Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков в четвъртък

Това ще е и единственият диспут и ще бъде по БНТ
162
Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков в четвъртък
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият диспут между кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков ще бъде по БНТ в четвъртък от 20.00 часа, съобщиха от телевизията.

Още по темата


В нощта след първия тур на изборите Румен Радев коментира, че не би могъл да участва в дебати с останалите кандидати за държавен глава, въпреки че те многократно го призоваваха, защото те са 22-ма, но ако има балотаж, ще дебатира със съперника си.

По-рано съперникът му на балотажа професор Анастас Герджиков съобщи, че предложението на неговия инициативен комитет е дебатът да бъде по трите национални телевизии, но е било отхвърлено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: дебатГерджиковрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
0
 
! Отговори
Въпросите преди 2 години
Герджа към Рада: Защо и кое наложи да постъпите така спрямо Нинова която имаше решаващата роля за първия ви избор. Това мъжко или генералско поведение. . . . . . . . . Рада към Герджа: Бихте ли показал колко пъти сте правил искане за дигане на бюджета на СУ за ременти на зградата която се намира в изключително окаяно състояние което се вижда само като се мине през тоалетните.
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Герджиков само тоя не разбрал че тая партия която спечели изборите е негова ,тия от герба не му ли обясниха ,сутринта по тв каза че подкрепя Кирил Петков за .министър председател )и какво надеждата че поздрави Радев за победата ли )
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другата чудесна новина е, че г-жа Нинова ще бъде така добра да ни лиши от медийното си присъствие. Честито! Дай Боже, Новата 2022г. да е добропожелателна и да измете и други втасали БГ политици от политическата сцена!
137
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пред президентска република българите ясно трябва да изберем парламентарна такава. Борисов е прав, че "магаре" е добър избор пред див нерез, който не знае какво прави, визирам закачката на ген.Радев с турския етнос в България. И все пак, безразлично е кой ще бъде президент, защото менторите на Асен и Кирил не са в президентството. Радев подобно на Мая Общата беше употребен от геополитически играчи, които са много над класата му.
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков е нестабилен. Той трябваше да научи слабите места на опонента си, а не да говори за зелени сертификати, което не разбира, а и никой не го пита. Едно от слабите места на Радев е, че е зависим от двата големи геополитически играча на Балканите: САЩ и Русия и аз не виждам как ще балансира, ще трябвя да избира. Борисов, който беше нива над Радев в геополитическата игра, САЩ го ликвидираха политически. Радев е ригиден, трудно лавира, не вижда ходовете на играчите в переспектива.
135
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради "българите" в чужбина право на глас имат 6 635 305 души в България.За Румен Радев са гласували 19%, а за Анастас Герджиков 9.13% от имащите право на глас. Изводът е, че българите сме зависими от активните "олиго-френи", които гласуват за БСП, т.е.българите харесват да са роби в държавата си.
134
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си съвсем сдухан за да си помислиш че може за една седмица да съкратиш тоя негативен вот който си регистрирал!
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ме мога да повярвам, че в тази държава са останали само ***.
132
8
 
14
 
! Отговори
бай Ставри преди 2 години
Радев води на плyжeка от 1-ви тур с почти 30% от гласувалите. Ако повече хора гласуваха разликата щеше да бъде 50-60%. Мафията разполага с много чикмиджета, пачки и кюлчета, а тpoлoвете на мутрите са толкова нагли, гнусни и манипулативни, че изкарват черното-бяло. Лoeния е толкова пpocт, че не осъзнава, че трябва да мълчи поне 2-3 години за да го забравят и да има шанс да му се размине. Колкото повече тpoлoве тук пишат, толкова по-голяма става ненавистта срещу мутрите.
131
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ще е дебат като този между Тръмп и Байдън. Един бистър и остър ум, срещу един заспал олигоф*ен и хейтър!
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кутев-Радев са оплюли Нинова явно са усетили че Канадеца няма да има Коалиция на дланта си и Правителство което да бъде гласувано-камо ли да работи. Второрто условие е че Нинова постигна този резултат защото е разбрала че До Чикаго и Назад може да се мине без Ниагарския. Каквато и да е - Нинова остава истински класически политик. Жалко че негласувах за нея макар. Бойко разкара оня кондоут от герб но не го даде на прокурора и сега си пати: снимки, мътните Харки, и пр. Нинова не даде нейните
129
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименна балотажа ще гласувам срещу тази американска ***Не бе, той е путинска ***
128
1
 
