Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.

Лидерът на ГЕРБ ще решава къде и кога да се проведе той
348
Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев предизвика лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат.

Още по темата
Покана е била изпратена днес в централата на ПП ГЕРБ от името на Василев до Борисов.

"Г-н Борисов,
по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен", Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата, съобщиха от "Продължаваме промяната".

Василев оставя на Борисов да реши къде и кога преди изборите да се състои дебатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
6
 
13
 
! Отговори
Gancho преди 2 години
Тези МИЛИАРДИ за нищо ги нямаме.То така се крадът милиарди. Подобни кйор фишеци само мътят главите на не до там просветените хора/балъци/,които кълвят на всевъзможни простотии.Парите винаги оставят следи.Ако намеква,че някой ги е откраднал,може спокойно да сезира Прокуратурата с лицето си и с документи.Другото е манипулации.
210
13
 
15
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Цяла Европа разбра как си продал на китайците СОФТУЕРА на колегите си,а сега с БОКО ще си мериш ......
209
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асене с Толупа не може да излезеш на глава.Парите ги е разцакал одавна.Всичко е изпито и изядено,а това няма как да се върне.
208
9
 
17
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Кокорко е опасна работа, сега се кефи, че съда прецака Кирчо Ментето и се надява, тайничко, той да обере каймака!
207
5
 
8
 
! Отговори
Кьорфишеци преди 2 години
До АлексТи или си ***, или си наивен, или си ***. Но нека да ти кажа, че да набуташ в шкафче "кукли" от тия дето ни лъжеха пред ченчбюрата навремето, лъснати със спрей кюлчета и друг реквизит, и да ги снимаш, когато човекът го няма е фасулска работа. После го даваш на Бабикян и фейка отива право при глуп'аците, като тебе. Щом ти харесва такава истина живей си с нея, то фат'мака на такива разчита. И, когато в държавата започнат да преобладават глуп'аците тя се превръща в територия. Просто е!
206
9
 
10
 
! Отговори
Do 237 - Алекс преди 2 години
Алекса, Алекса... ах Алекса. За чекмедйетата и вилите в Барцелона незнам колко е доказан ФАКТ, НО 100% е ДОКАЗАН ФАКТ, че любимеца ти, как беше.... мм да радеФ, е назначил министър,който се указва че не бил министър. Та този същия или е знаел и си е затворил очичките, или просто си е толкова некадърен и ***. Как се вика, он толкова си мое :) Това са ФАКТИ... 100% ФАКТИ
205
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В чекмеджето къде!-:)) КРАДЕЦ!
204
2
 
9
 
! Отговори
Кьрфишеци преди 2 години
До PIНе се обаждай от коневръза, че се оплетохте в лъжите си! Наглостта ви е безмерна и, ако не си бяхте подсигурили служебна победа с машинките щяхте да гледате властта през крив макарон. Сигурно ще се наложи да ви изхвърля ме по Ленински. Тогава и брат Джон не може да ви помогне.
203
4
 
11
 
! Отговори
Дебат преди 2 години
Зеления гащочорапник беше предизвикан на дебат.Пита Десата и тя не му разрешава, за да не се изложи като като мъца пред камерата.Свикнал е да наизустява това което трябва да каже , дебат не може да води.
202
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Алекс .... вярно е всечки факти потвърди лично Бабикян, заедно с Менекян и Хаджикян във ФЕЙКНЮЗ, а цитират агенция ЕЖК, защото са анонимни.... едно обаче е абсолютно сегурно, защото всеки може да ги види, това са къщите и имотите 17 на брой, без да броим вецетата, на чашков, който е бил само на една зеплата и жена му е давала джобни
201
9
 
18
 
! Отговори
скрий се преди 2 години
Кокорчо е лъжец и крадец. Окраде сътрудника си в Англия, пък ние въобще няма да му се опрем. Той вече си е подготвил нещата с програмата за развитие и парите, които ще дойдат от Европа. Скрий се бе, крадльо!
200
9
 
17
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
Кокорчо, а за теб няма ли прокоратура !
199
19
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Кьорфишеци Чекмеджето е факт;къщата в Барселона е факт;любовницата и детето също.Само ГЕРБавите,които получавате по някоя троха от откраднатото,не ги виждате.
198
4
 
15
 
! Отговори
Само казвам : преди 2 години
До Само питам... Баце ще донесе чекмеджеЕта , и ще докаже че 8 млрд. не са отишли на вятърЪ !
197
15
 
12
 
! Отговори
МИНеСКУС преди 2 години
Бойко е осакатен И умствено !
196
14
 
10
 
! Отговори
кофти преди 2 години
Баце го закъса , като Марко на Косово поле !Освен да отива със старата жипка в някое село , както обикновено , за предизборана агитация , и да каже че е ''зает'' !Иначе , как ще каже , къдЯ сЪ 8 МИЛИАРДА ?
195
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо,елате с Радев,Кацаров и Петков на Орлов мост има дебат,оставете полицията ,НСО,хората ви обичат ,за да ви познаем почнете с думите ...Борисов е виновен!
194
6
 
13
 
! Отговори
Дон Кокорий преди 2 години
Кирил Петков, предизборно в едно село:-Аз ще ви реша всички проблеми!-Ние имаме само два. Единият е, че имаме болница, а нямаме лекар.Вдига той джиесема, говори една минута:-Готово! Какъв е втория?-Ами нямаме покритие на нито една мрежа за телефоните... 😂😂😂
193
11
 
15
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Къв дебат ,кат Тиквича се осакати та да не иде в парламента. Ще си пляска неговите шизоидизни по селата и по фейса.
192
13
 
11
 
! Отговори
LZ2015 преди 2 години
гербаджийската пяна залива коментаритебаце ще се скрие като мишок