Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.

Лидерът на ГЕРБ ще решава къде и кога да се проведе той
348
Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев предизвика лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат.

Още по темата
Покана е била изпратена днес в централата на ПП ГЕРБ от името на Василев до Борисов.

"Г-н Борисов,
по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен", Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата, съобщиха от "Продължаваме промяната".

Василев оставя на Борисов да реши къде и кога преди изборите да се състои дебатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До КокоКирчо има вид на мошеник, не на политик. Той е нещо лигаво и гнусно, от което да стоиш настрани...Образованието му го е научило как по-ефективно да лъже и комбинира. Такъв човек не учи *** от учебниците, а уроците КАК да се справя, как да манипулира, как да изглежда знаещ..Поредния БСП мошеник е ВАСИЛЕВ и трябва да се изрита на бунището заедно с майката-партия БСП
270
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
На сукалчета трябва всичко да се обяснява-такаси е объркал сметките Василев, че сигурно и Бог не може да ги оправи! И интересно как този сме.шник е открил това сега, когато вече не е в правителството и няма достъп до данните..БСП са Лъжци и Манипулатори и трябва да си ХОДЯТ..Интересно къде отиде обявения за следобед театър с АП?..Поредната им лъжа..Всичко в тях е лъжа..
269
1
 
0
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Пред изборни зайгряваня! Има разследване, съд и край!" -една жена ми каза"!
268
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Горката тиква. Всеки се га'ври с нея...но нали е прос'та, едва ли го разбира.
267
0
 
1
 
! Отговори
До БЪЛГАРИН преди 2 години
За да има осъдени е необходимо прокуратурата да извърши разследване, да събере доказателства и да повдигне обвинение пред компетентни съд. Или си мислиш, че меврето издава присъди, а? И понеже каскетурата не разследва и не повдига обвинения на гербаджии и депесари, то и осъдени няма да има за тези престъпления!
266
4
 
3
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Кокорчо или не този е с класи над Тулупчо във ВСЯКО едно отношение. С пъти по - грамотен, начетен, образован, Абе има вид на политик ( не че го харесвам просто правя паралел) . Отсреща имаме рядко простоват, ограничен , Циничен, егоцентричен, нискообразован и елементарен човек. Е , какъв дебат може да се състои при тези данни? Единия не може да се оправи без екип ,който му пише речите! В моментите в които такива липсват и трябва да се говори директно се бълва смесица от каруцарски епитети !
265
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БЪЛГАРИН "А като липсват 8 млрд. лева , защо няма осъдени" Защото Кокорчо лъже. Това е поредното ДС мероприятие за очерняне на политическите противници. Ако имаха нещо, досега да са го извадили.
264
3
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Севда никога няма да пусне Бойко Борисов на дебат защото дори и той да не знае ,че е рядко пр.ост , тя със сигурност го знае и представете си каква би била излагацията Тиквун да спори с Василев .
263
7
 
3
 
! Отговори
Кокорчо преди 2 години
Василев КРАДЕЦА кани Борисов на дебат хи хаха ,,голяма веселба крадеца вика дръжте крадеца ..... Тоя Прокопиев трябваше отдавна да е в затвора НО комунизама си стой в България.
262
2
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
А като липсват 8 млрд. лева , защо няма осъдени ???????????????????????????
261
2
 
1
 
! Отговори
Джуджето Хаяско преди 2 години
Дебатът ще се състои на helloween Борисов ще се маскира другия не той няма нужда
260
1
 
3
 
! Отговори
г-н Василев преди 2 години
нека кратунчо ни обясни подробно на нас бедните израза,,ЧОВЕКА ВЗЕ ПАРИТЕ И КАЗА- ЩЕ ВИДИМ,,-само ще се оправдава
259
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов няма да падне на нивото на този господин никой все още!Някой си ще обяснява на краставичара за краставиците! Тоя нахално се пъха в А група !
258
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждан - без коментар!
257
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не сте забравили че отиваме на избори заради тошко африкански и неговия полуграмотен бос слави. Ако има четвърти избори пак тия двамата ще са виновни.
256
9
 
15
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Селският тарикат от банкя ... Ха, ха,ха,хааааааааа ... по дебати никакъв го няма, "аз съм *** и вие сте прозти затова се разбираме" -- сигурно ще търси опоненти за дебат на неговото ниво.
255
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха,ха,хаааааааааСега ще му го вкарат монументално на селския тарикат от банкя ... Ха, ха,ха,хааааааааа
254
12
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Лондонския *** далКокорчо...кани Борисов на дебати .....Еееее...бати....ха,ха,хааааа
253
6
 
15
 
! Отговори
Да преди 2 години
Подкрепям изцяло. Редно е да има такива дебати между лидерите на по-големите партии по ключови теми. Друг е въпросът, че Тиквата ще подвие опашка, ще избяга и няма да се съгласи. Ще е жалък
252
7
 
10
 
! Отговори
Ром'с преди 2 години
Еми Борисов строи .... 50-60% от отпуснатите пари по евро програми за пътища отиват за построяване на пътища. А къде отиват останалите 40-50% от отпуснатите пари....?