Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите

"Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам“, поиска лидерът на ГЕРБ
463
Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите
Снимка: БГНЕС

"Тотален хаос в държавата. За последните 3 дни има 500 починали от коронавируса, болниците са задръстени, а цените летят". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа“, заяви Борисов.

Още по темата
Служебното правителство на няколко пъти тегли по половин милиард дълг, без да каже къде отиват тези пари. Болниците са задръстени, цените летят, подчерта Борисов и добави, че "буквално лъжат на пресконференции".

Бившият премиер нападна и вътрешният министър Бойко Рашков. "Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам. Ако не ми кажеш до края на вечерта утре завеждам дело срещу теб", каза лидерът на ГЕРБ.  По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ "Хемус" са изпращани в чужбина през банка на Борисов.

"Хаосът уплаши хората. Огромна смъртност, колко пъти им казвам – дайте, спрете, да видим някакви мерки, да спре това... те – не! Кажете коя е банката, та да ви осъди. Тя все пак има вложители, кажете коя е!", поиска Борисов.

По думите на Борисов, за да отклони внимание от починалите, "от хаоса кой забърка във всяка една сфера, той започва така". "Вече 7 месеца икономиката е на предела, всички казват, че отиват на фалит", отсече още Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев пък коментира днешната акция на полицията в област. Той посочи, че кметицата на Симеоновград му е бяснила, че в къщата й не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда.

"Единствените пари, които са намерени, са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къша", обясни водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Благодарение на удобни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите“, прогнозира Борисов и добави, че магистрала "Хемус" около Търговище е готова, но „те не я пускат, само за да не е пусната".

Кандидатът за депутат Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в "сложно психологическо състояние със симптоми на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид ефект или системна злоупотреба с алкохол".

"Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде ползван по такъв начин с политическа цел, е крайно неморално", каза още Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
6
 
6
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
328
4
 
4
 
! Отговори
СОФИЯ преди 2 години
Джентърите идваме.
327
5
 
7
 
! Отговори
Събуждане преди 2 години
Сън сънувах, че на 15.11.2021 няма да се събудя със зелените чорапки.
326
8
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Радев е Моят Президент...изкачил Шипка с децата ни...децата на България никога не губят,Рашков е следващият Вътрешен Министър в редовното Правителство,за това ще гласувам...милионите българи,ограбвани,онеправдани,прогонени от домовете ни,оставени без армия,без...надежда...ще гласуваме за оцеляването на Рода ни..на децата ни..и дпс-гроб нямате пари с които да "купите" убийството на България!!!идваме за вас...бягайте..ще променим наказанията..на по 300 г за престъпления..както е в САЩ!...ЕС умира
325
4
 
10
 
! Отговори
Радеф за смях... преди 2 години
Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."
324
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата показва, че с този пръст си е направил автотест за Ковид, и заявява, че е отрицателен, а то мирише та се не трае!
323
7
 
0
 
! Отговори
Едно 3D студио преди 2 години
Моля да се престане показването на Бойко в такива дебелашки контури защото ако на украинските фашизоиди гледайки това 3D студио (на снимката) им пръкне да отворят некоя сапунена фабрика и като нищо ще го мигрират за Лвов. Да пазим нашите лидери които някой може на ум да им дойде да ни ги сапунират без да ги сапунисват със ***
322
3
 
10
 
! Отговори
Бареков преди 2 години
Абе тва служебно правителство колко заема дръпна - свободните медии нещо си трайкат. По времето на Баце по 1 месец се дуднеше за всеки кредит.
321
0
 
4
 
! Отговори
В Б преди 2 години
И алкохола е малко кът. Поздрави на Токев.
320
0
 
4
 
! Отговори
В Б преди 2 години
Тук няма готини кръчми
319
4
 
7
 
! Отговори
В Б преди 2 години
Нищо не става от тоя пилот. Само си дадох парите. И Май и тя се ос.а. сега ще карам коледа в Дубай. Пак.
318
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един щтръкнал пъст: Поведението на политик когото са изпраскали скурана вируса
317
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този дърт комунист,да си го навре този пръст дето го размахва,сещаме се къде!-:) След изборите др Борисов ще си др Никой!-:))) Вече си на кънките от няколко месеца,ама ще те пуснем в деня на последните избори!!! -:))) Тези 3 пъти избори не бяха случайни! Подсетихме те да си тръгнеш,ама щом не искаш ще ядеш хурката!!!
316
5
 
7
 
! Отговори
време за бягане преди 2 години
Стана ясно защо Бандата на Румен тегли кредити. Тези коментари тук са добре платени. Но фактите са че скоро инфлацията ще изяде тези пари и отново тези които не произвеждат ще останат на празна паничка. И Румен ще трябва да бага за да не го застигне любовта на народа.
315
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
думи на паднал и болен човек , а скоро и забравен джипко
314
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Щом автомагистралата е готова около Търговище, да я пускат наистина - това ще облекчи пътуването до Варна. А Рашков с едно такова изказване си е вкарал страшен автогол. Може би наистина мозъкът му е замъглен. Или имаш конкретни доказателства и говориш, или мълчиш!
313
7
 
10
 
! Отговори
Каратист преди 2 години
Незнам, но откакто Бойко, всеки почна да кара с една джипка отзад, която да ги пази.... бяха се забранили.... да правим лицеви, това е важното.. жалка работа Радвв,бСП, много зле....глупав народ, няма Хемус.
312
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който и да дойде, все ще ни го чааакуукааа.Властта, освен да гепи няма друга цел, и така е по цял свят от хилядолетия.+- 10-20%, няма особена разлика...
311
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ясно, българина има 10 години назад родова памет. след това не помни нищо, не се учи от историята и се върти в кръг. веднага след 10 ноември бяха оплюти комунистите и то с право. сега всичко е забравено и същите тези комунисти станаха протестъри сега другите са им виновни, най-вече герб. а народа слуша и верва, нали не помни горкия.
310
19
 
19
 
! Отговори
Black Metal преди 2 години
Никога в своята 1300 годишна история, България не е имала по-неинтелигентен, по-невъзпитан, по-безпардонен, по-обратното на остър управляващ!!! Абсолютен шмиргел! И как обаче назидателно е наточИл късото пръстЕ и го размахва наставнически... А истината е, че вече главата Му не се побира ни в екрана, ни в кадър... расте ли расте. ГЕРБ били "По-силни от хаоса". Ми, да - от хаоса, който вие създадохте!