Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
603
3
 
27
 
! Отговори
Глок преди 2 години
Радев аз очаквам,че с теб ще приключи ерата на Държавна сигурност!
602
4
 
23
 
! Отговори
Новина преди 2 години
Фигурантът поръчал да му купят 10 тубички с вазелин . Явно вижда накъде отиват нещата!
601
2
 
20
 
! Отговори
izh преди 2 години
Ало, редакторите. Чакате ли? Чакайте си. Близането на комунозадници носи пари само един път. Така че натягането няма да ви помогне много финансово. Та, агитирайте си за мутрофуражката, даже и утре , когато държавата ще е на смъртен одър и вие ще сте на командно дишане. то комунозлобата и п р о с т о т и я т а винаги , по целия свят е водила до това. Даже и не сте ми смешни, та изтривайте нечии коментари
600
3
 
14
 
! Отговори
анонимен до ШОНКО Нъ преди 2 години
Ако има твои съквартиранти от Карлуково , обезателно ще повярват , че има такива снимки на Борисов.
599
2
 
27
 
! Отговори
И. Чукалов преди 2 години
А, аз очаквам да загубиш изборите и да ни освободиш с присъствието си.
598
26
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ще гласувам твърдо за Боян Расате,но пожелавам твърдо успех на Генерал Радев. Този път ще изпепелим мутрите и малцинствата,от които те произхождат! Напред Българи! Гласувайте за Боян или Румен!
597
4
 
32
 
! Отговори
емигрант преди 2 години
Ако една шайка (според Радев) е съсипвала България 12 години , но е оставила след себе си доста добри неща , то друга шайка много по-мащабна и яростна, за 6 месеца със своята отчайваща некомпетентност оставя след себе си международна изолация , омраза , разделение ,отчаяние от високата инфлация,съмнение във върховенството на закона от безпрецедентно потъпкване на конституцията , най-висока смъртност в света от ковид и никаква перспектива за развитие на България. Как да се върна?
596
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По голяма част от българите не искат шайката. На какво направи служебното правителство за шест месеца в полза на хората? Изнесе се пшеницата и се увеличи цената на хляба, увеличени цени на хранителните стоки, горивата, липсата на дърва за огрев през зимата, дадоха едни пари на пенсионерите общо 120, но инфлацията изаде 240лв.Осъдени на кражбите няма.
595
3
 
28
 
! Отговори
от БГ форумите преди 2 години
В момента в който падне имунитетът му, радеФ трябва да бъде подведен под отговорност за хилядите недоказани обвинения, които разцепиха държавата, лишиха я от действащо правителство и парламент и я хвърлиха в ръцете на радевите сатрапи, които игнорирайки конституцията и закона ни превърнаха в нещо средно м/у държава от латиноамерикански тип и евроАзиатска губерния, в която радевият ИДИЛ обяви война на демокрацията и парламентаризма в България ... !!!
594
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По коментарите ще ги познаете червените гъ...... Зове.
593
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ защо да саботират изборите? Нали са първи за парламента?
592
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се повтаря, ломоти монотонно едни и същи неща. Изчерпа се тотално. Това ли предлага още 5 години? Съсипа държавата първо като Президент, а после и през служебното правителство.
591
23
 
7
 
! Отговори
Калинка-Герберушка преди 2 години
Герберунгелските *** се давят в зелена слюнка. Значи нещата вървят в правилна посока.
590
1
 
18
 
! Отговори
Въпросчо преди 2 години
Накъде отиваш Българийо ??? Народът еказал: " Ако тръгнеш подир бръмбар , той ше те отведе само до л..но !"
589
6
 
26
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Ох,уморих се 4 години да слешам този човек, ама как грам президенстко в него няма, само като си отвори устата и бълва глуост след глупост.........
588
4
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Шайката на Рундювците разби страната за месеци - Кутев, Чашков, Янаки .... все отбор дръти комунисти некадърници.
587
4
 
27
 
! Отговори
радевщина в действие преди 2 години
от медиите: ТОТАЛНО ЗАТЪВАНЕ: Кабинетът "Радев" тегли още 500 млн. дълг на 15-и ноември! За седмица ни вкараха вътре с 1милиард, за месец - с 2 млрд. лв.ЧЕСТИТО БАЛЪЦИ !!!
586
17
 
3
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Koга мнозинството (в случая противниците на президент Радев) се е вслушвало в гласа на Разуна?
585
5
 
24
 
! Отговори
Знаещият преди 2 години
Радев , къде са милиард и половина за три седмици изтеглени от БНБ ? Защо на 15 ноември се гласиш да изтеглиш още 500 000 000 лв , когато не си на ясно кой печели изборите? Нали знаеш ,че като дойдем на власт ще влезеш в затвора по бързата процедура!!!
584
7
 
35
 
! Отговори
Хе,хе! преди 2 години
А ние очаквахме тоя миндебурин да дебатира нещо с проф. Герджиков ! Ама какво може да дебатира една фуражка ? Само устава на армията ! И колко копчета може да има войнишкия шинел !