Радев се надява на стабилно мнозинство, свиква НС скоро

Ще има и свои проект на Конституция
Обновена: 15 ное 2021 12:45 | 15 ное 2021 12:32, Камелия Цветанова
143

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Румен Радев, който се бори за втори мандат като президент, съобщи, че ще свика Народното събрание най-скоро.

„Аз вярвам, че този път партиите ще надмогнат своите различия и ще имаме устойчиво мнозинство, което ще излъчи правителство“, заяви той.

Още по темата

Радев благодари на всички, които вчера всички са отишли да гласуват и призова хората да го направят и на балотажа на президентските избори.

„Партиите на статуквото многократно заявяваха своя стремеж да овладеят и президентската институция, всъщност това е основната им амбиция, те не го крият. И никога не са жалили ресурси, няма да пожалят и тази седмица“, допълни той. 

От изказването му стана ясно, че ще предложи свой проект за Конституция,

Румен Радевприсъства на церемония в Конституционния съд по заклеването на двамата нови конституционни съдии, а след нея се обяви за индивидуалната конституционна жалба, като подчерта, че тя минава през промени в Конституцията и Закона за Конституционния съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мили мои герберчета,формация ГЕРБ изтече в канала,желателно е да си търсите друго занимание(препитание)пАрЕ няма!ваш вожд-БоЙче!
38
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, честито на печелиФшите. Стига сте се оплаквали, искахте путинов режим, доближаваме го.
37
17
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Абе,ти в неделя за гъби ли беше,та не си разбрал,че Радев отнесе вашето магаре с повече от 50%?
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакво стабилно мнозинство няма да има. Отива се на четвърти избори и недоразумения като де**лите от ДБ, кючек***те от ИТН и "възрожденците" на Копейкин няма да влезнат в парламента. Като м**рите на сестра Галева сега. БСП вече е твърдо 4-та политическа партия и продължава да се срива. Ще останат само ГЕРБ-СДС, ДПС и новите цирка***и на Радев. Тогава и на Димитровградския кому**ст дните ще са преброени.
35
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще валят политически трупове! Нинова, славчу и ристю лодкаря в един отбор с капитани харвардските мошеници хахахахахахахахахахаха
34
5
 
12
 
! Отговори
ЪхЪ преди 2 години
До ?!? Те и ГЕРБ нямаха достатъчно представителство в народа цели 12г. Печелеха изборите с около 25-26% при около 30% активност. Ама управляваха! И аз не съм гласувам Зико да ми е кмет на Пловдив, ама той е кмет, нали така!!!! Който е имал други представи за президент, но не е гласувал...ами да е гласувал.
33
6
 
27
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Чорапа оше не е спечелил балотажа, дето нямаше да има такъв, а променя конституцията. Кирчо още не е свършил изборния ден и обявявеа правителство, даже посочва министър на финансите - Кокорчо, аверче от Харвард и министър на транспирта - собственила на Еконт, щото дарил 2 милиона (на кого) и А"ПИ" минава към транспорта. Радев и службашите му НЕ ПРАВЯТ ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ, те се ГРИЖАТ ЗА НАС !!! И нищо общо с Русия и Путин, ние сме европейци (Канадци)
32
4
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Най-добре е да отидеш на психиатър.
31
5
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Г-н Президент.Не гласувах за вас,даже ми станахте ПРОТИВЕН от 19.10.2021г.Когато и вие започнахте ваксинационната пропаганда.
30
1
 
21
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
А БЕ РУМЕНЕ С МНОГО МИГРАНТИ СА НАПЪЛНИ БГ. ИЗКАЧАТ ОТ ХРАСТИТЕ КАТО ЗАЙЦИ, ЩЕ ГИ ОБЪРКАМЕ ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ И МЕРКЕЛ ЩЕ НИ СЕ КАРА
29
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо няма да направят... Едно правителство трябва да е от максимум 3 партии или коалиции. Напролет ще има нови избори. Двамата мoшеници, само ще откраднат едни пари и ще финишират държавата.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и предишния път се надяваше тия в НС да проявят разум,но не би.Дебелите глави не мислят кое е най-добро за народа,а кое е най-добро за тях си.Голямо его,малко акъл.
27
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърт за диктатора! Долу фашистката военна диктатура! ЗастреляйтеФатмака, като Чаушеску!
26
3
 
21
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Добре се е опростачил народа .Господ да ни е на помощ.
25
6
 
18
 
! Отговори
Prima преди 2 години
От снощи взе да се моли в неделя неговите да не отидят за гъби. Горкият, много го е страх да не изпусне постата с Мис Пиги. По 12 к заплата къде ще взимат тези двамата иначе? Само, че в неделя на никого няма да му е до него и като нищо ще издуха супата. Младите избраха ПП, а РР не им е първа грижа. За топящият се електорат на БСП и Славун да не говорим. За тях или добро, или нищо..
24
1
 
8
 
! Отговори
от 5 години преди 2 години
Надай се снахо.
23
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано е за добро. Да не се окажем в поредната национална катастрофа. ПП с БСП силно напомня на НДСВ с БСП. И всички знаем как свърши това и на чий гръб.
22
2
 
10
 
! Отговори
gg преди 2 години
Чакаи да видим конситуцията член 29 какъв ше е, И да видим какво ше е определението за семеиство мъж жена или .....
21
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев стопира кражбите на тоулупа!Браво на ПП.
20
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Радев ,вие дръжте още на свобода онова нагло крадливо същество и чакайте да има стабилност в тая държава,просто няма как да се получи докато наглецът си развява парите а оттам и байракът!