2
 
! Отговори
Въпроси преди 2 години
Към АГ -1. Подкрепяш ли зеления сертификат? 2. Авансите за магистралата правилна държавна политика ли са или има само двама виновни и те да изгорят.Към РР:1. Защо въведе зеления сертификата от днес, 16:00 за утре? Кой ти повлия?2. Трите морета миролюбива инициатива ли е?3.
127
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам как събра толкоз доверие Радев. Също и проекта Макс и Мориц.Нещо много сбъркано има.
126
5
 
8
 
! Отговори
избори преди 2 години
Радев е новия Тодор Живков. Да сте чули да е казал нещо лошо за него? Да е отадал почит на загиналите през комунизма? Не! Той назначи даже Рашков, един стар комунистически копой, който е бил готов да вика танковете.
125
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
LET'S GO! проф. Герджиков , покажи му на президента Радев кой е по умният по достойният и добрият честен кандидат за президент на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
124
12
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ама каква е тая тъпня?...Единия има над 50 процента одобрение,другия едва събра и 24 и то от строените и командерени гербомажоретки..За какво да "дискутират"?..Па и кога е било генерал с редник да "нищи" нещата?!
123
2
 
10
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 2 години
ИСКАМ САМО ДА ПИТАМ НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ КАКВО СТАНА С ТИЯ 60 МИЛИОНА ДЕТО ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ- НЕ Е ПОЛИТИК, НЕ Е И СТРОИТЕЛ Е ОТИШЪЛ В БАНКАТА И ИЗТЕГЛИЛ 60 МИЛИОНА, АМА ХЕМ КЕШ, ТА НАТЪПКАЛ 60 МИЛИОНА В САКОВЕ И ЧУВАЛИ И СЕ ПРИБРАЛ В КЪЩИ А ПОСЛЕ МВР ГО РАЗПИТАЛИ И ОСВОБОДИЛИ- ТА АЗ АКО ОТИДА В СЪЩАТА ТАЯ БАНКА ЩЕ МИ ДАДАТ ЛИ И НА МЕН 60 МИЛИОНА И МЕН ЛИ НЯМА ДА МЕ РАЗСЛЕДВАТ ОТ КЪДЕ МИ ПРАЩАТ ТИЯ МИЛИОНИ, А КАК СЪМ ГИ СПЕЧЕЛИЛ, ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ НА ТОЯ ДЕТО ГИ ПРАЩА...
122
8
 
13
 
! Отговори
СЪБУДЕТЕ СЕ преди 2 години
МАШИНИТЕ ГИ ПИПНАХА И ПОБЕДИХА ОСТАВИХА 2 ТУР ЗА АВТОРИТЕТ
121
7
 
9
 
! Отговори
Стати преди 2 години
До АнонименДо тези, които подкрепят Радев: тъй като не следя много политическата сцена, можете ли да ми кажете какво толкова е направил за тези 5 години,Задай такъв въпрос за германския президент. И той не е построил 1 км магистрали.РР се е срещал с Меркел, Орбан, Макрон, Курц, Нетаняху, Путин, Тръмп.Участва във всички форуми на НАТО. Ходи в Сочи да оправя кашите на ББ, в Петербург на голям форум и седя редом с Путин и му опонира. Домакин на 3 морета.Най-важното - свали ББ от власт.