ПП ще предложи Кирил Петков за премиер

ПП се бори за първото място на изборите
12 ное 2021 12:30, Нели Христова
197
ПП ще предложи Кирил Петков за премиер
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза в ефира на "Твоят ден" Асен Василев от ПП. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната силиния между "Продължаваме промяната" и ГЕРБ.

"Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за "Хемус", нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница", коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са с "Да България" и ИБГНИ.

"ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционраме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят имат по-различна визия, от тези които подкрепят "Демократична България", каза още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финасовото ведомство.

Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите ще бъде преразглеждане на двата органа- КПКОНПИ и прокуратирата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек е фалшиф, та чак ръждив?! Добре обучен манипулатор - това е Кирчо! В политиката влезе с летящ старт - сгази здраво Конституцията, нашият основен закон, но безочливо ни убеждава, че ще спазва другите закони и ще предава престъпниците на съда.Не било за постове - на тази въдичка се хващат само наивни дечица и пенсионери, съдействащи от сърце на полицията. Преживелите царя, волен, яне, бойко и сие спасители не трябва да се доверяват на бляскавите усмивка и косица на момченцето.
124
16
 
8
 
! Отговори
Царя гол преди 2 години
Добре, че приказката за царят е гол свърши. И детето изкрещя, Боко е без дрехи, че целия народ само го славеше колко добре е облечен. ХИХИ
123
19
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
САМО ДАНЪЦИТЕ ВНЕСЕНИ ОТ ТОЗИ СИМПАТЯГА В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ СА НАД 5 000 000 ЛВ !!! ГЕРБЕРУХИ ГЛУПИ ....НАД ПЕТ МИЛИОНА ДАНЪЦИ !!!! А СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ РАЗДЕЛИ 700 000 000 С ЧЕРЕПА И ДПСАРЧЕТО ГЛАДКО ГОРАНОВ !!!
122
7
 
11
 
! Отговори
извод преди 2 години
Добре е че болшинството които не пишат като троловете във форума няма да се съобразят с глупостите им. Иначе ще продължим да копаем дъното.
121
21
 
7
 
! Отговори
1913 преди 2 години
Мачкай Кирчо!
120
0
 
12
 
! Отговори
нема лошо преди 2 години
до 134 : ходи си легни с него .
119
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 130 а ти изобщо знаеш ли какво е дипломна работа и някога писал ли си? Всички знаят само да коментират
118
25
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 2 години
Аз харесвам Кирил Петков
117
8
 
16
 
! Отговори
въйй.. преди 2 години
Ха, шъ си имаме Канадско ПиПи "Дългото чорапче"!
116
7
 
34
 
! Отговори
Офф преди 2 години
Тези двамата са измамници... и бизнеса и живота и всичко им е измама на тия.. И пак бедните хорица ще го изпампурят.
115
10
 
25
 
! Отговори
СС преди 2 години
Кирето - Джон Триволта идва не от Харвард ами направо от Холивууд да на управааа. Убаво ши на оправи като Милен Велчев.....и царя....
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана - Tука колко го защитаваха, че не знаел английки и не му трябвало .. смешно беше. А най-смешното е, че в дипломната му работа, дето едвам я издириха, има източници не само на английски, ами и на немски, дето са нямали преводи на български.
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не мога да разбера тук калинки ми пишат, *** или въшки
112
19
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До stiling Да, но визията, интелекта, образованието и възпитанието са видими по всички форуми и официални посещения в Европа и света. Жалко и срамно е председателя на България да мучи членоразделно в Брюксел, защото не знае английски, да се нахвърля да целува и прегръща евро депутатите, като ги назовава по малки имена. Срамно е. А Ако той е достатъчно умен и интелигентен ще си назначи и такива хора на отговорните постове. Не калинки, както беше до сега.
111
12
 
26
 
! Отговори
stiling преди 2 години
Еми млад човек, завършил харвард, представителен, усмихнат, знае езици, дайте да видим що не! Само да не се окаже накрая, че Банканския ***, без образование, *** пожарникар, крадец и тнт се справя много ПО-ДОБРЕ! Защото премиерът не управлява дефакто щото не може да огрее навсякъде физически. Управлява ЕКИПЪТ МУ.Около 3000 виши държавни чиновници, зам. министри шефове на агенции и тнт.Това гледайте първо а не как изглежда ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК! САМ ЧОВЕК НЯМА ДА ВИ ОПРАВИ КОЛОКОТО И УБАВ ДА Е
110
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има тест със задачи по математика за пети клас Боко тиквата е аут. Ама то и за първи клас да е теста пак е аут .
109
13
 
22
 
! Отговори
Най-положителното преди 2 години
от това че Киро ще е премиер, е че всички ще можем да попълваме лъжливи декларации и ако някой нещо каже или се усъмни да му каваме, че премиера е казал така да правим, за да сме почтенни граждани.
108
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Погледа на Асен Василев показва, че поне 3 пъти е срещал мечка в гората.....и Спецов го е спасил с 2 леви прави на мечката
107
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб = грабене, елементарни индивиди, резил, баламурници хахаха
106
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да си върнем частните милиардери в България- Прокопиев, Божков и Цветан Василев