Радев успокои: Токът за бита без промяна до Нова година

Щяло да има механизми, които да защитят максимално хората
147
Радев успокои: Токът за бита без промяна до Нова година
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българските граждани са защитени от повишаване на цените на тока до Нова година, заяви в Перник президентът и кандидат за втори мандат Румен Радев, цитиран от БТА.

По думите му това се дължи на голямото предимство, че населението не е на свободния, а на регулирания пазар. Радев съобщи, че в четвъртък ще пътува за Брюксел, където ще се състои Съвет на ЕС по проблемите на кризата в енергетиката.

Още по темата

Президентът посочи, че при актуализацията на бюджета е заложено повишаване на компенсациите за енергийно бедните и те вече се получават от хората. Радев каза също, че се работи по въвеждане на механизми, които да защитят максимално българските граждани, когато регулаторът започне промяна на цените от Нова година.

Ваксините са единствената защита, с която разполагаме в момента, заяви в коментар Радев, относно ситуацията с коронавируса. По думите му, това се доказвало непрекъснато от всички статистики. Той подчерта, че държавите, които са напреднали с ваксинацията, се отварят, докато ние се затваряме.

Президентът сподели, че мерки срещу заразата се вземат непрекъснато и призова гражданите да бъдат отговорни и да мислят за близките си. "Животът е дар и не бива да го залагаме безразсъдно", заяви Радев. Той уточни, че се е ваксинирал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: токРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
18
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
На снимката като преяла въшка готова да се пукне.---- Толкова и му е акъла.-----По-загубен не съм виждал, на този ако му дадеш две овце да ги пасе ще му избягат......
67
1
 
15
 
! Отговори
... преди 2 години
Превод "Спокойно големия ви го точа за след изборите".
66
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най достойния президент. А най якото е че каза "Мутри вън" и изкара мутрите вън хахахаха. Мачкай Радев, нормалните българи са зад теб.
65
2
 
12
 
! Отговори
де е Канада преди 2 години
според Кирчо канадеца, НЯМА ЛЯВО НЯМА ДЯСНО, с десни мерки ще прави лява политика еден вид Няма мое, няма твое всичко е Берое
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СРАМА, СЛЕД ЕВТИНИТЕ ЛЪЖИТЕ НА СПЕЦОВ- НЕ ТОЙ ТЪРСИЛ КУПУВАЧИТЕ НА ФИРМАТА МУ- ТЕ ГО ПОТЪРСИЛИ- ВИДЯХМЕ ЧЕ ГО ПОТЪРСИЛ КЛОШАР- ХАРЕСАЛ МУ ФИРМАТА СЪС 700 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ВИДЯХМЕ И КЪДЕ Я БЕШЕ РЕГИСТРИРАЛ- В РАЗБИТ НЕОБИТАЕМ КОПТОР- ТАКЪВ РЕЗИЛ Е НЯМАЛО.
63
1
 
9
 
! Отговори
Румен Злорадев преди 2 години
Ще го задържим до изборите, спокойно !
62
1
 
14
 
! Отговори
Манол преди 2 години
Типично. Изпърдяното му правителство ще се опита да се изниже по чорапки. Пък след тях - потоп. Маймункииииии мръсниииии.
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Радев! Сега удари едни 50 лицеви за успокоение на себе си и народа!
60
1
 
14
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 2 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?
59
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, дясната (ГЕРБ) политика не се бърка в пазара. А тока си е пазарна стока. Само при комунизма държавата се бърка в цените на пазара. Вие решавайте, дясна политика (пазарна цена на тока) или лява политика (държавата определя цените).
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
докато те изберат така ли. и после 5 пъти по колкото е бил..червен павиан такъв!
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ОГРОМНИТЕ ЦЕНИ НА ВСИЧКО, ЩОМ ИЗБИРАМЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО БЕЛОСЛАФ, ПИЯН ТОШКУ, МАЯ- ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СТОИМ НА СТУДЕНО СЛЕД КАТО СЕГА Е МИНИСТЪР ОНЯ С БЕСИЛКИТЕ И КОВЧЕЗИТЕ А НА НАП ЧОВЕК НЕ ПЛАТИЛ НА НАП 1 500 000 ЛВ ДАНЪК, НА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ КИРИЛ ПЕТКОВ, КОЙТО ЛЪЖЕШЕ НА ЕДРО И ЕВТИНО, А ВСИЧКИТЕ МУ АКТОВЕ СА НЕЗАКОННИ ТЕ ТАКОВА СМЕ НЯМАЛИ.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които нямат Акт 16 и ползват промишлен ток за отопление - малиии направо емигрирайте.
55
1
 
18
 
! Отговори
хак ви е преди 2 години
Заслужавате си го, щом гласувате за това недоразумение Радев. Той е толкова неадекватен, че нито знае какво иска, нито знае какво го направи. Ще страдаме много, всички вкупом.
54
14
 
1
 
! Отговори
ГЕРБар съм преди 2 години
Ааааа, ако сега беше ГЕРБ на власт, тока щеше да е 2 стотинки, бензина 25 стотинки за литър, газта 5 стотинки.
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той (Радев) подчерта, че държавите, които са напреднали с ваксинацията, се отварят, докато ние се затваряме. - Това го е чул от Борисов, който го каза днес! Харесало му е! Препредава го!
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А престъпността и то битовата - кога ще понамалее?! То е ясно, че няма да изчезне, но поне да се понамали?! Нещо правите ли в тази насока?! А, господин Президент!?
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, а след? Януари пак е зима, февруари също. Важното е да няма страх - от студа ли, от глада ли не знам.
50
2
 
6
 
! Отговори
СС преди 2 години
Българските граждани ще са защитени от повишаване на цените на тока копрекупвачигато получават директно от АЕЦ-Козлодуй , а не от прекупвачи !!!
49
1
 
18
 
! Отговори
не те е срам преди 2 години
Зелен чорап, а какво ще стане след Нова година, или това не те интересува. Гледаш властта и келепира.