Млади наследници на политици влизат в битка в изборите

Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и Николай Алгафари са кандидати за депутати
Обновена: 20 окт 2021 21:43 | 20 окт 2021 21:42, Красимир Ангелов
128

Децата на известни политици също тръгват по стъпките на родителите си. Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и Николай Алгафари са кандидати за народни представители в 47-ото Народно събрание.

"Аз реално не съм дете на политик, моята майка беше поканена в качеството си на експерт да стане част от служебното правителство. Вярвам, че това което започнаха Асен Василев и Кирил Петков, трябва да продължи. С малки стъпки трябва да се продължава промяната", заяви дъщерята на служебния министър на регионалното развитие Виолета Комитова - Гилияна, в студиото на "България сутрин".

В политиката е и Теодора Овчарова, дъщеря на бившият енергиен министър Румен Овчаров. Тя е кандидат за депутат от листите на БСП, но посочи, че сама е избрала пътя си към политиката.

"Аз съм си дете на политик, но не това е предопределило пътя ми. Това е съзнателен избор. Влизайки в политиката съм наясно какво ме очаква", уточни Овчарова.

И двете са категорични, че има какво да почерпят като опит от известните си родители.

"Донякъде младите са подценявани в политиката. Но ние сме длъжни да се борим за по-доброто бъдеще за нашите деца", добави Комитова.

Николай Алгафари, който е син на Нидал Алгафари, се е запалил по политика отдавна.

"Направи ми впечатление едно прочуване, което показа, че само 4% от младите хора в България се интересуват от политика, което е един от големите проблеми в държавата. Но нещата вече се променят. ГЕРБ залага много на млади хора", мотивира кандидатирането си за народен представител Николай Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

Той е убеден, че е време да се появи форма на диалогичност и да се спре темата за "изчегъртването на ГЕРБ", защото избирателите са показали, че искат партията да остане в управлението.

Алгафари и Овчарова спориха по темата за ваксините и справянето с пандемията. Според Николай Алгафари служебното правителство е провалило ваксинационната кампания.

"Ваксинацията трябва да се направи по-атрактивна, не само за младите хора. Масово в Европа отворят стадиони и кина, а тук случаите продължават да растат. Трябва да се поиска оставката на Стойчо Кацаров, който беше първият антиваксър на държавата", заяви Алгафари.

Според Овчарова пък ГЕРБ не са се справили с кризата още през миналата година.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
10
 
! Отговори
Ох на мама! преди 2 години
Алгафари закъснял щото имало катастрофа. Лъжец от млад. Има бъдеще това момче! Браво! Бъдещ политик!!! (време 4:50 от клипа) -11:08
33
0
 
16
 
! Отговори
Просто другар преди 2 години
Не ми стана ясно защо отново се гласят да ни възсядат децата на стари и ниви управни ци ?!Докога у нас политическото влияние и политическите терзания ще се предават от по коление на поколение ?! Та нашият народ много хубаво си е казал , че " От всяко дърво *** не става ! " Излиза,че тия деца на политици имат ПРИЗВАНИЕТО да се лансират и те в политиката,защото по-лесно ще ползват " опита на родителите си " т.е. да крадат и увъртат. А нашите деца какво - отново да превиват гръб безполезно ?!
32
3
 
8
 
! Отговори
Честито! преди 2 години
Това са следващото поколение политици! ЧЕСТИТО!
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Семейство Алгафари са невероятни недоразумения. Неприятни и нагли хора.
30
1
 
17
 
! Отговори
Да преди 2 години
Дори не съм чел статията и знам, че става въпрос за деца на комунисти. Познах ли?
29
0
 
18
 
! Отговори
ЕЕЕЕ ХЕХЕХЕ преди 2 години
"Наследници на политици" хахахахха защо лъжете? Кажете си го както си е: "Наследници на комунисти" хехехехехе *** сладки. еееех...
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъдилият България Николай Банев(комсомолски кадър)има половин работен ден в живота си, понеже си е порязал ръката преди обед в този ден. Този Убавец фалира и унищожи десетки БЪЛГАРСКИ фирми и препитанието на хиляди българи! България отчаяно се нуждае от кадърни и работещи хора,а не от набедените чеда на недоказани политици като гореспоменатия.
27
8
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Прочитайки Алгафари,и се сетих за емигранта Алгафари внедрил се и подкрепящ ГЕРБ!Тази партия НЯМА БЪДЕШЕ МОМЧЕ! На погрешната страна си! -:( То и БСП е на изчезване вече! Политическата схема в България се промени! Млади хора сте и заложете на новите партии! Колкото и да са лаици в политиката,ще намерят пътя! Старото утече в канала!ГЕРБ и БСП Нямат бъдеще!-:)))
26
1
 
31
 
! Отговори
Gorskio преди 2 години
Видели са че на държавната хранилка е най-лесно и се натискат. Потомствени лентяи и к.радци... Без значение от партийната принадлежност...
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наследниците на комунистите и техните слуги поемат властта.
24
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наследници са,ала никакви политици! ВЪН!!!
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой гласува за тези,значи напразно си е пропилял живота през последните 30 години!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гилияна е Джилиън, не е изключено да има такова име. След като в архивите срещнах име Бреан, и то в някакво македонско село.
21
4
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Значи не гласуваме за БСП, ГЕРБ и канадския Кир так.
20
1
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Гилияна кръстена на баба си Гана :)))
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че малките копе ленца ще бъдат чудесна коледна украса на дървесата по Царя... Алгафарчо се е засилил и той да ваксинира насилствено, миличкият...
18
1
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Винетка Бокова и дебелака на *** къде са :)))
17
1
 
15
 
! Отговори
.. преди 2 години
сладка работа кой бяга и техните деца също ще саа след това хахаг
16
1
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен16 На какво се надяваш, сме.шко!?..На новата им форма на "ДИАЛОГИЧНОСТ"?! Та от къде идва тази нова дума-от "диалог" или от "логичност"-не е никак ясно..Тези дори не могат да се изразяват, правят от първите си крачки смешни нововъведения в българския език,хвърляйки пясък в очите на хората..Диалогичност трябвало да има сега, значи..Ха-ха-ха..Та нали точно тази "диалогичност" ни доведе до днешната "логичност"..Точно тези,които не слушат никого,освен задкулисието, ще правят "диалог"
15
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комитови - майка и дъщеря да кажат как с еро пари си направиха 2 къщи за гости на морето. А Тео.Овч. е наследница на комунистическа мафиятска фамилия. В БСП/БКП всичко е фамилен бизнес. Овцете нека гласуват за тях. Радевата зима идва...Спете спокойно овчици. Напролет яко стрижене от Киро канадеца и от КорНи