БСП: Трябва да влезем в преговори с ПП за съставяне на кабинет

Коалицията за управление ще е много трудна, смята Александър Симов
15 ное 2021 21:00, Анисия Иванова
92
БСП: Трябва да влезем в преговори с ПП за съставяне на кабинет
Снимка: БГНЕС

"БСП трябва да влезе в преговори с "Продължаваме промяната", но пред очите на всички. БСП дължи това и на себе си, и на своите избиратели с ангажиментите, които е поела". Това заяви Александър Симов от БСП и уточни, че първо трябва да бъде уточнена политиката, която ще се провежда, а след това да се обсъждат имена на министри.

Според него предстоящата коалиция за управление "ще е много трудна".

Още по темата
По думите му телевизионният меден месец на ПП е свършил и вече хората очакват от тях конкретни решения, а не усмивки по телевизиите.

"Това е големият тест пред тях - дали ще останат като партия, или само след година всички ще са забравили, че са гласували за тях и ще ги изкарват виновници за проблемите на страната. Това е опасността, когато в България няма здрава политическа основа, а живеем от проект на проект", допълни той пред БНР.

"Добре е да нарушим модата, която в последните години е станала водеща при нас, да си изкарваме мръсните ризи пред медиите, да водим битка с фейсбук статуси, да пишем разтърсващи есета. БСП се нуждае от много сериозен разговор и той предстои. Може би ще бъде воден на висок тон, но не медиите са мястото, където той да бъде проведен първо. Има партийни форуми, където да бъде проведен", коментира той и подчерта, че организационното състояние на БСП е плачевно.

Днес в политическото пространство бяха подадени оставки заради лошото представяне на изборите вчера - Кристиан Вигенин напусна поста председател на Националния предизборен щаб, чуха се и призиви за оставка на лидера Корнелия Нинова.

"Гласът на хората наказа всички, които в предходните два парламента се провалиха в съставянето на правителство", смята Симов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симов, изобщо има ли идея къде се намира? Страната се разпада, той говори за равносметка на бсп. Пич, никой не го интересува.
79
1
 
6
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Никой не разбра, с каква схема се опитаха да върнат БСП и ДПС на власт през задния вход, които избраха Радев на времето! За ДПС се получи, дадоха им тласък, но с БСП нещо се обърка! Такава мащабна операция за завземането на властта не сме предполагали, че ще бъде организирана и осъществена! Потресаващо! Ти да гониш БСП и ДПС цял живот от властта и някакси да се върнат с огромна сила, без никой да разбере, това е манипулация на манипулациите! Бах това задкулисие и медии! Уж мразим ДПС, хоп 3-ти!
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП отдавна не са нито комунисти нито социалисти, повечето им елит са си чисти капиталисти кой с ВЕЦ кой със слънчеви батерии, приватизатори и пр. Как тогава хората да ви повярват и да ви гласуват. За какви преговори говорите с 10%. Това е срамно. Вижте цените как растат, вижте доходите на народа, на пенсионерите, работещите бедни.
77
2
 
7
 
! Отговори
Ковач преди 2 години
Не ми се мисли какво дърво ни чака ако Асен Василев стане финанцов министър.
76
1
 
9
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
ВОДЕЩА КЪМ АСЕН ВАСИЛЕВ- КАК ЩЕ СЕ НАМЕСИТЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ГАЛОПИРАЩАТА ИНФЛАЦИЯ? КОКОР ОТГОВАРЯ- АМИ ТЯ ИНФЛАЦИЯТА В САЩ Е ВЕЧЕ 6%-...И ОТ ТОЯ ЩЕ ЧАКАМЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ? А КАКВИ НЕЩА ОБЕЩАВАХА КАТО ИЗЧАГЪРТАТ ГЕРБ А И ЗА РЪСТ НА ЗАПЛАТИТЕ...
75
0
 
5
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тия касират последните си останали жълти стотинки и след тях потоп. Крадяне яко крадяне.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапа им се подигра, но БСП го обича.
73
0
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
1 лв. партийна субсидия да изпукат червените кхмери :)))
72
3
 
22
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Червените съвсем изтрещяха от срива си ! Тоя ***, Симов, е черешката върху тортата им ! Всичките комунисти са до ушите потънали в л.йната , но отворили уста за още !
71
2
 
16
 
! Отговори
Lili преди 2 години
Народът ***, животът тежък скучен Да комунистите пак се окопаха!
70
0
 
9
 
! Отговори
Lili преди 2 години
Аз пък си мисля , че става въпрос за една и съща партия
69
1
 
14
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
Вземете се самозакрийте.
68
2
 
12
 
! Отговори
Патриот в САЩ преди 2 години
До Бсп е в будна кома.. ---- Точно НИНОВА трябва да оглавява БСП, за да я разсипе окончателно. Тази перверзна, фалшива и лъжлива партия трябваше да си отиде отдавна и зачезне във времето, но все още има привърженици, които за щастие са ходещи мъртъвци и скоро ще отидат при вожда си, за да правят комунизЪма.
67
1
 
7
 
! Отговори
Резлива Пръдня преди 2 години
Кога идат избори, винаги се носи резлива миризма на зелева чорбица след всеки избор.
66
3
 
26
 
! Отговори
kokи преди 2 години
Бойко излезе най-хитър . Запази си %-тите , не трябва да предлага кабинет в кризата и сега ще ви гледа сеира . А на Кирчо ще му изчезне усмивката другия месец , а Асанчо съвсем ще се опули .
65
1
 
26
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
64
9
 
8
 
! Отговори
До бррр преди 2 години
Ако стане това, смятай, че СЛЕДВАЩИЯТ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ БЪДЕ КОСТАДИНОВ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ" И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС И НАТО С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ ! ГАРАНЦИЯ!!!! НЯМА ДА ИМА И ЗЕЛЕНИ ХАЙВЕРИ!
63
8
 
8
 
! Отговори
Брр преди 2 години
КИРО Е СЛОЖЕН, ЗА ДА РЕШИ ВЪПРОСЪТ ЗА ВКАРВАНЕТО НА МАКЕТО В ЕС!!! ДО 14 ДЕКЕМВРИ Е ДАЛ СРОК МАКРОН! СЛЕД КОЕТО ЩЕ ГО ИЗДИГНАТ НА ПО- ВИСОК ПОСТ ИЗВЪН БГ!
62
4
 
19
 
! Отговори
ХЕ ХЕ ХЕ преди 2 години
СТАРАТА ЛЕВИЦА СЕ ОБЕДИНЯВА С НОВАТА МЛАДА ЛЕВИЦА НА КИРО , СЪВСЕМ ОЧАКВАНО И ПРЕДВИДИМО!
61
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
познаите на кои децата са имали средства да у4ат в Харвард ,които имат па4ки,а на кои раздадоха къфар4еата едно време?? кои си разпределиха пе4елив6ите предприатия??