Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек", казала тиквата малко преди празника си.Сигурно ние сме виновни и за това?!, попита реторично Борисов. - Не реторично, а истерично...МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България!
347
3
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Жалко е да си Тиква,да си управлявал държавата 12г. и да не познаваш елементарни икономически механизми.Инфлацията е в следствие на милионите евро,които се напечатаха от ЕЦБ,а лева е прикрепен към еврото.Цените на тока и газа скачат в целия ЕС,съответно и в България.Евентуално може да си произвеждаме по-евтин ток, но ти провали строежа на АЕЦ Белене.
346
9
 
6
 
! Отговори
РАДЕВ - НИ ЛИКВИДИРА преди 2 години
СЪС ВАКСИНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ(НЕПРАВОМЕРНО ИМ Е УДЪЛЖИЛ СРОКА НА ГОДНОСТ)..... И С ТЕЗИ ВАКСИНИ НИ ЗАДЪЛЖАВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИМ.......... МАХАЙ СЕ, ПРОДАЖНИК...!!
345
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 2 години
А как да стане..като не Радев а Янев го е назначил или още си в първи клас
344
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки на неговото място щеше 100 пъти да е разбрал досега,че времето му свърши.ЗАВИНАГИ!КРАЙ!НЯМА ПОВЕЧЕ ЛАПАЧКА!
343
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама махайте го тоя из-род, че ме нервира кат чуя назидателния му глас.
342
9
 
11
 
! Отговори
БОЙКО-НЕПОБЕДИМ..!! преди 2 години
НЯМА ДА СЕ ДАДЕ НА БЕЗХАБЕРНИКА РАДЕВ(НАЙ- ГОЛЯМОТО ЗЛО, РАЖДАНО В БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ..) ...
341
3
 
8
 
! Отговори
izh преди 2 години
Красните мънки на заплата смело бранят крадливците. Малко ви е увеличението на цените / с него финансирате комуномутрите за изборите / Изчезналия бюджет за последното тримесечие на държавата отиде за протестърите и поддържащите медии. Между другото всеки коментар говорещ реално за нещата изчезва или въобще не се допуска. Все пак медията се управлява от второ и трето поколение комунофекалии
340
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох,невинният мошеник с дългогодишна гепаджийска практика!Разплаках се...
339
4
 
10
 
! Отговори
Кппта и Паркове преди 2 години
Сертификатът е политически инструмент за принуда към ваксинация, чрез безогледна дискриминация на неваксинираните и хората, които не могат да се ваксинират по обективни медицински причини. Това не е медицински или научно-обоснован метод за ограничаване на пандемията. Всички знаят много добре, че ваксинираните пренасят вируса, разболяват се, влизат в болница и умират от вируса. Лъжите за ефективността на ваксините бяха оборени отдавна. България е окупирана държава, която се управлява отвън, а тези вътре, които виждаме са актьори, които подло лъжат народа, че имат някакво значение
338
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Катерицата е много тъпо животно.
337
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма разлика между политическите формирования..Всички изпълняват заповедите (нарежданията) на господарите си..Всичко е толкова просто описано в едно изречение
336
16
 
14
 
! Отговори
Обикновен смърдел преди 2 години
При на Борисов, никой не знаеше каква е тази болест! В Китай затваряха многомилионни градове, а в Италия военните се намесваха да карат трупове! И въпреки това, България имаше най-леките мерки в цяла Европа! Отмина обаче първата вълна,и Фелдфебелът Радев , заедно с платените агитки на Черепа, решиха че е назряла "революционна ситуация" и е време за преврат! Борисов даже прати полиция, да пази метежниите блокирали кръстовищата! Сега Радев си сърба кашата която е надробил, ама тя много смърди!
335
10
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ако беше Борисов премиер, досега да е уволнил Кацаров.
334
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма народ който да е кръстил министър-председателя си "тиквата" или "Бай Ой".Това казва всичко.
333
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавко, който се включваш през два поста, да си заработиш ханорарите и Ха ха ха инсинуираш, че сме много богати... ми виж статистиките на ЕU бе майсторе. А БЪЛГАРИНА дето се скъсал да обикаля света не мога да разбера кой българин визираш - тиквата или прецедента Плевнелиев? Айде стига лъга, прочети си официалните статистики и намали постовете с твоите глупости!
332
10
 
14
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Боко , колкото и да цвилиш-СВЪРШЕН СИ
331
10
 
18
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
По времето на Борисов исвен Зелени коридори имаше и КПП-та и блок постове на всеки град и всяко село , всички кръчми бяха затворени , предприятията не работеха , театри , музеи и тн.............абе живота спря и има наглоста да се дава за пример
330
7
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Радев е виновен и за зелените паспорти, освен за инфлацията и поскъпването.
329
12
 
12
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
На тролчетата всеки път трябва да им се напомня, че Станишев спря АЕЦ-Белене, а Орешарски ...Южен поток! Но и те са като Фигуранта Радев ,кой ми с** в г***те!