Лозан Панов: Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство

Той увери, че остава независим кандидат
22 окт 2021 11:20, Нели Христова
55
Лозан Панов: Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство
Снимка: БГНЕС

На всички ще кажа само това - „слуховете за моята смърт са силно преувеличени“. Това написа кандидатът за президент Лозан Панов, използвайки същият цитат от Марк Твен, който използва и Слави Трифонов по-рано тази година.

Панов увери, че той остава независим кандидат за поста, който не се ползва от финансирането на политическа сила или коалиция.

Скъпи приятели,

протестите в Центъра на София през последните дни са вследствие на политическата криза, в която страната ни бе въвлечена през последните седем месеца. Бедата е, че вече съществуват достатъчно факти и обстоятелства, които разкриват умисъл в този процес. Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство, избрано от българския парламент, което да поеме управлението на „кораба“, плаващ в бурно море. Корабът плува към „айсберг“, заложен от предишни правителства, но това не може да бъде извинение. Не и след седем месеца управление. Служебните правителства не бива  да служат за оправдание, напротив, те са шанс за хора, които имат силата,  достойнството и качествата да управляват. Но те са и огромен риск, когато участниците в управлението не разполагат с всичко това, защото дават възможност за бягство от отговорност.

По идея на съдбата, през последните седем години, живях „под стъкления похлупак“ на публичността и изборите, които правех, вярвам, не са останали скрити. Всяка спечелена битка за запазване на достойнството на „Темида“ е натрупана сила, която ще използвам, за да разоблича „фалша“, в който живеем. На страната на истината, скъпи приятели, е единственият път, по който може да се върви напред. Седем години като магистрат понасях упреците, че зад мен стои определена политическа сила и носех  със смирение този „кръст“. Затова съм благодарен на съдбата, че предоставя възможност да се издължим на истината, разкривайки как тя е била „интерпретирана“ до този момент.

Дойде време да изясня - оставам независим кандидат, който не се ползва от финансирането на политическа сила или коалиция. Седем години устоях на върха на съдебната власт, докато вятърът  ме „брулеше“ отвсякъде. В крайна сметка обаче никой и нищо не успя да ме пречупи. Дължа дълбок поклон на безброй честни и достойни хора, за които аз бях техният човек. Днес отново вярвам в онази невидима сила на човешкото достойнство, защото знам, че тя съществува, усещах я досега във всеки труден момент.

Голям оптимист съм и заради „опълченските“ усилия на една мъничка група всеотдайни и безкористни хора, които правят всичко, което е по силите им, за да може да бъдем с Мария в тази кампания. Благодарен съм на всеки един от тях поотделно, защото да отделиш цялото си свободно време, изоставяйки семейство и бизнес, и лишавайки се от почивка, се изисква силна вяра.

На всички ще кажа само това - „слуховете за моята смърт са силно преувеличени“.

Бих бил благодарен за Вашата подкрепа и в знак на съпричастност към кампанията ни с Мария, от днес, 22.10.2021 г., ежедневно ще Ви информираме от нашата страница за размера на постъпленията в дарителската ни сметка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
5
 
! Отговори
РАДЕВ 2021 преди 2 години
я да питам това мекотело може ли да направи една поне лицева опора? Генерал Радев ще стъпи с лъснатия ботуш на хилавото вратле на тоа *** от ДБ. жалки смешници от ДБ ще ви СМАЖЕМЕ и ще плачете с крокодилски сълзи на изборите!
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нуждаем се, но с цялото ми уважение, не си за този пост. Трябва си доказано здрава ръка, където трябва леко, където трябва по-твърдо. Но в никакъв случай мекушав или пък диктатор....
20
7
 
7
 
! Отговори
клоун от дб преди 2 години
няма никакъв шанс срещу народния водач и наш генерал РУМЕН РАДЕВ! Тоя *** от ДБ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАЗАН от силата на генерал Радев!!!!!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как па не се намери един почтен кандидат да се изправи и да каже: Ето, тея или онея са зад мен. Ще бъда партийно назначение. ... Кво ни прават на маймуни, не ядем домати с колците все пак.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкарах го да разединят десния вот. Надявам се на балотаж да е или той или Герджиков макар и логиката да е да са той и Герджиков
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, но не и от теб !
16
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, нуждаем се от правителство, което ще защитава българските граждани от *** ценности и медицински фашизъм. Долу зелените сертификати!
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и не разбрах защо Позан Ланов се кандидатира? Говори ми какви реформи трябвало да се извършат, ама той дори и да го изберат - не може да ги извърши, защото не са му в правомощията. И той това като съдия го знае. Тоест прави се на лут и мисли избирателите си за по-тАпи от него? И с такъв вицепрезидент: Моше? Накъде? Или накратко - той не е там за да спечли, има друга цел в неговата кандидатура. К`ва?
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съгласен, и да върнем децата в училище!!!
13
6
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А1 приема предварителни поръчки за новия HUAWEI :)))
12
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя пианица ако вземе 4-5 процента пак добре от къде ги намирате такива а? генерал Радев ЩЕ ГО СМАЖЕ!!!
11
8
 
4
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Е баш ти ли бре Бруте.
10
6
 
6
 
! Отговори
до 6 преди 2 години
Нали Луна имаш предвид
9
6
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Правителство има нуждаем се от суджук и пачки :)))
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много одъртял тоя напоследък!!!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак, пък, час по-скоро. Хайде да е след изборите, все пак има някакви легитимни процедури... А от президент на име Лозан Панов не се ли нужданем час по-скоро? Още днес, ако може.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нуждаем се от умен, интелигентен и обединяващ българите Президент.
5
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан Панов е истинския независим кандидат. От него не зависи нищо
4
7
 
14
 
! Отговори
Гешев убива преди 2 години
Озаптете си МВР Перник и ДАНС ,никой не е длъжен да им търпи извращенията срещу Българи!Гешев е позор!
3
7
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Лозан сменил цайсите... Остава да иде и на бръснар :)))