"Галъп": ПП е първа сила с 25,7%, ГЕРБ-СДС са втори с 23.5%

Кои партии още влизат в Народното събрание?
392
"Галъп": ПП е първа сила с 25,7%, ГЕРБ-СДС са втори с 23.5%
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната" печели изборите за парламент с 25,7%, по данни от екзит пол на "Галъп интернешънъл болкан" към 19.00 часа.

Втори са ГЕРБ-СДС с 23,5%, следвани от БСП с 14.5%.

В парламента според тези данни влизат още ДПС с 10,2%, ИТН с 8%, Демократична България с 6,9%.

"На ръба" са "Възраждане" с 4.2%.

Активността е 35,5%. 1.8% са гласували с "Не подкрепям никого".

Извън Народното събрание остават ИБГНИ с 2.2%, ВМРО с 1,2%.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този с ресторанта, киното и фитнеса олицетворява проблема на българина, поставя правото на вот, на едно ниво с ходенето на кръчма или фитнес. Вота е най-високото право на гражданите в демократична страна, то е директно след правото на живот.
310
2
 
1
 
! Отговори
ААА преди 2 години
Значи, за да вляза в ресторант, да отида на концерт или фитнес, ми трябва сертификат, а за да гласувам да си наместят дебелите *** в парламента - не? Не отидох да гласувам точно заради лицемерието на политиците. Каква демокрация, какви 5 лв., свидетели сме на сегрегация и фашистки мерки.
309
2
 
3
 
! Отговори
Е, как така преди 2 години
За два дни изведнъж изчезна коронавируса в България.Къде бяха РЗИ и МВР вчера, когато пред секции със затворени прозорци чакаха по 100 човека.Да ме би коронавируса да е бил в отпуска вчера???Или коментираме само това, което ни е удобно??!??
308
0
 
10
 
! Отговори
Луна има повече преди 2 години
От Сидеров.Нема такова падение.
307
0
 
2
 
! Отговори
Отделен въпрос е преди 2 години
Че господата от Corel и Adobe корпорации изземват функциите на МВР с тяхното алгоритъмче дето го наричам галено "Призрачно" , но не е това въпроса ... Има цивилизовано и нецивилизовано решение ... На тоя проблем и всички избирате нецивилизованост освен мен ....
306
1
 
1
 
! Отговори
Аааааа преди 2 години
Ти може ли за 500 000 BGN да правиш такъв скандал? Може като искат да ме затворят и тая модернизация се случва в села и паланки, но не и в областен град па и ще иска рушвет!Или пък може ли да вдигаш такъв скандал за държавна измяна!Може, когато този, който я извършва е съпричастен с Третия райх и главатар на 40 разбойника и легитимира Третия райх и действията си с тия дела!Ще дигна такъв скандал, че глава ще те заболи!
305
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво на чорапа.прецака всички партии, които го подкрепят,неговата партия ще управлява,той ще е президент.каква по-голяма победа.
304
0
 
0
 
! Отговори
Кое не е така? преди 2 години
Искаш нещо да се свърши като например национален приоритет Образование? За всички ама не и за изкуствата? Осигури средата - ние я правим тази траял история да не берем срам и да има новите версии напук на вас! Ама 20 видеокарти за 3Д не мога да купя, а бюджета не стига, но виж на някой как им правят нови спортни зали и пари има общината за такива свой любимци!
303
0
 
1
 
! Отговори
Кое не е така: преди 2 години
И между другото - някой от тези програми и продукти са вписани в учебните програми ... И докато не поумнеете, че трябва да ги платите ...ще важи поговорката на Буров за българина и достойния гражданин на света и най-вече ще сте ганьовциииии... От гледна точка на закона и програмите аз съм си свършил работата и съм осигурил с колегите си абсолютния минимум за изпълнение на програмите, каквито сте ги написали! Шефовете ми са си свършили работата.... А кой не е въпроса?
302
0
 
