Борисов: Хаосът продължава на пълни обороти, изборите изглеждат комично

Той заяви, че застава зад Христо Иванов за одит на машините
Обновена: 11 ное 2021 12:38 | 11 ное 2021 12:37, Нели Христова
358
Борисов: Хаосът продължава на пълни обороти, изборите изглеждат комично
Снимка: БГНЕС

"Хаосът продължава на пълни обороти. От събота обясняваме какво готвят и какво правят. Показвахме ви. Флашки, машини, бяла пластика", заяви Бойко Борисов на брифинг от центарлата на партия ГЕРБ.

"Сутринта уважаваният от мен Цветозар Томов от ЦИК каза, че новите 199 машини в склада на "Сиела Норма" напълно са изненадали ЦИК", припомни той и уточни, че се иска използването на 427 устройства за ремонт на машините в изборните секции. Лидерът на ГЕРБ уточни обаче, че указанията за ремонт на устройствата не са такива и допълни, че някой се опитва да убеди обществото, че тези машини са купени я за да им се вземе батерията, я кабела.

"Най-важната работа през цялата година - президентските и парламентарните избори в неделя, се аутсорсва на една фирма. Те изцяло се объркаха и започнаха да изглеждат комично. Да не направя същия лапсус като Радев, който каза, че всичко на изборите зависи от манипулацията на изборите, но се поправи, че било от мотивацията. Сега ще му се карат", добави Бойко Борисов.

"Ако ние сега бяхме в управление и двама братя, сестра, баща и четирима души държат ключовете, кодовете и целия софтуер, какво щеше да се случи", попита лидерът на ГЕРБ.

"Внасяме в ЦИК писмо, с което искаме независим одит за машините на гласуване. Искаме ЦИК да осигури прозрачност за договора за доставка за тези машини. Това не го казвам аз, а Христо Иванов от 4 януари 2021 г. С две ръце ви подкрепяме искането и настояваме то да стане факт", обясни лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че е абослютно съгласен с Христо Иванов, че трябва да има независим одит на машините. ГЕРБ подкрепя и искането на Корнелия Нинова да се броят квитанциите. Той обаче добави, че изцяло застава зад Лозан Панов, който е подкрепен от "Демократична България", но вчера заяви, че ДБ е напът да извърши преврат, заради подкрепата си към БСП.

Той заяви, че има огромна част от обществото, което е заразено с COVID-19 или е под карантина, а все още не се знае дали ще има мобилни урни, за да могат тези хора да гласуват. Според Борисов 165 671 души ще са затруднени или няма да имат възможност да гласуват.

Починалите пък за последните дни са 1101 души. "Представяте ли си ние да бяхме искаме за помощ за несправяне с пандемията без да ви уведомим. Представяте ли се да разберете от ЕК? Какъв скандал щеше да стане!", заяви Борисов.

"Откъде знаят, че Радев ще е президент или те ще управляват?", пита Борисов относно поредния дълг от 500 млн. лева, който служебното правителство ще изтегли в понеделник, когато има новоизбран кабинет.

"Изборите не са хаос, те са машинация", заяви Томислав Дончев.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде и фигуранта изгоря, сега ще се обърнат резултатите.
210
8
 
14
 
! Отговори
Другарят ББ преди 2 години
Вечните жертви от ГРОБ
209
14
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Бойко, учи се как Радев провежда "честни избори" И виж как Христо, Мая, Корнелия и канацеца-лъжец мълчат като пу... ки. И после ти като правиш избори - като тях
208
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберските тр...ве заработват сериозно във форума.Плюе се по всичко различно от ГЕРБ/ДПС и Възраждане.слОчаеност??
207
9
 
8
 
! Отговори
Дядо Йоцо гледа преди 2 години
Боже, Боже, пази сляпо да прогледа... разбира се, че всичко това е ПАРТЕНКА на Борисов, той още април е знаел, че ще има трети избори за парламент и е планирал това с машините, защото е знаел, че чалгарите ще прокарат в 45-тото само машинно гласуване, след това е знаел, че бойкикев лодкаря няма да приеме другия плувец от ИТН Сламен Шнорхела... въобще ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО ОТ БАЦЕ...радевчетата вече сте ЖАААЛКИ
206
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комичен си ти бе тиквьо, бива да си ограничен, но толкова не бива. Благодарение на твоето управление държавата е на този хал. Ама тиквата как да си представи, че и магьосник не може за някакви месеци да оправи кашите му. За цялото си управление не направи нищо за здравеопазването, колко години са това, а сега тия за 6 месеца трябвало да изправят всичко на крака. Отвращава ме.
205
9
 
9
 
! Отговори
Долу Гроб и Прасчо преди 2 години
Нов ден нов глупав коментар от Псевдомутрата
204
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приключен си!Още ли не си то разбрал?Да ти напомня ли поговорката "Лаком г.з глава затрива".
203
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лойкo KПП-то изглеждаше комично, но след като психяса, вече изглежда трагично!
202
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирооо, спри да редиш кабинета, спипаха машините, няма да стане.
201
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли омръзна да ви управляват тези селски аристократи и телевизионни шутове? Пратете ги всичките на гилотината. За какви се мислят тези клоуни, че ще ни се правят на шефове?
200
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрата е бесен. Това е на добре.
199
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тлъстия старец пръхтящ под 20 годишни *** в платената от народа резиденция твърди, че нещо било смешно? Хахахаха ...
198
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДДРОнегТребва да ги стрешнеш модчетата, на мен са ми трили много коментари, просто съм упорит :))))
197
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия машини струват майка си и баща си, а работят 2 3 дена в годината, много трошливи бе.
196
14
 
9
 
! Отговори
Щекотликов преди 2 години
Първо ГЕРП информират за някакви машини(за които чудно откъде знаят), и после фирмата дава някакви заплетени обяснения които събуждат още повече подозренията на матряла. За мен това е 100% партенка на Борисов.
195
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ейййй,Пинокио,дори само заради чекмеджето,с което стана за резил по света и у нас ,трябваше да си подадеш оставката,безочлив наглецо.Отделно заради далаверите с магистралите,за които Темида е сляпа.Ако имаше поне малко морал,щеше да потънеш в дън земя от срам.
194
8
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Едно време рушветите ги раздаваха в пликове,сега в чували и то направо от банковото гише!Е гати банката,е гати рушветите,е гати банковия надзор,е гати смешните политици и е гати българите сме ,че търпим това безобразие?
193
1
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Търся да закупя ново Ауди А6, че имам да сменям акумулатора на моята колица и да го прехвърля....
192
8
 
9
 
! Отговори
Мъка ... преди 2 години
Не зная за изборите, но Борисов изглежда трагикомично :-(