Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
472
3
 
3
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
До и аз: е, бодрата смяна изцвъка поредното д рис но. Сигурно умираш от кеф.
471
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха, ха,ха,хааааааааа/561"ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА Е НЕИЗБЕЖЕН!" - не знам за държавата, но набрюкселският ес - със сигурност. Мен това ме радва!
470
14
 
19
 
! Отговори
И АЗ преди 2 години
И Аз се СРАМУВАМ , че България 30г. се управлява от такива като теб , и затова сме за СМЯХ по целия Свят , но ти не се трогваш особенно от това и си драпаш за власт , за можете ти и твоята шайка да си пълните джобовете и чекмеджетата !! Имаше 12г. да промениш много неща , а какво стана ...?????
469
15
 
18
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Никой не се интересува от душевните страдания на един страхлив ско'пец.Всички стойностни българи се срамуваха, когато толупът, под ръкоплясканията на полуграмотните скоп'ци от герб, заяви, че чака ес и вашингртон да му нареждат а той да изпълнява.
468
9
 
8
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА Е НЕИЗБЕЖЕН!...А, ТОВА МЕ РАДВА , ЗАЩОТО НАИСТИНА ТОВА НЕ БЕШЕ ДЪРЖАВА!
467
13
 
17
 
! Отговори
Пффф тоя па преди 2 години
А всички ние от тебе, мутро!
466
18
 
7
 
! Отговори
НЕ СЕ КОСИ ,БОКИЧ... преди 2 години
ТАЯ СКАПАНА СОЦ-РУИНА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА , НЕКОЙ ТРЕБВАШЕ ДА Я ПОГРЕБЕ.НЕКА ДА Е КОМУНИСТА РАДЕВ И СЕ РАДВАЙ , ЧЕ НЕ СИ ТИ....!...ТАКА , ПОНЕ ЩЕ ВЛЕЗЕМ НА ЧИСТО В ШЕНГЕН , КАТО БЕЛИ ГЪЛЪБЧЕТА...ХА,ХА,ХААААА......
465
13
 
7
 
! Отговори
дядо Иван преди 2 години
Както е тръгнало тия със сигурност ще закрият държавата.Айде дайте път на Харвардите ,че тогава няма да разберете кво стана!!!!
464
6
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 540 "радвай се Боко...Радев загуби изборите." Вие вЕрно сте много зле. Това е ЕДИНСТВЕНОТО свястно нещо, което можеше да се направи в тая ситуация. Ако заради това ще гласувате не за Радев, това би била върховна ирония. Иначе е логично да го направите: неграмотност плюс наивност плюс правенен на нещата на инат логично биха се реализирали в такова "решение". Не разбрахте ли, че който и да дойде, той ТРЯБВА да наложи мерки, иначе държавата ФАЛИРА!
463
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО БОЙКО, САМО ЦЕЦО! САМО БЪЛГАРИЯ САМО ЕВРОПА, САМО САЩ!
462
12
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонименся за последно от мен по темата,защото наистина питбулската ви упоритост просто изморява:..-АКО радев си прави "предизборна агитация" с това,че се опитва да успокои хората,то какво е наглата злоба на Тиквата?..НЕ Е ЛИ СЪЩО ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ?!...Айде остани си със здраве!..Така или иначе нито аз,нито жалкия ви щаб от Тиквеничервенотиквеничковчета ще решим "изхода от двубоя"..Да доживеем до 15-ти Ноември!..Тогава "пилците ще се преброят"..
461
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 544 "ГЕРБ въобще не са си отивали - те държат всички ключови места в Държавата" Я изброй кои ключови места в държавата държи ГЕРБ. :)
460
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо, Просотич, не съм аз авторът. Преди време един зевзек написа цялата диагноза: "Починал от Смърт чрез Умиране баш в Края на Живота когато Свършва Разговорът с Ваньо Алото." бъди здрав
459
13
 
8
 
! Отговори
Булгаристан преди 2 години
Как е?Черепа май още не е свършил пароците,като гледам приливни вълни от по засран ски *** заливат форумът!!Няма да го спасите вашия жабок Грипена!Няма го вече ДПСто да му налива кокалите ,а той да се е бава ту с тях ту с Нинова!Ще бъде цяло чудо тоя син на дявола да спечели втори мандат?!Единствената му надежда са мадуровките и харвардките,честни и почтени офшорни крадци!И в никакъв случай няма да позволим контролно броене на машинните квитанции,щот ще ни уловят,че мамим със софтуера!??!
458
9
 
21
 
! Отговори
Столетника преди 2 години
Не го показвайте този индивид, за да не замърсявате средата. Той излъчва злоба и завист. Прогнозата за него е крайно неблагоприятна, като заслугата за това е негова.
457
6
 
16
 
! Отговори
ръждата преди 2 години
Цената на електичеството скочи в цяла Европа! Вината е на Зелените д.били от Евро Парламента, които стрктно изпълняват препоръките на Грета Бла-бла-бла... Това е само началото, ЕП настояваше за Спотови цени на газта - получи ги, започнаха да закриват масово ТЕЦове и АЕЦовете! Шъ развиват тежка промишленост и машиностроене с Вентилатори и Слънчеви панели... -))))) Л.д умора няма!!!! Когато Бог реши да накаже някого, просто го лишава от разум.
456
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то всички са с болшевишко мислене......Боко заплаши, че ще ни се стъжни живота, изпълнява си заплахата, нищо, че и той е доказан комунист :)))
455
10
 
6
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Напред,от качалките на болшевишката глутница,до пълното унищожение на България!И знаете ли защо сте живи и защо сторихте всичките мизерии на Българите и на Родината ни?Защото нито Стамболов,нито Борис трети ви шетаха както трябва!Те просто не знаеха що за чума сте и не предприеха необходимите и адекватни действия преди и по време на втората световна!Трябвало е с огън и меч и до девето коляно да ви заличат и сега щяхме да се радваме на нормална държава!Те ви галиха,а вие се изюдихте с народът ни!
454
7
 
5
 
! Отговори
Ей богу преди 2 години
Тиквата е много ***, ама барем гледа какво правят политиците в развитите държави и ги имитира. Всички останали гении са абсолютни самодейци, и понеже българинът по природа си е самоук самодеец си го кефят. Халал да са му. Да си избира който си му харсева.
453
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радвай се Боко...Радев загуби изборите.