Много секции във Франция, гласуващите - малко

За днешните избори има открити 18 секции, посочи политолога Милен Желев
14 ное 2021 11:41, Ния Христова
17
 
"Никой не знае колко са българските граждани във Франция. Говори се за около 30 хил. души, голяма част от тях не са пълнолетни. За днешните избори има открити 18 секции, 3 от тях са в Париж", каза политологът Милен Желев пред Bulgaria ON AIR от френската столица.
 
949 души предварително са заявили желанието си да гласуват. На изборите през април в страната е имало 17 секции, а през юли - 19.
 
"По повод президентските избори във Франция, които са през април 2022 г., вече цялата страна говори за тях всеки ден и във всички видове медии. Кандидатите вече се срещат с граждани от цялата страна. На българския политически живот му липсват активните дебати лице в лице между опонентите. Медийната среда трябва да е по-критична към българските политици", коментира Желев.
 
"Играчите си позволяват и непозволени средства, но запазват добрия тон и демонстрират, че ролята на политика е да има чест и достойнство", подчерта политологът.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези дето в чужбина, колега плащат данаци в България на месец колкото е твоята заплата на година.
15
0
 
2
 
! Отговори
избирател преди 2 години
те да напарвят още еди избори няма и д аима никой
14
2
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 години
Докога тия които живеят трайно в чужбина ще имат право да гласуват ? И да определят бъдещето на овцете в страната ? Ами като сте големи патриоти(ами !? ) какъв го държите в странство ? Стойте си в тук ,работете тук,плащайте данъци тук,и се борете за майка България ! От чужбина всеки може да се направи и на по голям патриот и от патриотичните партии в страната управлявани от доносници от ДС и бивши комунисти !
13
5
 
2
 
! Отговори
Гласуването преди 2 години
на българите в чужбина и по-специално в страните от ЕС трябва да е с продължителност 2 седмици, като бъдат издирвани всички наши сънародници и бъдат посещавани с мобилни машини за гласуване за да гласуват. Единствено, това правило няма да важи за Турция. Само така ГРОБ и ДПС ще бъдат елиминирани.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаше нужда от телкова секции.Пари които ги плащате вие,аз не защото не живея в БГ и не виждам защо да се връщам при този хаос и ме е страх от милиционерските похвати от времето преди 10.11.89гТук имам спокойствие,уважение,сигурност.15г до пенсия дай боже да сме живи и здрави смятам да изкарам спокойни старини.Не ми се живее в панелка с 600лв и абсолютно неспазване на законите от никой,като почнеш от пъдаря та до президента!Всеки гледа да мине метър и тълкува закона както му изнася!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да са по-малко, че иначе чалгата пак ще ни превземе.
9
2
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
Ясно "жетаните" не гласуват с машина.
8
1
 
14
 
! Отговори
Да питам преди 2 години
Кой плаща лукса 10 души да гласуват в чужбинска секция?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те щото не теглят там. Навсякъде е еднакъв шит
6
2
 
5
 
! Отговори
Няма смисъл преди 2 години
Нищо няма да се получи, само президентът ще спечели втори мандат, вече е нагласен резултата в машините. Тези машини са пълна пер вер зия. Ама нали има много началницш.
5
2
 
10
 
! Отговори
Изтеклите мозъци преди 2 години
Дай боже, буквално изтеклите мозъци, да са се отказали да ни носят промяната с шоуто и куку-бенд. А после да си стоят по места, без да виждат нужда да се върнат и да си търпят промяната с клоуните, докато ние теглим.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
медиите в България с доста калпаво качество. Преди крещяха че им пречи Бойко. Сега кой им пречи. Медиите у нас са подкупни и не честни с ниско качество на продукцията.
3
1
 
5
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
МНОГО БАБИ ХИЛАВО ДЕТЕ
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От ИТН не спираха да твърдят ,че нямало страшно да си правим нон стоп избори. Затова и нарочно не направиха правителство. Само ,че хората не смятат така. Аз лично ще гласувам. Но не смятам ,че птоцента на гласуващи ще е над 35 общо за деня. Г ну с ни те политици се подиграват с нас.
1
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
медиината среда в българия изтрива коментари на хората трябва да се запушимисленето и да остане опорната точка да ама не