Лозан Панов: Загрижените за хората партии изисква да комуникират помежду си

Той иска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2
24 окт 2021 20:18, Нели Христова
32
Лозан Панов: Загрижените за хората партии изисква да комуникират помежду си
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент Лозан Панов поиска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2.

Пред NOVA Панов попита: „Какво значи кампания без дебат? Нормално е това да се случи, за да може всеки, който гласува, да открои разликите в хората в тази кампания”, каза той.

Според него трябва да има и дебати между политическите формации за техните позиции.

Относно определяното му от социолози четвърто място на изборите, той сравни тези проучвания с хороскоп на астролозите. „Бих се отнасял по-предпазливо”, каза Панов.

Той коментира и завръщането на Делян Пеевски в политиката. „Важното за мен е да чуя възгледите му за съдебната реформа, какво мисли за завладяването на институциите, дали не е допуснал политически грешки в поведението си”, каза Панов.

„Загрижените за хората партии изисква да комуникират помежду си”, каза още Панов.

Той вярва, че ще е на втори тур на президентския вот, но все пак ако не е, би подкрепил кандидата, който не е подкрепен от ДПС.

„Искам дебат. Г-н Радев дава кратки отговори на въпроси на журналисти, но не влиза в дебат, нито с мен, нито с когото и да е друг. Искам да видя тези хора очи в очи”, каза Панов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Панов кандидатства за президент на цяла България, а не като кандидат от ДБ. Тази партия го е предложила, но ми се струва, че политическите партии имат друго поле за състезание и конкуренция - кампанията за парламентарни избори. Там те се оляха на два пъти и показаха, че с тези свои депутати не могат да мелят брашно.Не разбраха, че с ръбести камъни няма да постигнат крайната цел - съставяне на правителство.Не ги смениха с хора отговорни и склонни на компромис, а ги оставиха същите чукундури.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е физиономив на индивид, който трябва да се разхожда на спокойствие в двора на психиатрията.
18
2
 
5
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Тоя мазник е забавен! Трябва ли да му се напомня, че партията която го пробутва, отивала на изборите за да бъдела..."камъчето в обувката на ГЕРБ", според Христо Иванов ?Това не е партия, която е "загрижена за хората", а партия която отива за да "пречи", за да угоди на олигархията зад гърба и
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За нищо не става! Объркан тип! Случаен човек.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозе, кое е отгоре/отзад? Ти или Брадата?
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозене, президент няма да станеш, главен прокурор СЪЩО! ДБ БЕШЕ УПОТРЕБЕНА ОТ РАДЕВ ДА КЕ ОСУЕТИ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ДА ДОЙДАТ КОКОРЧОВЦИ НА СЦЕНАТА И ВЛАСТТА ДА ОСТАНЕ ПРИ РАДЕВ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ СЕ ПРОВАЛИ С ГРЪМ ТРЯСЪК И ВЕРА СУ Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА НЕКАДЪРНОСТТА НА РАДЕВ!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аре разкараи се белокоса перука
13
8
 
10
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То дебата не е като лицевите опори....други качества ти трябват....качества на Президент
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозанчо, ясно стана, че твоите те издигнаха за парлама, за да не бъдат обвинени, че открито подкрепят кремълската кукла. Така те те пуснаха по пързалката, а както се вижда, ти самият нямаш нищо против този водевил. Твоят кандидат не си ти самият, твоят кандидат е Радев, а участието ти в тези избори е прах в очите на хората. Червените гащета на Щирлиц светят зад посмъкнатия ви цип.
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека загрявка за публиката в полза на Радев (ЛП ще подкрепи кандидата, който не е подкрепен от ДПС). Но на предишните избори Радев беше подкрепен от ДПС, нали другарю Панов (слаба ракия си ти, другарю, повече миришеш на Бояришник).
9
5
 
5
 
! Отговори
scott преди 2 години
До Анонимен още от "иване кажи си, те ще те разберат" - който се ЯВИ НА ДЕБАТ: ГУБИ.Край на дебатите, не е модерно.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На делян какви са му възгледите за съдебната реформа да го беше питал като навремето стана съдия във ВАС , а после направо си стана шеф на ВКС, против волята на съдиите от ВКС, които бяха издигнали друг кандидат. Честно е да разкажеш на избирателите все пак как така стана шеф на ВКС и КОЙ помогна?
7
6
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Тоя е турчин с български имена придобити или по време на Фердинантовият възродителен процес или по време на Луканово-Лиловият възродителен процес. Няма съмнение,че и двата възродителни процеса бяха съчинени и реализирани от евреи и турци,за да могат да се прикрият зад заграбени български и полубългарски имена. Бойко Борисов и Корнелия Нинова също са испано-турски евреи.
6
5
 
11
 
! Отговори
ДЕБАТ ЛИ-НЕМА ЛОШО! преди 2 години
Само че г-н Панов, не е честно да се съберат всичките кандидати в кабинета на Радев и той да започне с неговите зазубрени монолози. Дебатът ще се проведе между основните няколко кандидат-президенти, посочени от социологическите агенции и то двама по двама, иначе става говорилня, от която избирателите нищо няма да чуят, освен надвикване. Освен това, аз се съмнявам, че Радев ще се съгласи за дебат, защото липсата на зазубрен текст за него означава излагане и крах. избирател
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сменил е клоунските очила. Ама да вземе и да се подстриже малко.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Загрижените за хората политици следва да се ваксиниртат пред камерите, а не да си показват чушките и доматите.
3
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той би подкрепил кандидата, който не е на ДПС. Но няма проблем да е кандидат на Кремъл. Браво другарю, ти си ми симпатичен сам по себе си, но "за някои неща", разбирай политиката, си се оставил друг да ти казва кое е добро и правилно. Няма проблем, ще спрем кремълската надуваема кукла и без вас.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Загрижените за народа политици трябва да дадат първо пример със себе си,и да си сложат и 10 дози ако се наложи!!В момента в който и аз усета х-я заради липсата на зелен сертификат ще пострадат сериозно дори хора от които нищо не зависи пряко от тях,но са част от веригата!!
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плешан Панов