Борисов: Докато се занимават с чекмеджета и монтажи, се теглят по половин милиард

ГЕРБ са за машинното гласуване, стига да е честно, посочи бившият премиер
10 ное 2021 13:00, Нели Христова
607
Борисов: Докато се занимават с чекмеджета и монтажи, се теглят по половин милиард
Снимка: БГНЕС

"Ние сме за гласуването с машини. Приехме, разчитайчки, че ще е честно и почтено, да няма репресии. Но какво се получава. Очевидно има префактуриране на флашките. Тези близо 16 000 флашки или 28 кашона стоят. И вчера, като им казах, че ще продължим днес темата, са се разбързали да ги изнасят", обясни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за закупената техника за изборите в Тетевен.

Той посочи, че по данни на ЦИК ще има 11932 машини, за които би трябвало да има 59660 карти и 23 864 флашки. По думите му спрямо секциите има 905 излишни, които би трябвало да се разпръснат из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се предоставят 5 бр. карти.

Председателят на ГЕРБ обясни, че флашките са от Тайван, като уточни, че по груби сметки те струват 44 лв. за 8 GB, а в нашата търговска мрежа са по 8-10 лева.

"Това е чудовищна далавера, която се готвят да направят," каза Борисов.

"Половината държава има тестове и училищата работят, половината няма. Кацаров вика: "Избяга ми фирмата". А заглавията в медиите са "Пуснаха децата на училище". Какво са пуснали? Повече от половината държава не ходи на училище, защото щадящи тестове не бяха поръчани август, септември, когато се готвехме за пик. И това не го направиха. Но в нещо друго са изключително добри - тегленето на дълг и задължаването на нашите деца и внуци да им плащат версиите. И го правят безсрамно", каза Борисов.

"За понеделник, когато вече ще има избрано правителство, още половин милиард дълг са взели", заяви бившият премиер. "Докато се занимаваш с глупости, с чекмеджета и монтажи, през това време се теглят по половин милиард. Декември месец ще отиде 30% външния дълг на България, а бяхме шампион по най-нисък външен дълг."

"Отишъл Христо Иванов да се снима в Бояна. Аз не съм там от година. Разликата между първия и втория е колкото имаш ти бе, Ице. На картата няма да те има пак. Все не можеш да хванеш ръка. Жалко, гнусно, подло - не ти отива. Обръщам се към Христо Иванов, който беше вицепремиер преди, министър, коалиционен партньор:  Може ли да не те интересува дълг след дълг да се тегли, да не се казва една дума. Това ще опорочи машинното гласуване. Те казват: "Борисов започва кръстоносен поход срещу машините." Не, срещу далаверите! Ще ви оберат и ще ви оставят вие да плащате", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Пръв съм влизал в пожарите", заяви Борисов за дните, когато е бил пожарникар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


607
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
3
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Очевидно по математика е имал отличен след като половин милиард са повече от 30 милиарда взети кредити по време на неговото управление.И милиарда на Орешарски бе повече от 8-те изтеглени по време на първият му кабинет,а за резерва от 8 милиарда,който завари каза че пенсионерите са ги "изяли".ИНТЕРНЕТ ПОМНИ!
307
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А докато Борисов се занимава с половин милиард, всяка година от неговото управление по данни на Евростат (не някоя от купените му агенциики) България е губела заради корупция 12 милиарда!!!!!!
306
3
 
8
 
! Отговори
Точно преди 2 години
Обикновени хора ги взимат НаЛе БаЦе ?!?!?!? После не моеее ги намерим ....!!! Тоя е луд за връзване ама яко луд ...
305
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Борисов: Докато се занимават с чекмеджета '' .......................... Бойко, хората вече не се интересуват от чекмеджето, доста повече ги интересуват милионите за обществени поръчки без конкурс влачени в чували и така нататък ... ТОВА е което трябва да обясниш, забрави за чекмеджето.
304
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 напълно изгубени години за България. Пари, които вместо да са в оборот на българската икономика се търкалят по чекмеджета или се изнасят с чували в Дубай. Вместо развитие на средния, малкия и семейния бизнес пълен държавен рекет и закриване. Увеличаване на външните дългове, ограбване и пилеене на евросредствата. Увеличаване броя на държавната администрация с некадърни калинки, които даже имат наглостта да тpoлят тук.
303
7
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Време е за нова тройна коалиция - ГЕРП СДС ДПС. Всеки трезвомислещ знае че това е единствения разумен изход за България в момента.
302
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък народ, мазохистичен... От комунисти пати цял живот и пак ще си избере комунисти да го водят... Ама на къде ще ви поведе Радев, Кирчо и останалите боядисани в синьо, но червени в душата, никой не се пита. Завистливият българин не иска силни хора като Борисов, който се опита да направи хора от маймуни
301
0
 
1
 
! Отговори
Резервни части преди 2 години
Има ли към 150 броя?
300
4
 
6
 
! Отговори
Академик преди 2 години
Пак ли ти бе бойче, пак ли ти ше връщаш на комунистите дълговете..
299
7
 
8
 
! Отговори
Шонко Нъри преди 2 години
Бил ли е Боко в ролята на "жена" и поръчвал ли е жиголо? Този въпрос повдигат новите снимки. Ръката която отваря чекмеджето от вчерашната порция снимки определено е МЪЖКА. До него стои ползван презерватив, на леглото лубрикант ,а самият Боко е в "пасивна поза". Интересен детайл е и как пешкира на едната от снимките се е впил между бузките ,което буди още повече въпроси дали Боко е любител на неортодоксални спални забавления.Може би за това казва коя е Мата Хари - защото ще е "Митьо Хари"
298
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако българският народ успее да се пребори с мафията, то ние ще дръпнем много по-напред от Румъния и други източно европейски страни. Ей такива като тоя трябва моментално да влизат в затвора по бързата процедура.
297
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистът със зелените пожарникарски чорапи, тиквата преподавател от милиционерското училище, известен като боко тиквата в мутренските среди, продължава да ръси лъжите на еднокнижник - ето това е идеала на гербера.стите, да ви е честит.
296
15
 
10
 
! Отговори
Емилия преди 2 години
Нахалство!
295
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха. Слугите на мафията и Фигуранта тук вият от завист и пpocтотия срещу най-успешния премиер на България....
294
10
 
12
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
Дано след като Бойко крадеца се озове в затвора да бъдат намерени и тр*лчетата, които с години получават заплатка от чекмеджето, за да промиват общественото мнение! Нека бъдат издирени и показани на широката общественост, за да запомним муцуните на тези изме*кярчета!
293
9
 
14
 
! Отговори
Платени клакьорки преди 2 години
И колкото и минуси да ми слагате вече се знае! Бойко Методиев Борисов е окрал народа с милиарди! Щетите и грабежите тепърва ще излизат за широката общественост! А след това бесило или затвор за пожарникарчето!
292
10
 
10
 
! Отговори
Факт преди 2 години
За Буци половин милиард са пари за семки - той с два шкафа ще усвои повече.
291
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без Бойко Борисов тролчетата на Чорапа ще умрат от глад...
290
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко да, само да не почине от смърт чрез умиране, че като народ ще се затрием защото половината ще измрът от мъка а другата половина от радост, което ще превърне българо пожарът в българоуХбиец
289
9
 
13
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
Чекмеджето е отпуснало парички на тр*лчетата от гроб, ако ще по цял ден да пишете коментари истината лъсна! Никой нормален човек няма да гласува повече за мръсната хунта на Борисов!