Социалист с оценка: "Зеленият сертификат" ни раздели

Здравната система не е подготвена, смята Владимир Маринов
Обновена: 27 окт 2021 22:21 | 27 окт 2021 22:20, Красимир Ангелов
38

"Зеленият сертификат" раздели обществото ни. Подходът не беше правилен. Обществото трябваше да бъде подготвено. Ние знаехме какво ни очакваше", заяви Владимир Маринов от "БСП за България" в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му голямата смъртност у нас е породена от това, че здравната ни система не е подготвена да поеме такива кризи.

Още по темата
"Служебният кабинет свърши доста добри неща, но ще продължава да носи критики, докато такива хора като министър Кацаров продължават да бъдат начело", заяви социалистът.  

Той коментира и казусът с назначаването на Кирил Петков за служебен министър на икономиката.

"По-важният въпрос е поведението на г-н Петков. Едва ли можем да обвиним президента, че не е изпълнил функциите си и е трябвало да прави разследване кой лъже в подписаните декларации и кой не. За невярна информация в декларацията се носи наказателна отговорност. Ако допуснем, че г-н Радев не е знаел, то Кирил Петков е знаел със сигурност", посочи Маринов.

Според него няма как Петков да не се е информирал предварително кое трябва да знае, както и кое е вярно и кое не. "При него лъжата е хронична. Той не е излъгал само в тази декларация", подчерта социалистът.

Маринов каза, че "БСП за България" е стабилна, предсказуема и прозрачна политическа формация.

"Ние бяхме тези, които не поставихме нито веднъж въпроса за постове. Тези, които не поставихме условия преди да се договорим за политики. Недоумявам защо, когато стигаме до единомислие в политиките, като опре въпросът до постове, и стават скандалите", заяви събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му от "БСП за България" са показали на обществото, че могат да водят диалог с всеки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От плиткоумие ще се провалят на изборите, някои госпо .би..ци на изборите!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коронавирус е имало през 1995-96 год. познат как Ухан95 и то по време на зараждаща се криза,както през 2008-09 год. също от там и също по време на зараждаща се криза и според служебни статистични справки с не по-малко заразени заболели,а по смъртност може да се провери по съвест да се извести за справка що за коронавируси тогава се появили и що за вирус е тоз от техния вид,род,че кои от тях в кои органи с болести превзема и какви болести по органи са от тези от един род,вид,че възможни в криза.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив обедини голяма група от хора,нежелаещи робско търпение и кланяме пред господарите на света!
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък в европа сертификатът не раздели хората, изискват го навсякъде и никой не протестира ( с малки изключения) и почти са преодоляли кризата
4
15
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
И как си представяш за 6 месеца да се оправят 12 години крадене и некадърност.Освен това ГЕРБ държат всички институции, Съда и Прокуратурата. Техните калинки и лакеите на Тиквата са навсякъде. Дори и в КС.
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден изкарват някакви Борисовчета да клатят Държавата. Затвориха им кранчетата.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият сертификат допълнително раздели хората , но кой го направи нали това служебно правителство в което имахме някаква надежда, а тази надежда се изпари. Тук вече няма оправдание, че и виновен ГЕРБ, ББ и... филанкошията. Имахме 6 месеца две служебни правителства, достатъчно време за загубено време.
1
2
 
6
 
! Отговори
факт преди 2 години
разединява ни съществуването на комунистическа и турска партии у нас . за фигуранта да не говорим .