Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите

"Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам“, поиска лидерът на ГЕРБ
463
Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите
Снимка: БГНЕС

"Тотален хаос в държавата. За последните 3 дни има 500 починали от коронавируса, болниците са задръстени, а цените летят". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа“, заяви Борисов.

Още по темата
Служебното правителство на няколко пъти тегли по половин милиард дълг, без да каже къде отиват тези пари. Болниците са задръстени, цените летят, подчерта Борисов и добави, че "буквално лъжат на пресконференции".

Бившият премиер нападна и вътрешният министър Бойко Рашков. "Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам. Ако не ми кажеш до края на вечерта утре завеждам дело срещу теб", каза лидерът на ГЕРБ.  По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ "Хемус" са изпращани в чужбина през банка на Борисов.

"Хаосът уплаши хората. Огромна смъртност, колко пъти им казвам – дайте, спрете, да видим някакви мерки, да спре това... те – не! Кажете коя е банката, та да ви осъди. Тя все пак има вложители, кажете коя е!", поиска Борисов.

По думите на Борисов, за да отклони внимание от починалите, "от хаоса кой забърка във всяка една сфера, той започва така". "Вече 7 месеца икономиката е на предела, всички казват, че отиват на фалит", отсече още Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев пък коментира днешната акция на полицията в област. Той посочи, че кметицата на Симеоновград му е бяснила, че в къщата й не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда.

"Единствените пари, които са намерени, са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къша", обясни водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Благодарение на удобни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите“, прогнозира Борисов и добави, че магистрала "Хемус" около Търговище е готова, но „те не я пускат, само за да не е пусната".

Кандидатът за депутат Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в "сложно психологическо състояние със симптоми на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид ефект или системна злоупотреба с алкохол".

"Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде ползван по такъв начин с политическа цел, е крайно неморално", каза още Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз мисля че Радев ще изгуби изборите. Просто не става за президент този човек колкото и да се напъва с коремните и лицевите опори.
308
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждаш ли,че вече никой не те брэсне за слива?
307
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- добре е да извикаме д-р Гълъбова.
306
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 324/332 "Абе льольо,Борисов те лъже и краде 12 години,ама ти това не го виждаш." Ти не си нищо повече от слуга на Рашков. Същите клевети, без нищо зад тях. Нищо, скоро ще имате по-сериозни проблеми от това да клеветите ....
305
10
 
8
 
! Отговори
До 324 преди 2 години
Абе льольо,Борисов те лъже и краде 12 години,ама ти това не го виждаш.
304
7
 
14
 
! Отговори
нираглъБ преди 2 години
Дебелантът Буци клекна на Шиши и реши че вече е безсмъртен във властта.Ще падна от смях,ако му заврът пръста,който размахва,където трябва!
303
7
 
19
 
! Отговори
Юруш другари ! преди 2 години
Напред с другаря Румен Радев, ПП и БСП ! Напред към студена и гладна зима ! Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по мазните си клавиатури фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка
302
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти си тотал щета!
301
11
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Фигурантът Радев клекна на Черепа, и реши че вече се е "оженил" за властта! Ще падна от смях, ако му бият шута на изборите!
300
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този,от тук на татък,го очаква падение,падение на Лицемера дърт комунист,излъгал през годините младото ни поколение че е "демократ"! Той прекрасно знаеше,че трябва само и само да лъже,за да е някой след 1989 г! Чудя се само,как бившите борчета от СИК и ВИС 2 го оставиха ЖИВ този,за да е някой и днес! И в същият момент си мисля,освен да е бил шефа им!!!!Не ме интересува това! Време му е да си отива!
299
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаоса е още от герб защото окрадаха парите и сега допълнително мътят водата
298
4
 
15
 
! Отговори
радевщина в действие преди 2 години
Защо, например ако минеш на червено те наказват и глобяват, а да излъжеш за да станеш министър не е никакво на нарушение ? Що за държава сме,в която президента и назначените от него министри могат да не спазват конституцията? Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона !!!
297
11
 
17
 
! Отговори
тт преди 2 години
Всяко изречение на Бочето почва с Радев. Става забавно. Вече и медиите му задават смели въпроси. Усещат и те края.
296
10
 
11
 
! Отговори
Душица невинна преди 2 години
Наследството на БОРИСОВЩИНАТА в управлението е именно ХАОС - а Борисов има безочието скромно да го приписва на други !
295
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Змията хапе най-силно преди да умре.
294
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов а теб Магнитски ли те плаши сине? Тебе и Гешев ви очакваме с нетърпение в черния списък. Изедници
293
5
 
7
 
! Отговори
Защитавам Бойко! преди 2 години
Серседемонов обвини непряко Бойко Борисов че каймизирал човешко месо и че мост лайкли го бил предназначил за предизборни кюфтетни подкупи на ромъганите. Да защитим Бойко от домогванията на фалшивикаторите. Бойко има медицинска бележка че е вегетариянец което се било доказало че натрупаните му подкожни мазнини са от чисто растителени кванти
292
3
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Няма как Луна да спечели срещу Радев,ако има втори тур.
291
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия простотии бе Боци, че стана за смях на кокошките.
290
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДС в впрегнало всичките си налични трооолеи, плюс самото ДС чрез Рашков вече изгубиха всякакъв самоконтрол: клевети, белким някой се върже, но не смеят да кажат нищо конкретно, защото Бай Ставри ги чака. Рашков от 6 месеца ще "каже утре" за "доказателствата". Станаха за смях.