Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите

"Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам“, поиска лидерът на ГЕРБ
463
Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите
Снимка: БГНЕС

"Тотален хаос в държавата. За последните 3 дни има 500 починали от коронавируса, болниците са задръстени, а цените летят". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа“, заяви Борисов.

Още по темата
Служебното правителство на няколко пъти тегли по половин милиард дълг, без да каже къде отиват тези пари. Болниците са задръстени, цените летят, подчерта Борисов и добави, че "буквално лъжат на пресконференции".

Бившият премиер нападна и вътрешният министър Бойко Рашков. "Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам. Ако не ми кажеш до края на вечерта утре завеждам дело срещу теб", каза лидерът на ГЕРБ.  По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ "Хемус" са изпращани в чужбина през банка на Борисов.

"Хаосът уплаши хората. Огромна смъртност, колко пъти им казвам – дайте, спрете, да видим някакви мерки, да спре това... те – не! Кажете коя е банката, та да ви осъди. Тя все пак има вложители, кажете коя е!", поиска Борисов.

По думите на Борисов, за да отклони внимание от починалите, "от хаоса кой забърка във всяка една сфера, той започва така". "Вече 7 месеца икономиката е на предела, всички казват, че отиват на фалит", отсече още Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев пък коментира днешната акция на полицията в област. Той посочи, че кметицата на Симеоновград му е бяснила, че в къщата й не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда.

"Единствените пари, които са намерени, са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къша", обясни водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Благодарение на удобни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите“, прогнозира Борисов и добави, че магистрала "Хемус" около Търговище е готова, но „те не я пускат, само за да не е пусната".

Кандидатът за депутат Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в "сложно психологическо състояние със симптоми на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид ефект или системна злоупотреба с алкохол".

"Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде ползван по такъв начин с политическа цел, е крайно неморално", каза още Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
8
 
10
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
12 години си мисли,че е гадател и нищо няма да промени този факт,дори и да няма втори тур.
288
10
 
7
 
! Отговори
така ще е преди 2 години
За Радев най-добрия вариант е да загуби тези избори, защото ако ги "спечели" народа озверява и ще го затрупа с камъни.
287
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко си жалък!Кого мислиш впечатляваш с тези лъжи и простотии?
286
8
 
6
 
! Отговори
само да вметна преди 2 години
до 308 Прав си за всичко освен едно! ПРЕЗИДЕНТА Радев ,НЯМА ДА ИЗГУБИ ТЕЗИ ИЗБОРИ! Маса българи,които Не са гласували До сега.Ще се явят на тези избори! И те ще Гласуват ПРОТИВ бившият комунист и другар Борисов!Времето му изтече скачайки през годините от пост на пост в държавата! Лицемер е до дъното на костите си!Пазач беше на др Живков,но разликата е огромна между 2мата! Живков говореше на разбираем език за всеки! Този говори от позицията на силата и Лицемерието!Загуби ли изборите ще се гръмне!
285
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и силно и злобно да лаеш срещу Р.Радев,той ще бъде избран още на първия тур,а ти ще си хапеш г.за от злоба и завист.
284
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Альооо,Тодей.бг, абе що се написали статията по този екстремен начин. Думите и психиката на Бойко вначалото на статията го представят като комунист Непаджия от 24а, по средата на нацист от 33та а в края на монархист ЦароПокерджия, блъф след блъф.Бойко не е такъв.Той е никакав. Био елемент без собственно мнение, но друго е ценно. Заради ценното ще гласувам за Неговата гербална партия. Той нагледно показа как да се забогатее без да има обряазование. Другите крадоха и нему дадоха кюлчетата и парите
283
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закона Магнитски-заедно с определени олигарси,замесен в огромни корупционни схеми е и действащ политик,лидер на политическа партия!¡!Кой ли е той?Познайте от първи път.
282
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А от кого по-точно ще ги загуби?От твоето магаре ли?Ха,ха,ха!Що не ходиш на психиатър?
281
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този шоп съвсем изтрещя. Говори като фюрерът на 2 май 1945г.: фелдмаршал Венк с армиятс си идва и ще деблокира Берлин. А тази армия е обкръжена от рашъните и от нея нищо не е останало.Та и нашият човек: Радев ще загуби изборите! Не вижда, че 21 млн.лв са отишли в ОАЕ и Бориславова е замесена там, а някакъв си мездренченин пък прилапал 40 млн.лв.Това предполага, че мин.Аврамова, мин.Ананиев и шефовете на поне пет фирми ще бъдат разследвани и ако ГЕРБ не вземе властта - осъдени. А над тях е ББ.
280
6
 
