ПП ще предложи Кирил Петков за премиер

ПП се бори за първото място на изборите
12 ное 2021 12:30, Нели Христова
197
ПП ще предложи Кирил Петков за премиер
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза в ефира на "Твоят ден" Асен Василев от ПП. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната силиния между "Продължаваме промяната" и ГЕРБ.

"Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за "Хемус", нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница", коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са с "Да България" и ИБГНИ.

"ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционраме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят имат по-различна визия, от тези които подкрепят "Демократична България", каза още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финасовото ведомство.

Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите ще бъде преразглеждане на двата органа- КПКОНПИ и прокуратирата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев още не е разбрал, че политическа партия не може да се заема с прокуратурата. Правителство не може също да се заема с прокуратурата. Може само парламентът и то не през конституцията, а плътно с нея.
104
5
 
23
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
Тоя не се хвали по-малко от Бойко. На прехвалена круша не се ходи с голяма кошница!
103
8
 
24
 
! Отговори
Stoedin преди 2 години
Ееее, ще го нагласят най-накрая. Освен че е тарикат, за друго ме става. Честито на умния Български Народ!
102
23
 
7
 
! Отговори
Цоко преди 2 години
Яко са се активирали въшките. *** на кого ще обърнете мнението бе цървулчета герберски
101
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами и Асанчо е хитър! Иска да забогатее поне колкото Горанката и Божков да му носи пачки! А и да е близо до нежната си половинка! Спецов
100
6
 
33
 
! Отговори
Абе тия се самозабра преди 2 години
Слави обяви Премиер и кабинет преди още да обявят резултатите, но ПП ги надминаха, те обявиха новият премиер и част от кабинета още преди изборите. Машала, явно машините си знаят работата :)
99
8
 
29
 
! Отговори
3737 преди 2 години
Кирчо излъга изначално. Под въпрос е и образованието *** в Харвард. С какво още да ви излъже? По тези георграфски ширини, някой като лъже му вярват. Аз обаче, считам, че човек, който изначално лъже, ще си служи непрекъснато с лъжата. За това на Кирчо и компания не вярвам. Като си го изберете-ще го търпим. Едва ли ще изкара повече от година наглото ***.
98
8
 
24
 
! Отговори
Българин! преди 2 години
"Продължаваме промяната се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията." Явно имат още скрити машини някъде, щом продължават да се борят за първото място при положение, че всички сициологически проучвания ги поставят в борбата с БСП за второто на почти 10% от ГЕРБ!
97
0
 
9
 
! Отговори
До 109 преди 2 години
А видя ли клипа дето го посрещат в Ямбол?
96
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето ще стане премиер колкото Пацо Шнорхела стана! Славчо или Корни ще му го набият, че много му пораснаха ушаците!
95
28
 
12
 
! Отговори
Александра преди 2 години
И по външен вид и по маниери и по интелект много повече симпатизирам на Кирил Петков. Недоумявам как може на бялото да кажеш черно и каква е тази злоба? Пожелавам на Кирил успех, защото определено ще му е нужен.
94
4
 
3
 
! Отговори
герберски трол преди 2 години
До91,92. Ама колко пъти да ти обяснявам, че това е най-безсмисленият и глу,пав коментар по сайтовете. Ще ни спреш ли, ***? Ще ви скъсаме г.за от критики, некадърници смотани.
93
8
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ако Кирето стане премиер, след година ще е милиардер. Досещате се нали.
92
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе направо да направим Иво Прокопиев премиер, а Божков вице премиер! То все едно и също
91
2
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
ЗНАЧИ. КОРНИ..... У 4-та.... ГЛУХА... ХАХАХААА... ПРИ КИРЧО И КОКОРЧО.....!
90
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше незаконен икономически министър, сега ще бъде незаконен министър-председател. Колко му е?
89
3
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
Хе-хе, асанчо, ти ли се бориш за първото място (независимо какво казват ВСИЧКИ, даже и вашите агенции) или Сиела с нелегалните машини?
88
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ИДЕ НОВ 4.02 - ЩЕ ГО ГОНИМ С ТОЯЯГИТЕ!
87
5
 
12
 
! Отговори
popo преди 2 години
До Анонимен Де факто - де юре,дъра-бъра. Разбирачо, де юре, а и де факто ,ако г-н Петков е издирван от държавата Канада за престъпление, да кажем, няма как държавата Канада да го освободи от гражданство само ,защото той така иска. Така че де факто и де юре волеизявлението на господина не е достатъчен юридически факт от гледна точка на правото за да бъде освободен от канадското гражданство. Необходимо е и волеизявление от страна на оправомощено лице на държавата Канада. АНАДЪНМО?
86
5
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Някой някога да се е съмнявал в това? И тези смеш.ки ще говорят за "корупционен модел" на страната?!..За тях явно личната отговорност е корупционен модел - трябва да има прошнуровани и пронумеровани папки със записани всяка дума в тях...Не може нещата да се решават без подпис и печат - това било корупция, значи...Така е с лъжците и негодниците-не вярват и на очите си, не само на хората! За тях важен е процесът, не резултатът и докато изтипосат всички бюрокрации на първа линия, бебето ще е умряло