Млади наследници на политици влизат в битка в изборите

Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и Николай Алгафари са кандидати за депутати
Обновена: 20 окт 2021 21:43 | 20 окт 2021 21:42, Красимир Ангелов
128

Децата на известни политици също тръгват по стъпките на родителите си. Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и Николай Алгафари са кандидати за народни представители в 47-ото Народно събрание.

"Аз реално не съм дете на политик, моята майка беше поканена в качеството си на експерт да стане част от служебното правителство. Вярвам, че това което започнаха Асен Василев и Кирил Петков, трябва да продължи. С малки стъпки трябва да се продължава промяната", заяви дъщерята на служебния министър на регионалното развитие Виолета Комитова - Гилияна, в студиото на "България сутрин".

В политиката е и Теодора Овчарова, дъщеря на бившият енергиен министър Румен Овчаров. Тя е кандидат за депутат от листите на БСП, но посочи, че сама е избрала пътя си към политиката.

"Аз съм си дете на политик, но не това е предопределило пътя ми. Това е съзнателен избор. Влизайки в политиката съм наясно какво ме очаква", уточни Овчарова.

И двете са категорични, че има какво да почерпят като опит от известните си родители.

"Донякъде младите са подценявани в политиката. Но ние сме длъжни да се борим за по-доброто бъдеще за нашите деца", добави Комитова.

Николай Алгафари, който е син на Нидал Алгафари, се е запалил по политика отдавна.

"Направи ми впечатление едно прочуване, което показа, че само 4% от младите хора в България се интересуват от политика, което е един от големите проблеми в държавата. Но нещата вече се променят. ГЕРБ залага много на млади хора", мотивира кандидатирането си за народен представител Николай Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

Той е убеден, че е време да се появи форма на диалогичност и да се спре темата за "изчегъртването на ГЕРБ", защото избирателите са показали, че искат партията да остане в управлението.

Алгафари и Овчарова спориха по темата за ваксините и справянето с пандемията. Според Николай Алгафари служебното правителство е провалило ваксинационната кампания.

"Ваксинацията трябва да се направи по-атрактивна, не само за младите хора. Масово в Европа отворят стадиони и кина, а тук случаите продължават да растат. Трябва да се поиска оставката на Стойчо Кацаров, който беше първият антиваксър на държавата", заяви Алгафари.

Според Овчарова пък ГЕРБ не са се справили с кризата още през миналата година.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
18
 
! Отговори
Династии, преди 2 години
сър, династии...
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само дето ги плюете, после ще си ги изберете... И после, кой ми такова у гащите.
52
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма отърване от руското влияние.
51
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Внуците на ДС настъпват
50
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Б.х, леля му!!!!! Тия шъ нъ довършат!!!! Демокрация??? Вечи не ща, за 30 години съ наситих, искам си старата скучна Диктатура!
49
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младата комунистическа смяна настъва! Сега чакаме да се прибере Рафаелчо от САЩ защото му е "домиляло" за България и е "американец".
48
2
 
14
 
! Отговори
Алгафарчо преди 2 години
Младия алгафарчо - амалгама между Томи Дончев и Диди Пеевски. ПЪЛЕН ***. За първи път го виждам. Искрена оценка. Говорим откровено, нали може?
47
6
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 2 години
Тея Двамата Ме Кефят : :))))))))))))
46
1
 
7
 
! Отговори
4:50 преди 2 години
На 4:50 от клипа можете да видите кътниците на бъдещата Ива Николова. Дерзайте!
45
0
 
17
 
! Отговори
Миши Шамара преди 2 години
Млади Комунисти ВЪФ клубЪ!
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гилияна???? WTF?Язък за хубавото фамилно име!
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна няма,има измама!Това момиче Комитова наистина ли е толкова заблудено за Киро и Кокорчев,че ги кани да пКире итродължат,пази Боже!Албанска сделка с фалирал,но 34 млн.подарък,Търговския регистър го изумиха с беззакония за вписване на приближени на Кирето.Това "не е" търговия с влияние,нито корупция.И сега неговата адвокатка,която я назначи и за адв.на ББР с тлъст хонорар около 15 хил.лв месечно цъгна в листата на ПП.Сори но тези двамата са най наглите първенюта които са се появявали.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комитова - " експерт" ,абе та много " разбирала",а случайно да е назначена за друго,че виждаме тотално несправяне и подмяна с некадърници-парашутисти без конкурс.Поръчковата министърка остави строители без пари за да фалира,"нямало". пари,е как няма,2.6 млрд.актуализираха за 3 м,уж голяма събираемост ,а не дават нито на медици,нито на строители,и всичко с политически цели срещу обществения интерес.И допълнително още 1.5 млрд заеми.,последния 1/2 млрд на 25 .10
41
2
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Промяната продължава - чИститУ на народа вярващ на обеания!!! Те тия не са прости! Като са видели, че има будали да повярват в катарзиса на Мая Общата и че Кире не е кукла на Прокопиев, как да не вярват, че ще има такива да повярват, че те са по-добри от родителите си!!! *** народ, *** та чак боб чорбата изглежда като гурме специалите пред тоз народ!!
40
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Така е при демокрацията. Нали затова скачаате като ***'ймуни по площадите?!
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е истината-мамини сладки. Ще папката.
38
1
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Овчарова!?Сигурно е специалист по това,как по /не/правилно и завоалирано да обясни методиката на Топлафикация?Този филм баща и вече ни прожектира.
37
0
 
13
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Тая мамина сладка не си представяла, че ще влезе в политиката, но решила да се пробва. Да види какво ще стане, може да падне келепир. Мама е министър, сега е момента да действа. Няма що, такива хора ще ни оправят ...
36
0
 
8
 
! Отговори
:( вечно втори преди 2 години
Дано студиото на БОР да имате добри чистачки, че след цялата тая тиня, си представям за ква *** става въпрос в тва студио.
35
0
 
16
 
! Отговори
ОХ МАМА преди 2 години
На вашите екрани в дясно от 4:50 виждаме младия Алгафари (Пеевски wannabe) от ГЕРБ. A на вашите екрани в ляво може да забележите младата Ива Николова, как показва кътниците си. ДАВАЙ ИВЕ! Имате бъдеще всички! Дечица милички! Браво! хахахахаха