Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
10
 
9
 
! Отговори
Зина преди 2 години
Ей негодници езиците ви ще изсъхнат от лъжите които тряскате по адрес на Борисов и ГЕРП. Некадърни,нагли,алчни, лъжци,зли,безочливи
367
1
 
2
 
! Отговори
КУТЕВ.. преди 2 години
МОЙТЕ ХОРА, ЗА ДНЕС ДОСТАТЪЧНО... ОТИВАМЕ НА БАР....
366
9
 
9
 
! Отговори
САМО СДС И ГЕРБ преди 2 години
САМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБСАМО СДС И ГЕРБ
365
3
 
5
 
! Отговори
СДС преди 2 години
Според плана РАН-ЪТ (Ричърд Ран) икономиката на България трябва да е за 5 милиона! Почти го постигнахме! Но планът трябва да се подобри - за 3 милиона население!!!!! НАТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА, ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНА!!!!!!!!!!!
364
6
 
8
 
! Отговори
ПРО-КУРА-ТУРА преди 2 години
ВСИЧКИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ЩЕ БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ, ЗАРАДИ ИЗБЯГАЛАТА ТИКВА!!!!!!!!!!!!!1
363
5
 
8
 
! Отговори
ЗЕМЕДЕЛЕЦ преди 2 години
МОЛЯ ВИ, НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТИКВИТЕ БЕЗ СЕМКИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ЩАНДА НА ПАЗАРА, ВИЖДАТЕ ДО КАКВО ВОДИ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
362
0
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
ВКАРАХМЕ ВИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НОМЕР ЕДНО СТЕ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА, КАКВО НЕГОДУВАТЕ???И ПО-ДОБРЕ ЩЕ СТАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
361
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този , като е такъв шут , защо 12 години се правеше на премиер ?! Пак се пробва да прехвърли проблемите от болната глава - на здравата и то по възможно най-селският начин !
360
5
 
4
 
! Отговори
Борисов не разбра преди 2 години
Че народът харесва Мадуру (Радев).Неграмотните и слабо интелигентните и във Венецуела и у нас харесват хора тип Мадуру.
359
5
 
7
 
! Отговори
Гощо преди 2 години
До Никога повече МИ ТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ Я УПРАВЛЯВАТ (ИЗДЪНКИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ) !!!
358
9
 
7
 
! Отговори
ГОШО КЛУНА преди 2 години
ЦИРКА Е ПЪЛЕН, ТОЯ ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН.
357
5
 
7
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Баце е прав!
356
2
 
2
 
! Отговори
СДС преди 2 години
СДС СДС СДС СДС СДС СДС СОПРАВИХМЕ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11ДОЛУ КОМУНИЗМА, САМО СДС, ПАК ЩЕ ВИ ОПРАВИМ !!!!!!!!!!!!!
355
0
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
Никога вече групировките:ДС/БКП/БСП/ПППП/ИТН/ДПС..... НА ВЛАСТ....... Н И К О Г А....
354
9
 
12
 
! Отговори
Градинар преди 2 години
Тикавата да даде обяснения за последнитв 12 години - 1/4 от времето през което сме били под комунизъм, защо с нищо не подобри държавата, а я върна назад? Дори не можа да изкърпи пътищата построени през тоталитаризма? Няма ли дръвник пред народното събрание вече няма да има оправия. За съжаления това е.
353
17
 
12
 
! Отговори
българин преди 2 години
Никога повече тази крадлива Групировка ГЕРБ с "шеф" този айдук ,от мутренските групировки на СИК и ВИС 2 на власт повече!!!!!
352
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление Бойко е абсолютно прав! За 6 месеца държавата се върна 5 години назад благодарение на омразата в обществото и неадекватните политици, като Чорапа, Славуца и пpocтите им избиратели...
351
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
марш в анадола недоразумение герберско
350
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради теб и твойте кпп-та *** смарангясан ми измраха половината пчелни семейства
349
5
 
20
 
! Отговори
спомням си преди 2 години
Миналата година по време на Бойко демонтираха пейките в паркове и Витоша беше забранена за разходки.