ГЕРБ: Бойко Рашков тормози хората и борави с внушения

Партията ще внесе жалба в ЦИК заради машините
Обновена: 12 ное 2021 17:46 | 12 ное 2021 13:38, Нели Христова
248
ГЕРБ: Бойко Рашков тормози хората и борави с внушения
Снимка: БГНЕС

"Бойко Рашков се занимава да тормози хората в страната и продължава да борави с внушения. За да гарантираме честност на изборите е нужно ЦИК да се намеси, но изводът ми е, че най-големите купувачи на гласове се намират в служебия кабинет и по-конкретно се казва Бойко Рашков, който раздава 650 лв. на възложителите на своето министерство." Това заяви зам. председателят на ГЕРБ Даниел Митов на брифинг на партията.

Той посочи, че кандидатът за президент Румен Радев до край отказа да не се яви на предизборен дебат.

"Машините, които ни идват в повече не бяха открити от силите на МВР, а от будни граждани", каза другият зам. председател на партията Томислав Дончев. Той предложи да се гарантира честност на предстоящия вот. Като се публикуват от ЦИК имената на всички, които са имали достъп до складовете с машините, както и списък с всички имана, на хора, които са имали достъп до избирателния процес. Да се публикуват всички серийни номера на машините, на които ще се гласува, но и всички, на които няма да се гласува, а ще останат на склад, поиска още Дончев. Той поиска и информация за пътят на машините и откъде ще минат, за да бъдат доставени.

"Няма нищо по-демотивиращо, че гласът, който си упражнил, ще пропадне", каза още той и призова всички да гласуват, защото само това е начинът да се противопоставят избирателите на машинации.

ГЕРБ внася жалба в ЦИК, с която изисква разписките на машините да се броят на 100%, за да се сверяват с машинните протоколи. "Настояваме разписките, които излизат от машините за двата вида избори да се поставят в две отделни кутии. В момента разписките за президент и за народни представители се поставят в една кутия", каза Цветомир Паунов.

"Бойко Рашков непрекъснато борави с недоказани твърдения. Всекин път, когато каже нещо подобно, няма в последствие доказване. Твърдеше, че Бойко Борисов има банка, че имало подслушвания, че са се срутили километри от АМ "Хемус". Всяко нещо, което този човек каже се оказва, че не е истина", коментира Даниел Митов твърденията на Бойко Рашков от по-ранов днес, че бившият вътрешен Министър и водач за ГЕРБ в 26-и МИР София-област Младен Маринов се е срещал с криминално проявени за покупка на гласове.

Още по темата вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
1
 
! Отговори
До 212 преди 2 години
" Осемте джуджета" е постоянната дъвка за спекулации на прокопиевите далавери.Там няма нищо ,но се тиражират глупости уишлено.Използват човек с психични проблеми да шантажира,а дъщеря ми обяви многократно цялата история и не е това което казва служебния министър ,редови адвокат на олигарси и подобни.
189
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чашков е политически репресант,избирателно търси уж купувачи и прави чадър на " измамите".ГЕРБ кога ще сезират прокуратурата и Европейския съд,какво само се жалват публично.Нека информират,но без правни действия не е добре.
188
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А с 60 те милиона, какво стана? Задържаха ли някой поне? Нали ги знаеха кои са а пък и фирмите знаели? Ооо, сега верно акциите в махалите са по важни! То няма лошо ама ги карайте поне да доказват доходи, какво ги задържате за кокошкарски работи и на другият ден пак си се разхождат..
187
3
 
6
 
! Отговори
! преди 2 години
А Делта гард и Осемте Джуджета? Те тормозят ли хората г- Борисов? Самия факт, че още не си се скрил е показателен за безочието ви!
186
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в същото време отрече ли, че е раздал по 650 лв предизборно в МВР? ***, иначе се борим с купуване на гласове. Ченгеджийски номера само от този.
185
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яаааа,тормози ви купувачите на гласове.Не ви харесва,че си върши работата.Завладели сте цялата държава и си мислите,че вечно ще бъдете на власт.Е този път черна котка ще ви мине път.
184
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
..тупкат сърца ни....ний не сме веке рая покорна.....ето ги братя нашите душмане....!!!ДПС-Гроб ...мафията ограбила животите ни...на предците ни...продала децата ни...модерен фашизъм финансиращ от ЕС и САЩ...а САЩ защо Пеевски свързан с ДПС...ама ДПС...рожба на Русия ви е...страх ли ви е?Престъпника няма религия...цвят...спрете с лицемерието...САЩ!ДПС по Магнитски...или сте лицемери САЩ!
183
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е да виждаме слугите на мутрата, да се запознаем с физиономиите им. За да бъдат обезвредени по-лесно.
182
8
 
13
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Рашков е първият Министър на МВР,работещ за България,почтен човек,бъдещият Министър на Вътрешното ни,ограничил купуването и манипулациите,изправел се срещу мафията...Подкрепа г-н Рашков!
181
7
 
4
 
! Отговори
Паралиев преди 2 години
Още ли не можете да се примирите с настоящето? Цялото театро е нагласено месеци назад и се знае ТОЧНО кой ще е президентина, заместникът му, хората от ДС, т.е. "съветниците" и естествено бастър бакалъм на новите парламентарни избори. Дали Баце, Ваце, Гела, Пена, Куна или Чорап ще оглавяват президенството е решено от хората в сянка. Вие, наивните гласоПУдаватели, сте като статистици в треторазряден филмов екшън.
180
5
 
5
 
! Отговори
КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ преди 2 години
ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ...... КОИТО СЕГА СА ЩАБА НА ГЛАВАТАРЯ РУМЕН.............ДНЕС НА ПЪРВА ЛИНИЯ ВЕЧЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ВИС1........ ЗАЩО ЛИ...?.......... ЗАЩОТО, КОЙТО НЕ РАБОТИ-НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ........ НАЛИ ТАКА, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ..??
179
1
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Ако се избираше директно премиер Йоло Денев щеше да е пред Бойко Борисов.
178
1
 
2
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Съдът не бастиса ли разписките или закон се уважава,ако ми отърва?
177
0
 
9
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
А кой увеличи с 30% заплатите на държавните чиновници предизборно,но за цял живот,а не като еднократен бонус срещу пандемията,от която не виждам как пък техният бизнес е пострадал?
176
7
 
9
 
! Отговори
КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИ преди 2 години
НЕ МОЖЕ РАШКОВ ДА ИМА 19 ИМОТА-И ТО КАКВИ.......... ИСКАМЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРОИЗХОДА........ РАШКОВ-ПО-БОГАТ ОТ ХРИСТО СТОИЧКОВ ЛИ Е?... СТОИЧКОВ НЯМА 19 ИМОТА...
175
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия са се строили на празната софра и чакат. Те секат Гербското решение и нашепват: не гласувайте на за Ананаса Арпаджика.
173
1
 
8
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Ами вземете мерки. ------СПРЕТЕ МУ РАКИЯТА!!!!!!
172
5
 
12
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Кои хора тормози?! Мен не ме е тормозил! Ти боравиш с внушения! И защо не се яви ти на дебата с Асен Василев? А!!
171
5
 
1
 
! Отговори
някой преди 2 години
До До Защо ? твърди че друг откраднал миналата година 8 милиярда а тази година продължават да крадат не им стигат и взимат още 3 милиярда заем.