Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
532
11
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Борисов нямам желание и да го коментирам, той какво направи да не би тестовете да бяха безплатни, когато държеше властта, в затвора да ги обяснява тия на затворниците и другите крадци като ги вкарат и тях там, толкова са много кой от кой по-голям крадец и престъпник
531
4
 
4
 
! Отговори
Тупалка преди 2 години
Велчев данъци плащат тези които имат пари,богатите хора като тебе къде не си знаят парите,ния сме бедни и безработни съкратихани,предлагаш ли някаква работа която да ни удоблетворява и да е добре платена защото ния не работиме за подеяния а за сериозни бизнесмени.
530
4
 
4
 
! Отговори
Маслината преди 2 години
А тия дена започва наи тежката мигрантска криза в света,милиони ще се изсипят на границите а тези хора пак спът и са в дълбока леторгична криза,пак не са подготвени и нямат цели и амбиции кои ще охранява границите къде ще спът тези хора какво ще ядът,кои ще им плаща,откъде ще се набират от бюрото по труда ли безработни,трябва да минават курс да работат с оръжие,изобщо не е цветна.
529
4
 
3
 
! Отговори
Велчев преди 2 години
Тука пишат само катантинирани. Симуланти. Всички да ви плащаме заплатите. Утре беж на работа. Че няма кой да внася данъци. Данаци .
528
7
 
10
 
! Отговори
Комедия преди 2 години
Кратко точно и ясно,истината боли когато някои ти я каже в лицето направо те пробожда в сърцето,те го знаят че е така и се крият зад държавата зад пандемията зад хауса зад кризите зад цените на стокоте и услугите зад скръбта и мъката на хората които умират като кучета.комунистите винаги се крият зад маска,за тях е по важна печалбата икономиката не народа не хората,искаха цялата власт получихая и ни докараха до катастрофа само за няколко месеца.
527
9
 
8
 
! Отговори
Оля преди 2 години
От ченгета,олигарси и техните слуги можеш да чуеш и видиш само злоба,каруцарщина ,лъжи , интриги и наглост.Аре марш. Борисов е истински лидер и държавник. А вие сте долни отломки на майката природа
526
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо успокоение. Изберете ме, а след нова година, пийте една студена вода.
525
12
 
8
 
! Отговори
д-р Радева преди 2 години
Проверявал ли си си простаКата скоро - Да не е оттам това чувство на "срам" ?! Имаш ли чести ставания нощем , или е от това , че Радев те ИЗЯДЕ с парцалите и ти си абсолютно БЕЗПОМОЩЕН пред него ?!
524
12
 
10
 
! Отговори
д-р Радева преди 2 години
Ти и "СРАМ" ??!! - И откога имаш тези СИМПТОМИ , защото може да се окаже сериозно ?!
523
13
 
26
 
! Отговори
българин преди 2 години
Този крадец,днес го освириха в Дупница!-:)) Ами така ще е вече! Браво на тези българи! Няма вече "***" чакащи го Там където още не беше пристигнал! -:((( И раята се радва,обезумяла! Свършена си мутро в "политиката"!
522
13
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Аз се срамувам от вас Бойко Борисов, вие сте най големия срам и резил за България.
521
14
 
15
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Странно ми е,че млади хора точно оплюват Кирил и Асен.Та тези млади българи са от почти вашето поколение! Завършили в "любимата" ви Америка и върнали се в България!-:( И са оплювани не от старото ,а от новото поколение млади и интелигентни българи!-:( Защо бре деца? И да знам че дедо ви Борисов помните само! Комунизма,тоест Социализма приключи 1989 г! Сега е "вашата демокрация" видях я и нея 32 г почти! Изберете си млади лидери и гледайте напред! Дедо ви Борисов ПРИКЛЮЧИ! Времето го отхвърли!
520
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама те освиркаха яко в Дупница баце и се изниза набързо от площада след като си измърмори стандартните глу.пости, като си голям мъж защо не излезе да се бориш с Радев а прати неж..ния професор
519
11
 
19
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ БРЕ АЙДУК БАНКЯНСКИ! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ БРЕ?! 32 години почти след 1989 г,бивш комунист като теб да "управлява" тази държава? Лъмтиш и искаш още и още власт?-:((Прибери се в Банкя и си гледай внуците и магнолийките! И само да вметна за младите Бойкофилчета! Дечица Герберчета,аз съм от поколението на този Айдук и помня Мутренските времена! Та не си измислям! За вас "майтап" но за мен е истина! Време му е да се отегли вече! То бива наглост но..Такива си бяха мутрите след 1989г!-:(
518
13
 
17
 
! Отговори
СъдЗаШайката преди 2 години
Изчезни Ай дук,пардон - *** !
517
10
 
13
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Радев няма срам,повече от година все едно,че му вика :"къш,къш",сякаш е кокошка.
516
14
 
18
 
! Отговори
Малийййй преди 2 години
"Ууу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.На тоя още три пъти свирнат ли му е сменил държавата... или най малкото ще става партизанин... то не, че до сега не обикаляше села и паланки с Нанков и Ананиев от страх да не среща народ и да не го освиркват!!!
515
16
 
13
 
! Отговори
Разочарован преди 2 години
Факт че се атакуват сайтовете на ПИК, ТРУД И АФЕРА, говори за страх,много страх от това че коментират издънките на правителството и Радев.Явно платени едни и същи хора ,,коментират,, и се опитват да ни внушат колко ,,зле,, сме били при управението на ББ и сега на тези високи цени колко сме доволни. Какво да кажем толкова им дала природата и Господ
514
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е Бойко.
513
17
 
17
 
! Отговори
Убиец на народа преди 2 години
Този постигна за шест месеца рекорди по смъртност от Ковид, пътни инциденти и военни учения.Унищожава народа си със скъпотия, мизерия,студ и глад. Не ми се мисли,че се напъваме да го изберем за още пет дълги години.