1
 
! Отговори
Кое не е така? преди 2 години
Значи аз всеки ден на работа требва да се надлъгвам с Corel и Adobe корпорации и да дърпам кабела на нета да не ми хванат удължените траяли по Закона за авторските и сходните му права,че ползването на продукти със запазени авторски е позволено с образователни,но не комерсиални цели,а някой да източи 600 милиона за джобни от МОН и да ми иска рушвет за модернизация.Сега кво аз не съм образователна институция така ли?А мое ли да драсна едно писмо на Корел и Адоб че не усигурявате техните продукти
301
0
 
0
 
! Отговори
Е кое не е така: преди 2 години
Първата година не сме били приоритетни , а приоритетни са били сто Горни Нанадолнища или са си платили съответната сума, било STEAM, а не STEM - глей бе приятел аз съм в сферата на изкуството и то съвременни форми - комерсиална графика и компютърна графика... Я ми обясни как без това оборудване да обича тия хора като даже не си дал пари за софтуер... И я ми кажи в тая сфера чии е най-железния стоманен бизнес модел? И никъде не пишеше Steam в тоя проект, а хоризонтални бизнес модели ...Valve Corp
300
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малеее, адски лошо!
299
2
 
8
 
! Отговори
6 и 25 преди 2 години
Го набиха с 200 на тиквата от Банкя
298
2
 
1
 
! Отговори
Но тръгна си преди 2 години
Тръгна си свестният министър Министър Красимир Вълчев и Сакскобурготските к.ууу.р.в.иии и мъъъършшшиии пак почнаха рушвет, корупция и прецакаха училището ми с 500 000 лева СТЕМ среда, защото отказахме да им бутнем под масата!
297
3
 
0
 
! Отговори
И забравих да кажа: преди 2 години
Когато започнах работата си като учител - след седем години в университета заплатата ми беше 50 лева над минималната. И в продължение на десет години имаше две увеличения по 10 процента - В инфлационен аспект тия 20 процента за десет години даже не покриват инфлацията и затова аз застанах зад министър Красимир Вълчев - той първи премахна 20 от 160 ми часа робски труд и за четири години стабилизира сферата финансово с увеличения и прекрати МОН да бъде дойна крава на някой от нацистки произход!
296
1
 
11
 
! Отговори
Ха,ха преди 2 години
Тулупа си отива.Няма да му гледам грозната физиономия и да му слушам пиянските псувни.
295
1
 
0
 
! Отговори
А да и привилегията преди 2 години
Беше резултат от няколко побоя върху учители - тоест след дъжд качулка. И между другото може и да има някоя мъъъършшлаааа в нашето стадо, обаче мършатааа в стадото на Хер Сакскобурготски е към 90 %!
294
2
 
1
 
! Отговори
Има и друго: преди 2 години
Та относно привилегиите? Какви са ми привилегиите точно? Сега ще обясня привилегиите на държавния служител:Абсолютно пълно здравеопазване до излекуване! И обърнете внимание даже и зъболекарски здравни услуги. И за които той не плаща или плаща съвсем символични суми за прегледа в болницата и личния му- тоест за направлението и после ...
293
0
 
0
 
! Отговори
Така че господа преди 2 години
Аз на хартия не съм държавен служител - нямам безплатно здравеопазване в държавна болница, плащам си осигуровките като всеки български данъкоплатец, както и данъците и изненада не аз извършвам държавна измяна, а Хер Сакскобурготски и почти всичките му министри!
292
0
 
1
 
! Отговори
Единствените преди 2 години
Привилегии останали на учителите са следните:Ако някой прилага физическо или психическо насилие върху учител лежи 5 до 15 години в зависимост от сериозността на щетите и настроението на съда , които винаги е в настроение да ги пусне условно ... Те все пак струват определена парична сума учениците и даже повишаването на глас в стаята е неприемливо. Максимата учителят е прав дори когато греши е заместена от максимата :Майната му на тоя *** работещ робски труд!