЩО ! преди 2 години
А ''ти'' , докара България , до всички последни места в ЕС , и Бойко е ''допринесъл'' нещо за България , макар и отрицателно !Да не говорим и за ДЪЛГЪТ от 38 милиарда , за някакви си 13г. !
608
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно как Радев и Кацаров го направиха това? Не искаха да спазват депозирания от Борисов план са справяне с епидемията ли? Опа, забравих, че Борисов не сао не беше депозирал такъв, а дори не изпълни и задължението си да се яви в Народното събрание и да отговори на въпроса ЗАЩО не е подготвил НИЩО. Е, сега се вижда защо - за да обвини някой друг за последиците от собствените му действия. Абе Прани ***, какво да кажеш.
607
0
 
6
 
! Отговори
Anonim преди 2 години
А в началото на пандемията през март-април-май 2020 при 15-20 заразени г-н Борисов отне свободата на гражданите да се движат даже между населените места, с полиция и караулки.
606
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и Кацаров са едни ***!
605
8
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не до тъмночервената зона , а до черната.
604
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов отиди да подмомогнеш за кризата .Например запиши си час по липосукция във ВМА от тебе ще излезе две кофи кофа л.о..й ,от нея ще направят 200 с.а.пуна и ги дари на ковид отделенията да си мият ръцете.Направи едно добро дело- спаси животи чрез са.пу-н
603
10
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Tиквата нещо много му бяха потънали гемиите в Дупница. Интересно ще е как ще изглежда в раирано облекло зад решетки. Мисля че няма да отнеме много дълго време да го видим и в новата му премяна. Ще му ходи.
602
3
 
5
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Все едно пък не е истана.
601
1
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Когато имаше наплив за ваксиниране нямаше ваксини.Имаше някакви 125 хиляди дози първоначално,а едва януари кабинетът му плати 14 милиона за ваксини,докато останалите европейски започнаха още през септември-октомври масовата ваксинация.ЕС даде един милиарда за тази цел през октомври,а през март ни внесоха и предвидените от тях,но незаявени от нас количества,че да има с какво да се ваксинираме.
600
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я драснете как чутуран банкянски го освиркаха в Дупница.
599
17
 
11
 
! Отговори
Безопасен преди 2 години
Радев и кацаров ще погребат България!
598
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наследството на Бате ви Бойко
597
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам някой да се връзва на брътвежите на човекоподобното. Но това не означава, че Кацаров трябва да му дава поводи.
596
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Томислав Дончев не успя да обясни на драгите зрители и свои гласоподаватели, ако са на власт как ще преборят вируса? Чух само ВАКСИНИРАНЕ ! Ами то всяка една власт с нарушаване на човешките права по този начин ще се справи ! Ако излезете с пръчките като в Индия и бой на който не е ваксиниран, със сигурност, ще се справите ! ТОВА ЛИ НИ КАЗВАШ ТОМИ, АКО СТЕ НА ВЛАСТ?
595
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, няма ли някоя женица за теб, за която да бленуваш, а само Радев ти е в устата и мислите... Имаш един колега от Китай заловен с чекмеджета и кюлчета, дано да си прочел новината...Там няма Гешев да разследва, направо закона е категоричен. Корупция - наказанието е .....
594
12
 
19
 
! Отговори
Борисов, преди 2 години
Как точно пресметна, че Радев и Кацаров са виновни за цената на тока, за заболелите от Ковид, за безработицата и за всички възможни грехове, за които се сетиш? Питам те, дали точно ти не заложи тези проблеми, по време на "твоето" управление?