Нинова: Най-важно е да спасим българските фирми и работници

Всеки проблем има решение с диалог, заяви лидерът на БСП
3 ное 2021 18:39, Анисия Иванова
53
Нинова: Най-важно е да спасим българските фирми и работници
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с представители на ръководството на Камарата на строителите. Двете страни обсъдиха темите за последиците от кризата за бранша и за работниците, необходимите спешни действия на бъдещия парламент и редовно правителство, бюджета за 2022 г., както и необходимите законодателни промени за стратегическото развитие на сектора.

Двете страни се ангажираха с взаимна подкрепа за трайно законодателство, промени в ЗУТ и ЗОП, експертна помощ, бързо приемане на бюджета за следващата година, в които да залегнат индексация с ръста на инфлацията и запазване на работните места, съобщиха от партията..

Корнелия Нинова изтъкна необходимостта от стабилно мнозинство в Народното събрание и редовно правителство, което веднага да се заеме с решаване на проблемите в икономиката, здравеопазването и социалната сфера.

"Най-важно е да спасим преди всичко българското производство, българските фирми и работници. Има работещи решения на всички проблеми, ако поддържаме  диалог. Държавата трябва категорично да влезе в ролята си и да помага на родната икономика", каза тя.

Присъстващите от страна на БСП изразиха съжаление, че от Плана за възстановяване е отпаднало строителството на напоителни системи и изразиха увереност, че ще се намерят други възможности, защото без тях не може да има българско земеделие, а имаме плодородна земя и възможност тя да ни храни с български продукти.

От страна на БСП бе подчертана и важността на жп строителството, заради това че  жп транспортът е екологичен, евтин и част от Зелената сделка. В срещата участваха Георги Свиленски, Христо Проданов, Драгомир Стойнев, Борислав  Гуцанов и Страхил Ангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Внедреният агент на СДС в БСП , с цел превземането й отвътре, пак имитира загриженост по важни теми ! В БСП наистина са били много отчаяни ,щом са я сложили да ги ръководи !
40
0
 
2
 
! Отговори
минувач преди 2 години
Удавник тръгнал да спасява удавник!!!
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бсп е в будна кома..БСП ще спечели изборите, а що се отнася до корупцията, пише маса статии за кражбите на ГРОБ в сайта "Народ.бг", ето например - "Тарзан от Алиекспрес Ричард Алибегов спестил 600 бона данъци покрай ГЕРБ" , а за детски градини, детска болница и за пенсионерите няма средства.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
40- И 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОТ ДР РУМЕН ГЕЧЕВ, ТОЙ НАПРАВИ МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ СРЕДНА 3/5 НО СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ЕТО ТИЯ ДЕТО НИ ЗАКОПАХА- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА- ПОПЕЯТ И ПОПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ " НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ,НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА"...ПА ЯХНАТ МИЛИОНЕРСКИТЕ СИ ВОЗИЛА И ЗАЧЕЗНАТ- НЯМА ПО ГЛУПАВ ОТ БГ НАРОД.
37
1
 
1
 
! Отговори
Слави преди 2 години
Да спасим "нашите фирми"-звучи достоверно!По голяма част от останалите са оставени да се самоспосяват и борят ден за ден-без абсолютно никаква помощ.Напротив:високи цени на ток,горива,осигоровки/потъващи някъде/,разрешителни режими/струващи пари/,проверки от контролни органи и т.н.Това е "спасяването"на малкия "бизнес". Не бизнес а борба за осигоряване на елементарни потребности.
36
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Значи и до там стигнахме - да спасяваме нещото, създадено от БСП! Защото на всички ни е ясно, че бизнесът на прехода на БСП не е никакъв бизнес, а жива кражба на пари или опит за оцеляване. Такъв "бизнес" не трябва да се спасява, защото е неспасяем! По-добре да махнем БСП от политиката и да започнем пътешествието си към свободата отначало! Да започнем отначало! Всичко фалшиво, мръсно, маскирано - на бунището! Политиките на БСП са неефективни-унищожиха нашите супермаркети за да пуснат чуж. молове
35
0
 
3
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 2 години
много се уляхте всички с тези ЛЪЖИ ЗА СПАСЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО....Ама вече никой не ви вярва....Повече от ясно е, че слугувате и получените пари няма да ги занесете в гроба...То бива предатели...
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кого сте спасили до сега та ще спасявате. Луканов раздаде с куфарчетата милиард и 800 хиляди и никой даже не разследва, инфлацията на Виденов ни закопа. Щели да спасяват. Комунисти, сър. Те ако не лъжат, кой?
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като КТБ или Техноимпекс
32
2
 
2
 
! Отговори
световна мафия преди 2 години
Дс е против християнските ценности масонска секта под чуждо влияние световна мафия с къса в Украйна световен ред световен контрол
31
3
 
0
 
! Отговори
алчни преди 2 години
бориме корупцията крадем човешкият живот на войниците за вас БКП не значи нищо в сравнение с кюлчетата родолюбци спасители на плажа Белнейски и децата от индиго и за тях няма осъдени тормозите невинни хора гадове
30
3
 
1
 
! Отговори
масонски дс преди 2 години
генералисимо сатанато медии фирми военен терор
29
3
 
2
 
! Отговори
дс фирми преди 2 години
че то останаха ли български фирми бе другарко да фирми с крадените пари от приватизацията да чужди да фирми
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз в българия съм сменил поне десет фирми като знам как се работи като роб по 12 часа и как плащат и по колко и колко са сериозни,после няма да ти стигнат парите за болници и хапчета,ако пък попаднеш на някои ром направо ти свалят кожата от гърба страшни експлоататори и колонизатори и докато работиш седи и те гледа да не си отплеснеш вниманието за няколко стотни българия е държава от третия раих.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те комунистите живеят още в 10 век след новата ера и си мислят че хората работят за слава и подеяния по 12 часа на ден да ни експлоатират като роби.
26
1
 
9
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 2 години
За да можеш да ги приватизираш и откраднеш????? Справка техно импекс!!!! Ти Нинова си като мечо Пух колкото повече толкова повече!!!!!! Нагла!!!!!!!!
25
1
 
9
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми се струва, че най-важно е да спасите себе си, ама щом казваш, Корнелио...
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Парадоксът е,че баци е комунист,член на бкп,а тя седесарка-приватизаторка и не е била член на бкп.През 2003 става член на бсп за да намаже от партийния живот,не да помогне...
22
0
 
4
 
! Отговори
фигурант преди 2 години
До кое е важното. О, ами супер. Тъкмо ще има кого да продължат да псуват хората преди да грабнат сопите.