12
 
! Отговори
Свидетел преди 2 години
Бащата на Бойко - Методи Борисов е набор на дядо ми (94 - годишен). Дядо ми е бил 28 години партиен секретар и сега споделя, че навремето бащата на Бойко го е закачил още като ученик за БКП и подпомогнали израстването му. А сега се прави на антикомунист!
279
7
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
До БГ Днес! Много ви моля,не ни натрисайте този индивид стар комунист под носовете! На такива като мен,от неговото поколение,изобщо не ни е интересен! Зариби доста млади българи през тия 12 г на ЦАРУВАНЕ и дерибейство! Така както си командваха мутрите след 1989 г негови ДРУГАРИ по бухалка! Време е младото поколение да вземе нещата в свои ръце! Срамота 32 г почти уж "демокрация" а да ни управляват стари комунисти от времето на соца!На тези избори,сме длъжни да ПРИКЛЮЧИМ С др Борисов!-:) Успех!
278
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен БЕШЕ кон...Сега некво куцо МАГАРЕ са опитва да са дотътрузи до финала..
277
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикавата съвсем изтрещя!Чекмеджетата намаляват, а дрънголника е зад ъгъла...
276
7
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Преди беше Боко - Тиквата ....сега вече е Буци - Хаоса ! Много пари се изръси за тоя Хаос ....ама печели от него печелиии......единствения печеливш .......Кой е печеливш ако една банка бъде успешно ограбена ? А- Собственика Б- Бай пешо казанджията В- хората замислили и изпълнили обира ......Та същата работа .....за дадена беда в България виновника винаги е печелившия !
275
5
 
8
 
! Отговори
спиш ГЕШЕВ !!! преди 2 години
Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му със зелените чорапи за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???
274
5
 
9
 
! Отговори
Данюва мама преди 2 години
маматаси трака!Абе я не ми размахвай пръст ве
273
5
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
впрочем,кой позволява на тоя НИКОЙ да всява паника,страх и да насажда омраза ?!..Нема ли "гладен прокурор",който да се задейства?..Престъпленията против обществото са дефинирани в НК..
272
2
 
6
 
! Отговори
РАДЕВ 19..РАШКОВ 19. преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВИРУСИ,БЯХА АКТИВИРАНИ...... ТРЯБВА ДА УБИЯТ МАКСИМАЛЕН БРОЙ БЪЛГАРИ(КАТО ПРЕЗ 1944/45)......ПОСЛЕ ЩЕ ПОДАРЯТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ......... ОТРОВНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ВИРУСИ......
271
6
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
простата Тиква така и не можа да схване,че колкото повече плюе по Радев,толкова повече издига имиджа му.....Но такава е болестта му /на Тиквата/..Тя не се лекува,освен.."При тати",както се изразяваше баща ми..
270
9
 
7
 
! Отговори
Sadiata преди 2 години
ГЕРБ означава Германска Едина Република България .значи ФАШИСТИ а ДПС Държавна Партийна Сигурност това е руска Партия в Русия има такива коли по тях има тази емблема ДПС а за БСП нямам думи тя тази другарка е българската Джана ДАРК на кон 🐎 тези 3 партий са чумата на държавата още си живеят в времето на куманизма